Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Така се прави. Новата излезе преди по-малко от месец и ще обявява друга нова. Защо? Буквално би казала на публиката: спрете да слушате Сбърка адреса, до месец пускам нова.

Пролетта с нова песен и така.

Принципно е така, но малко хора в тоя бранш си позовляват някакви такива почивки. Виж, че дори лидерка като Галена си е адски активна. Намалиш ли продукцията (като Преса през пандемията и т.н.) лесно може да изгубиш позиции.

Иначе Мария Илиева е пуснала пак топ парче.

Не мога да повярвам, че в последните години песните на Илиева се консумират повече от тези на сензациите Гери-Никол и Тита. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Emanuela.Carey каза:

На 20-22 секунда тъкмо си помислих, че Пашев е вкарал някакво ново звучене и айде обартно на маанетата.

Коментирай, че която и чалга песен да си пусна в спотифай веднага след нея ми започва ''Окадар'' и после на Теда кючека (забравих му името). Блокирах и двете песни! След този блокаж, спотифай реши да ми пуска ''Ми амор'' на Десита.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, -A. каза:

Коментирай, че която и чалга песен да си пусна в спотифай веднага след нея ми започва ''Окадар'' и после на Теда кючека (забравих му името). Блокирах и двете песни! След този блокаж, спотифай реши да ми пуска ''Ми амор'' на Десита.

И трите песни са от най-слушаните чалгии в Топ 50 и затова алгоритъма ти ги предлага. 
Като ги скипваш ще спре.

На мен никога не ми пуска Азис защото го скипвам, но изслушах Мръсница точно веднъж и след това алгоритъма започна да ми предлага По По По и други песни с него.

Сподели в други сайтове

Днес 17:00 - Джордан “Мераклия”

Качил е откъс от песента в Тикток, но форума не ми дава да прикача клипа.

WWW.INSTAGRAM.COM

517 likes, 13 comments - djordann on December 15, 2024: "Очаквайте днес 17.00ч YouTube Djordan Official “МЕРАКЛИЯ”".
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Днес 17:00 - Джордан “Мераклия”

Качил е откъс от песента в Тикток, но форума не ми дава да прикача клипа.

WWW.INSTAGRAM.COM

517 likes, 13 comments - djordann on December 15, 2024: "Очаквайте днес 17.00ч YouTube Djordan Official “МЕРАКЛИЯ”".

Не ми звучи добре, но все пак сигурно е интрото това.

Сподели в други сайтове

Вече официално УАУ е над пишман хита Сбърка адреса в нейбъла и Спотифай. То беше ясно,че миналагодишния късмет на Счета да има по-голям хит от Меди няма да се повтори.:3fdb8960598fa63e:

За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите,така че въпреки че не ми харесва и не я слушам това й е поредния ХИТ за тази година

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

СигЪнскъ раутъ 🤣

Помислих, че хвалиш Гюра 🤣🤣🤣

Сейм, тръгнах да плюя ама изтрих. Хвалби към Глоринда на моя смяна НЕ!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, xroflx9 каза:

Вече официално УАУ е над пишман хита Сбърка адреса в нейбъла и Спотифай. То беше ясно,че миналагодишния късмет на Счета да има по-голям хит от Меди няма да се повтори.:3fdb8960598fa63e:

За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите,така че въпреки че не ми харесва и не я слушам това й е поредния ХИТ за тази година

Това се оказа силен хит, сигурно ще гърми здраво сега през втората половина на месеца около празниците. 

Как Счета има по-голям хит от Меди 2023? Двете му солови песни с по над 20М са по-голям хит от Ела хабиби. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, xroflx9 каза:

Но в Apple Music & Deezer Емилия е над тях!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, xroflx9 каза:

За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите

В Ютуб също е 4 в трендинг над песни с повече гледания

Според мен в Спотифай има шанс да удари 2 милиона

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Това се оказа силен хит, сигурно ще гърми здраво сега през втората половина на месеца около празниците. 

Как Счета има по-голям хит от Меди 2023? Двете му солови песни с по над 20М са по-голям хит от Ела хабиби. 

