Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Къде съм бил, че не го помня това. И колко е направил?

Не помня какво е пишело като цифри, преди две години е било все пак. Беше някакъв скрийншот от Youtube dashboard-а на канала им. 
Само ми е останал спомен, че от тогава чалгарите започнаха масово да купуват реклами.

Може да съм пускал някъде в темите скрийншоти от сторитата му.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Според мен към днешна дата Десита е най-успешната от Алфа.

И в спотифай като цяло е доста по-вървежна от Лидия, но пък тя има повече участия.

И все пак на Лидия и бяха уредени дуети и фт с топ имената, докато Десита духаше супата.  Едната пускаше дуети с Преслава а другата с Доника.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Цура беше първа. 

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Алфа бяха първите от чалгата, които започнаха да купуват директна реклама от Ютуб и да излизат спонсорирани, но явно им излизаше по-скъпо и получаваха по-малко гледания от колкото директно да си купят от Индия. Мисля че вече са спрели с официалните реклами.

преди 1 час, Willy каза:

Ама те чак тази година почнаха да купуват реклама директно спонсорирана в ютуб. Преди си пускаха от чужди сайтове спам реклами, подобно на тези дето излизат като спам в сайтове за пиратски филми, игри, итн...

Камелия беше първа.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, SantaCloud каза:

Тия въобще не ги броя. Там отдавна залязоха. Още 2021.

Мегастар си имат Медун. Той скрепя парада.

Мхм. Гледат 15-20 секунди и изчезват. 

Къде съм бил, че не го помня това. И колко е направил?

Не са залезли. Ванесита нацелва хит чат-пат.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, -A. каза:

@Emanuela.Carey, защо според теб това така флопна?

Според мен е доста добра.

Тъй като съм личната секретарка на @Emanuela.Careyще кажа,че според мен флопна защото е поредното копие на Въртележката,а както видяхме това звучене е отдавна втръснало и дори Галена със Запалката не се забеляза особено.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, -A. каза:

@Emanuela.Carey, защо според теб това така флопна?

Според мен е доста добра.

Мисля че Яница твърде много си загуби позициите и вече много трудно налага проекти. Дори и да са хитови песни като Съвършенство.

Трябва да измисли нещо, което да се открои както Всичко Чуждо Пожелаваш и Върнах ти го едно време. 
Може би трябва пак да посети Оцко.

Общо взето е същия казус като при други певици - почерка на Ганев/Пашев втръсна и песните биха станали хитове преди 5 години, но сега ще се забележат само ако ги пусне Галена или Преслава.

Не помага и че няма никакво медийно присъствие или скандали около нея. Ако има Вип Брадър догодина трябва да се запише, за да покаже малко характер.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Тъй като съм личната секретарка на @Emanuela.Careyще кажа,че според мен флопна защото е поредното копие на Въртележката,а както видяхме това звучене е отдавна втръснало и дори Галена със Запалката не се забеляза особено.

Факт, за съжаление приключи ерата на Зоопарк копията и ще трябва да се задоволим с цигански оркестри и Тикток песни

Сподели в други сайтове

преди 1 час , -A. каза:

Според мен към днешна дата Десита е най-успешната от Алфа.

И в спотифай като цяло е доста по-вървежна от Лидия, но пък тя има повече участия.

И все пак на Лидия и бяха уредени дуети и фт с топ имената, докато Десита духаше супата.  Едната пускаше дуети с Преслава а другата с Доника.

Десита залагам, че чака да й изтече договора и ще прави трансфер при Медун.  Но и нея я надценявате. Ми амор беше успешна песен и дотам. Мисля, че и други песни имаше в годината, но вече не помня. 

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

Мисля че Яница твърде много си загуби позициите и вече много трудно налага проекти. Дори и да са хитови песни като Съвършенство.

Трябва да измисли нещо, което да се открои както Всичко Чуждо Пожелаваш и Върнах ти го едно време. 
Може би трябва пак да посети Оцко.

Общо взето е същия казус като при други певици - почерка на Ганев/Пашев втръсна и песните биха станали хитове преди 5 години, но сега ще се забележат само ако ги пусне Галена или Преслава.

Не помага и че няма никакво медийно присъствие или скандали около нея. Ако има Вип Брадър догодина трябва да се запише, за да покаже малко характер.

Предвид какви ужасни песни прави Оцко, дали няма съвсем да се забие. Макар че тя по-зле от фиаското с последната песен - едва ли може.

Яница загуби нюх към песните. Преди, дори и като беше никоя, записваше приятни неща. Сега не са и слушаеми даже.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, SantaCloud каза:

Предвид какви ужасни песни прави Оцко, дали няма съвсем да се забие. Макар че тя по-зле от фиаското с последната песен - едва ли може.

Яница загуби нюх към песните. Преди, дори и като беше никоя, записваше приятни неща. Сега не са и слушаеми даже.

Не само, че изгуби нюх, а стана банална. От “Всичко чуждо пожелаваш” насам няма никакво разнообразие. До към 2021 беше интересна, ама след това…

Сподели в други сайтове

Колко е оригинално да кръстиш песен на своето име. Силвето е първа и в това! Сега да ги осъди тези които възпяват имената им в песните.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SantaCloud каза:

Ако напълни и половината ще е успех.

Не мисля, че ще е проблем. Имена от нейния ранг винаги ще си имат публика за концерти, виждаме го и при Глория. Малко по линията на естрадните са вече.

Жанрът се разлиства от концерти, доволен съм.

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, SantaCloud каза:

При Оцко проблема по-скоро е че го изоставиха големите имена и последните години работи само с някакви изроди без талант (и Андреа ♥️).

Но според мен има още хляб в него. Да не забравяме, че А+Г е по негова музика. Също Повече от Думи и Нямам Сърце звучат зле заради пияното пеене на Анда, но с адекватен вокал щяха да са хитове.

Надявам се някоя от старите му редовни клиентки - Алисия, Галена, Джена, Яница да му дадат отново шанс.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Счети как никога не присъстваше на изпълненията на този брутал, а е най-големият й хит от този период.

Не я ли бяха пяли на едни награди?

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, DevilWish каза:

Колко е оригинално да кръстиш песен на своето име. Силвето е първа и в това! Сега да ги осъди тези които възпяват имената им в песните.

Нов Фолк имаха издание с Луна на корицата със заглавие "Аз, Луна". Силвия е взела идеята от там. Питала е Луна дали може.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

При Оцко проблема по-скоро е че го изоставиха големите имена и последните години работи само с някакви изроди без талант (напр. Андреа ♥️).

Поправено

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Willy каза:

Счети как никога не присъстваше на изпълненията на този брутал, а е най-големият й хит от този период.

Как да не е? При Слави я пяха. Друг път къде е представяна?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...