Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

Току що, Balkandji1 каза:

Което означава, че и теб те е клела. Ти също си писал негативни коментари за нея. Тя това прави, проклина хората. И го може.

Ма и аз кълна. Реално нищо лошо не ми се е случвало в оня период, напротив - само хубави неща. Но гадене при чуването/виждането й. На нея повече гадни неща й се случваха, докато я кълнях - боеве, друсане, зарязване от Фики, изцепки и пр.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, asylum каза:

Ма и аз кълна. Реално нищо лошо не ми се е случвало в оня период, напротив - само хубави неща. Но гадене при чуването/виждането й. На нея повече гадни неща й се случваха, докато я кълнях - боеве, друсане, зарязване от Фики, изцепки и пр.

Да, и при мен същото. Ставаше ми зле, като пуснат нейна песен, но не ме касаеше след това.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Да, и при мен същото. Ставаше ми зле, като пуснат нейна песен, но не ме касаеше след това.

Просто парче си е. Вместо да ни прокълне да я заобичаме, тя ни е отблъсквала повече. Патка! 🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Просто парче си е. Вместо да ни прокълне да я заобичаме, тя ни е отблъсквала повече. Патка! 🤣

Което рефлектира върху популярността й. Сега вместо да стриймваме песните й, ние ги отбягваме, а тя чака хитове.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Което рефлектира върху популярността й. Сега вместо да стриймваме песните й, ние ги отбягваме, а тя чака хитове.

И явно й е отслабнала клетвата, щото не ни пука за нея - затова и не ни и дразни вече, безразлична ни е. Галена отдавна а измести, а и Емилия е по-интересна. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

И явно й е отслабнала клетвата, щото не ни пука за нея - затова и не ни и дразни вече, безразлична ни е. Галена отдавна а измести, а и Емилия е по-интересна. 

И е един обезобразен скункс. Гледа ли интервюто й за "На кафе" повреме на концерта? В близък план изглежда като скопен гризач с опънато до немай къде лице. Нищо общо със старата й естествена аура. :sneaky2:

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Balkandji1 каза:

И е един обезобразен скункс. Гледа ли интервюто й за "На кафе" повреме на концерта? В близък план изглежда като скопен гризач с опънато до немай къде лице. Нищо общо със старата й естествена аура. :sneaky2:

Невестулка! Старият й нос й придаваше тежест. Сега е посмешище. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Ако комуникираш с тях, ще ти дадат ясни знаци. Може би ти е омръзнала?

Аз ще ти разкажа нещо много интересно по отношение на Преслава. През 2013 година бях облъчен от енергията на много известна и мощна лечителка. Нещо, което промени тотално живота ми. Малко след това забелязах, че като пуснат песен на Преслава по ТВ Планета на мен почва да ми става лошо, въпреки че песента ми харесва. Чудех се защо. Извънземните в последно време ми разкриха, че това е защото Преслава ме е клела (тя чете често във форума) заради негативни коментари срещу нея. Енергията на лечителката беше отключила свръхчувствителност към тия неща. Слава Богу, извънземните го изчистиха това нещо. А аз в периода 2017-2019 й го върнах на Преслава. ;)

Клела  те е тип "да гори в ада" или нещо по-ритуално? 

Има много конспирации, според които световните звезди практикуват вещество. Като по-сензитивен човек, усещаш такива признаци при фолк певиците? 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Danger. каза:

“С нервите съм зле” с 86К и “Писмо” с 62К едва месец след премиерата си. А аз се чудя защо някои потребители не пишат нищо от няколко дни :1000(23):

По колко гледания трябва да прави песен сен,месец, три месеца и година след излизането й, за да е истински хит?

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Никой дори не коментира Данчето в собствения й канал. Хвалят Фики и Томас. Харесала е два коментара на кръст 🥹

И толкова са и много, все пак мнозинството от хората на нейните години хилядолетия не познават нито съвременната писменост, нито какво е това компютър. Ако има изобщо живи такива ;) 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

0 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 10, 2024: "Промо🔥 Аян - Изгуби си мъжа 👉 видео: https://youtu.be/RhQBJf7I8Ls?si=yYGP162sDKHnhMWa".

На кой бил станал мъж Айрян? 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , SantaCloud каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

1,881 likes, 14 comments - emilia.online на December 2, 2024: "#december #events 🔜".

17 участия за декември. БРАВО, СЧЕТИ! :D 

То не е нещо ново, но ква е тая нова мода да симулират дейност като си пишат частните партита по тия графици? 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

То не е нещо ново, но ква е тая нова мода да симулират дейност като си пишат частните партита по тия графици? 

Да покажат, че им е заета датата. Няма значение какво е участието, ако ще и на погребение да се изявява. Щом има хонорар от мъртвеца.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Just_Me каза:

То друг дали я търпи 🙄 Разкара Стамбини и кой ли не, дето й бяха верни кучета. Дано си намери мъж, макар че едва ли го търси, гледайки мачовете на Кубрат 😬

Дори и верните кучета няма да я търпят, ако спре да им плаща. А ние много добре знаем колко коректна е с финансите кака Дора ;) 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , FikLena каза:

Концертът на Тонката Стораро е по-търсен от този на Ед Шийрън! Евала 😄

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Just_Me каза:

Концертът на Тонката Стораро е по-търсен от този на Ед Шийрън! Евала 😄

Кой/коя е Ед Шаран? ❤️

WWW.INSTAGRAM.COM

0 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 10, 2024: "Попфолк сцената отново е разтърсена от пореден скандал, този път между две от...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

И толкова са и много, все пак мнозинството от хората на нейните години хилядолетия не познават нито съвременната писменост, нито какво е това компютър. Ако има изобщо живи такива ;) 

Само историци и археолози се интересуват от нея.

преди 5 часа , xroflx9 каза:

Футболен хит! Лидерка!

98-C19-CE0-AD39-48-A3-A44-F-45-CFCE190-D

И това отнеха от Ася Сотаджийката!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Утре: Биляниш - “Сезам”

WWW.INSTAGRAM.COM

1,785 likes, 19 comments - b_lyanish on December 11, 2024: "“Sesame” ще се отвори на 12.12… утре в 18:00 в Официалния ми Youtube канал. @sesame.bg 🧞‍♀️🧞‍♀️🧞‍♀️".
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...