asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, Balkandji1 каза: Което означава, че и теб те е клела. Ти също си писал негативни коментари за нея. Тя това прави, проклина хората. И го може. Ма и аз кълна. Реално нищо лошо не ми се е случвало в оня период, напротив - само хубави неща. Но гадене при чуването/виждането й. На нея повече гадни неща й се случваха, докато я кълнях - боеве, друсане, зарязване от Фики, изцепки и пр. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, asylum каза: Ма и аз кълна. Реално нищо лошо не ми се е случвало в оня период, напротив - само хубави неща. Но гадене при чуването/виждането й. На нея повече гадни неща й се случваха, докато я кълнях - боеве, друсане, зарязване от Фики, изцепки и пр. Да, и при мен същото. Ставаше ми зле, като пуснат нейна песен, но не ме касаеше след това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, Balkandji1 каза: Да, и при мен същото. Ставаше ми зле, като пуснат нейна песен, но не ме касаеше след това. Просто парче си е. Вместо да ни прокълне да я заобичаме, тя ни е отблъсквала повече. Патка! 🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, asylum каза: Просто парче си е. Вместо да ни прокълне да я заобичаме, тя ни е отблъсквала повече. Патка! 🤣 Което рефлектира върху популярността й. Сега вместо да стриймваме песните й, ние ги отбягваме, а тя чака хитове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Което рефлектира върху популярността й. Сега вместо да стриймваме песните й, ние ги отбягваме, а тя чака хитове. И явно й е отслабнала клетвата, щото не ни пука за нея - затова и не ни и дразни вече, безразлична ни е. Галена отдавна а измести, а и Емилия е по-интересна. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 14 минути, asylum каза: И явно й е отслабнала клетвата, щото не ни пука за нея - затова и не ни и дразни вече, безразлична ни е. Галена отдавна а измести, а и Емилия е по-интересна. И е един обезобразен скункс. Гледа ли интервюто й за "На кафе" повреме на концерта? В близък план изглежда като скопен гризач с опънато до немай къде лице. Нищо общо със старата й естествена аура. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 25 минути, Balkandji1 каза: И е един обезобразен скункс. Гледа ли интервюто й за "На кафе" повреме на концерта? В близък план изглежда като скопен гризач с опънато до немай къде лице. Нищо общо със старата й естествена аура. Невестулка! Старият й нос й придаваше тежест. Сега е посмешище. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час , Balkandji1 каза: Ако комуникираш с тях, ще ти дадат ясни знаци. Може би ти е омръзнала? Аз ще ти разкажа нещо много интересно по отношение на Преслава. През 2013 година бях облъчен от енергията на много известна и мощна лечителка. Нещо, което промени тотално живота ми. Малко след това забелязах, че като пуснат песен на Преслава по ТВ Планета на мен почва да ми става лошо, въпреки че песента ми харесва. Чудех се защо. Извънземните в последно време ми разкриха, че това е защото Преслава ме е клела (тя чете често във форума) заради негативни коментари срещу нея. Енергията на лечителката беше отключила свръхчувствителност към тия неща. Слава Богу, извънземните го изчистиха това нещо. А аз в периода 2017-2019 й го върнах на Преслава. Клела те е тип "да гори в ада" или нещо по-ритуално? Има много конспирации, според които световните звезди практикуват вещество. Като по-сензитивен човек, усещаш такива признаци при фолк певиците? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 часа , Danger. каза: “С нервите съм зле” с 86К и “Писмо” с 62К едва месец след премиерата си. А аз се чудя защо някои потребители не пишат нищо от няколко дни По колко гледания трябва да прави песен сен,месец, три месеца и година след излизането й, за да е истински хит? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 3 часа , asylum каза: Никой дори не коментира Данчето в собствения й канал. Хвалят Фики и Томас. Харесала е два коментара на кръст 🥹 И толкова са и много, все пак мнозинството от хората на нейните години хилядолетия не познават нито съвременната писменост, нито какво е това компютър. Ако има изобщо живи такива 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 3 часа , asylum каза: Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram video WWW.INSTAGRAM.COM 0 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 10, 2024: "Промо🔥 Аян - Изгуби си мъжа 👉 видео: https://youtu.be/RhQBJf7I8Ls?si=yYGP162sDKHnhMWa". На кой бил станал мъж Айрян? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 4 часа , SantaCloud каза: E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Снимка в Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 1,881 likes, 14 comments - emilia.online на December 2, 2024: "#december #events 🔜". 17 участия за декември. БРАВО, СЧЕТИ! То не е нещо ново, но ква е тая нова мода да симулират дейност като си пишат частните партита по тия графици? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Току що, Lelqtian каза: То не е нещо ново, но ква е тая нова мода да симулират дейност като си пишат частните партита по тия графици? Да покажат, че им е заета датата. Няма значение какво е участието, ако ще и на погребение да се изявява. Щом има хонорар от мъртвеца. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 3 часа , Just_Me каза: То друг дали я търпи 🙄 Разкара Стамбини и кой ли не, дето й бяха верни кучета. Дано си намери мъж, макар че едва ли го търси, гледайки мачовете на Кубрат 😬 Дори и верните кучета няма да я търпят, ако спре да им плаща. А ние много добре знаем колко коректна е с финансите кака Дора 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Футболен хит! Лидерка! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 8 часа , FikLena каза: Какво най-често са търсили българите в Google през 2024 година - Любопитно - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Вижте класацията Концертът на Тонката Стораро е по-търсен от този на Ед Шийрън! Евала 😄 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 14 минути, Just_Me каза: Концертът на Тонката Стораро е по-търсен от този на Ед Шийрън! Евала 😄 Кой/коя е Ед Шаран? ❤️ Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 0 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 10, 2024: "Попфолк сцената отново е разтърсена от пореден скандал, този път между две от... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 6 часа , Lelqtian каза: И толкова са и много, все пак мнозинството от хората на нейните години хилядолетия не познават нито съвременната писменост, нито какво е това компютър. Ако има изобщо живи такива Само историци и археолози се интересуват от нея. преди 5 часа , xroflx9 каза: Футболен хит! Лидерка! И това отнеха от Ася Сотаджийката! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Чъръдъ и на тази лидерка! https://www.instagram.com/stories/tedialeksandrova_official_/3520521613597142470?utm_source=ig_story_item_share&igsh=ZG4wMXR2Y2thbjQ0 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 https://www.instagram.com/stories/ivena_official/3520572135919630782?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTU3NWpoazF5YXpnMQ== 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 13 часа , Bunn каза: Има ли изтръпнали? Много е драматично… Когато са минали 12 часа, без да си център на внимание с каквото и да е ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Илиян да не си е присаждал коса 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Илиян да не си е присаждал коса Присаждал нз, ма боядисал 100% 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Добър кавър, но нашето е топ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Утре: Биляниш - “Сезам” BILYANA LAZAROVA (@b_lyanish) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,785 likes, 19 comments - b_lyanish on December 11, 2024: "“Sesame” ще се отвори на 12.12… утре в 18:00 в Официалния ми Youtube канал. @sesame.bg 🧞♀️🧞♀️🧞♀️". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.