Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 “С нервите съм зле” с 86К и “Писмо” с 62К едва месец след премиерата си. А аз се чудя защо някои потребители не пишат нищо от няколко дни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Danger. каза: “С нервите съм зле” с 86К и “Писмо” с 62К едва месец след премиерата си. А аз се чудя защо някои потребители не пишат нищо от няколко дни Флопове! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 6 минути, Danger. каза: “С нервите съм зле” с 86К и “Писмо” с 62К едва месец след премиерата си. А аз се чудя защо някои потребители не пишат нищо от няколко дни 3 милиона за Счетоводителката за 16 дни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Снимка в Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 1,881 likes, 14 comments - emilia.online на December 2, 2024: "#december #events 🔜". 17 участия за декември. БРАВО, СЧЕТИ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какво стана с Ток по тялото? Явно няма да я възстановят. И защо Джия прави кавър също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Никой дори не коментира Данчето в собствения й канал. Хвалят Фики и Томас. Харесала е два коментара на кръст 🥹 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Това чаве много хубаво говори, бе! 😍 По-добре от 90% от чалгарките, а е само на 10 г… 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 13 минути, asylum каза: Никой дори не коментира Данчето в собствения й канал. Хвалят Фики и Томас. Харесала е два коментара на кръст 🥹 познато 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, Danger. каза: познато Донка вече си има конкуренция в неуспешни триота! И това й взеха 🤣 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram video WWW.INSTAGRAM.COM 0 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 10, 2024: "Промо🔥 Аян - Изгуби си мъжа 👉 видео: https://youtu.be/RhQBJf7I8Ls?si=yYGP162sDKHnhMWa". 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Андреа си говори с ChatGPT 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа си говори с ChatGPT То друг дали я търпи 🙄 Разкара Стамбини и кой ли не, дето й бяха верни кучета. Дано си намери мъж, макар че едва ли го търси, гледайки мачовете на Кубрат 😬 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа си говори с ChatGPT Хапчетата! 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какво най-често са търсили българите в Google през 2024 година - Любопитно - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Вижте класацията 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 8 минути, FikLena каза: Какво най-често са търсили българите в Google през 2024 година - Любопитно - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Вижте класацията Таня ни Боева под номер 8 сред най-търсените личности! Една-едничка, макар и с много глави, е отсрамила чалгата! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 часа , Danger. каза: “С нервите съм зле” с 86К и “Писмо” с 62К едва месец след премиерата си. А аз се чудя защо някои потребители не пишат нищо от няколко дни Мен ли имаш предвид? Казах ти, че след първоначалния бум извънземните индивиди ми дадоха ясни знаци, че Преслава е вредна за мен и да спра да я подкрепям. От тогава не ме интересуват песните й. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Мен ли имаш предвид? Казах ти, че след първоначалния бум извънземните индивиди ми дадоха ясни знаци, че Преслава е вредна за мен и да спра да я подкрепям. От тогава не ме интересуват песните й. Интересно, че по същото време и аз спрях да я слушам, а първоначално ми хареса Писмо и го хвалех. На какво го отдаваш? Магия ли беше направила? И аз ли комуникирам с извънземните? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 29 минути, FikLena каза: Какво най-често са търсили българите в Google през 2024 година - Любопитно - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Вижте класацията Егати смешната класация. Таня Боева на номер 8 и нито един друг чалгар. Не го вярвам това нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 6 минути, asylum каза: Д-р Хинова, защо спряхте да харесвате Емануелция? С какво ви разочарова? Например с флопови флопове и нискокачествена продукция. Къде е Емануела от "Без чувства", "Виновна" и "Нотариално заверен"? Няма я! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 5 минути, asylum каза: Интересно, че по същото време и аз спрях да я слушам, а първоначално ми хареса Писмо и го хвалех. На какво го отдаваш? Магия ли беше направила? И аз ли комуникирам с извънземните? Ако комуникираш с тях, ще ти дадат ясни знаци. Може би ти е омръзнала? Аз ще ти разкажа нещо много интересно по отношение на Преслава. През 2013 година бях облъчен от енергията на много известна и мощна лечителка. Нещо, което промени тотално живота ми. Малко след това забелязах, че като пуснат песен на Преслава по ТВ Планета на мен почва да ми става лошо, въпреки че песента ми харесва. Чудех се защо. Извънземните в последно време ми разкриха, че това е защото Преслава ме е клела (тя чете често във форума) заради негативни коментари срещу нея. Енергията на лечителката беше отключила свръхчувствителност към тия неща. Слава Богу, извънземните го изчистиха това нещо. А аз в периода 2017-2019 й го върнах на Преслава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Егати смешната класация. Таня Боева на номер 8 и нито един друг чалгар. Не го вярвам това нещо. Според мен тя по цял ден търси информации за себе си в нета, което й е генерирало значителен трафик към името. преди 2 минути, Balkandji1 каза: Например с флопови флопове и нискокачествена продукция. Къде е Емануела от "Без чувства", "Виновна" и "Нотариално заверен"? Няма я! Тъп период за музиката като цяло. Всички пускат бози, но тя все пак уцелва 1-2 пъти годишно. Готинка си е и култова чалгарска особа. Предписваш по-хубави песни само, демек? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Ако комуникираш с тях, ще ти дадат ясни знаци. Може би ти е омръзнала? Аз ще ти разкажа нещо много интересно по отношение на Преслава. През 2013 година бях облъчен от енергията на много известна и мощна лечителка. Нещо, което промени тотално живота ми. Малко след това забелязах, че като пуснат песен на Преслава по ТВ Планета на мен почва да ми става лошо, въпреки че песента ми харесва. Чудех се защо. Извънземните в последно време ми разкриха, че това е защото Преслава ме е клела (тя чете често във форума) заради негативни коментари срещу нея. Енергията на лечителката беше отключила свръхчувствителност към тия неща. Слава Богу, извънземните го изчистиха това нещо. А аз в периода 2017-2019 й го върнах на Преслава. Ти ли я прокле да си обезобрази носа? Преса - Прокълнатия нос 🤣🤣 И на мен ми призляваше от вида и гласа й, съвсем сериозно. Сменях канала, а в дискотеките ходех до кенефа да се наплискам или излизах навън по време на нейни песни. Ужасно отвращение изпитвах, но намаля последните 2 години. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, asylum каза: Ти ли я прокле да си обезобрази носа? Преса - Прокълнатия нос 🤣🤣 И на мен ми призляваше от вида и гласа й, съвсем сериозно. Сменях канала, а в дискотеките ходех до кенефа да се наплискам или излизах навън по време на нейни песни. Ужасно отвращение изпитвах, но намаля последните 2 години. Което означава, че и теб те е клела. Ти също си писал негативни коментари за нея. Тя това прави, проклина хората. И го може. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 9 минути, Balkandji1 каза: Например с флопови флопове и нискокачествена продукция. Къде е Емануела от "Без чувства", "Виновна" и "Нотариално заверен"? Няма я! Но я има другата ти любимка 🤣 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.