Говоря за Здрасти и Прощавам ти понеже излязоха в един и същ ден. Иначе цялостно Меди смаза с 2 мегахита миналата година.

Току що, -A. каза:

Но в Apple Music & Deezer Емилия е над тях!

Коментирай този топ трак,който преоткрих !

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Говоря за Здрасти и Прощавам ти понеже излязоха в един и същ ден. Иначе цялостно Меди смаза с 2 мегахита миналата година.

Коментирай този топ трак,който преоткрих !

Един от любимите ми тракове на Яница.

Доколкото помня я беше предложила за дует на Фики, но той не се съгласил. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Аз очаквах Яница да пусне нещо за празниците,но явно вече чак догодина

И аз очаквах някакво ново парче от нея след слабото представяне на този проект, но както няколко човека са написали тук, според мен изобщо не и пука. Изненадва ме колко добре и вървят проектите в Spotify. Напоследък доста дърпат напред Оцковите проекти. (Най-вече Всичко чуждо и Вземай задължително).

Дано пак покани някой изпълнител за фт. тип Константин за начален интерес и тн. Това беше топ:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, xroflx9 каза:

Баш пореден не е :D Пък за хит скептичен съм. Особено щом смяташ, че е пореден хит (демек предната, пф, забравих заглавието, ааа Сиромах, считаш за хит :D ). Иначе аз казах, че Мазаляк ми е най-приемлива от Свекървище насам.

И аз спрях да слушам хита на Счети. Не ми е омръзнал или нещо. Просто забравям, че е излизала. Макар че не съм никакъв пример - има 2-3 чалга песни тази година, които съм слушал активно. 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, -A. каза:

И аз очаквах някакво ново парче от нея след слабото представяне на този проект, но както няколко човека са написали тук, според мен изобщо не и пука. Изненадва ме колко добре и вървят проектите в Spotify. Напоследък доста дърпат напред Оцковите проекти. (Най-вече Всичко чуждо и Вземай задължително).

Дано пак покани някой изпълнител за фт. тип Константин за начален интерес и тн. Това беше топ:

Тя нали беше участвала в един клип на Робов,явно е близка с Пашев,така че се надявам на някой хитов дует с Ванеса или в краен случай с Робов!

А може и с някоя Алфа,но не знам дали още е близка с Галин

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SantaCloud каза:

Макар че не съм никакъв пример - има 2-3 чалга песни тази година, които съм слушал активно. 

Аз това ти го повтарям от година и половина що се отнася до творчеството на Емануела.

Зайка беше писала в някоя от темите,че май Коцьо и Ема подготвят 3 дует. Стискам палци за хит като този

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Аз това ти го повтарям от година и половина що се отнася до творчеството на Емануела.

Зайка беше писала в някоя от темите,че май Коцьо и Ема подготвят 3 дует. Стискам палци за хит като този

Емануела има готов дует от есента, но и аз не знам с кой е. Константин ми беше едно от предположенията.

Сподели в други сайтове

Ясновидката Мария Асенова, която рекламират по Планета. 

MARIAASENOVA.BG

Ясновидка и лечителка Мария Асенова - изчистване на негативни влияния, разваляне на магии, лечение, решаване на здравословни проблеми

Някой спомня ли си я? :D :D :D 
@asylum ти ли ми беше казал, че си я познал?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Emanuela.Carey каза:

Емануела има готов дует от есента, но и аз не знам с кой е. Константин ми беше едно от предположенията.

Аз си мислех,че вече не са си близки. Коцьо и Дамян са ми еднакво противни,но отново ще се жертвам да я слушам,стига да е хит.

tenor.gif

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Ясновидката Мария Асенова, която рекламират по Планета. 

MARIAASENOVA.BG

Ясновидка и лечителка Мария Асенова - изчистване на негативни влияния, разваляне на магии, лечение, решаване на здравословни проблеми

Някой спомня ли си я? :D :D :D 
@asylum ти ли ми беше казал, че си я познал?

Това не е ли старо? Май обсъждахме в началото на годината.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Това не е ли старо? Май обсъждахме в началото на годината.

Преди 2 дни са го качили, но май да.... Сайта й още седи. Представи си. :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...