-A. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, SantaCloud каза: Така се прави. Новата излезе преди по-малко от месец и ще обявява друга нова. Защо? Буквално би казала на публиката: спрете да слушате Сбърка адреса, до месец пускам нова. Пролетта с нова песен и така. Принципно е така, но малко хора в тоя бранш си позовляват някакви такива почивки. Виж, че дори лидерка като Галена си е адски активна. Намалиш ли продукцията (като Преса през пандемията и т.н.) лесно може да изгубиш позиции. Иначе Мария Илиева е пуснала пак топ парче. Не мога да повярвам, че в последните години песните на Илиева се консумират повече от тези на сензациите Гери-Никол и Тита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 час, Mr. Greshen каза: На 20-22 секунда тъкмо си помислих, че Пашев е вкарал някакво ново звучене и айде обартно на маанетата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Току що, Emanuela.Carey каза: На 20-22 секунда тъкмо си помислих, че Пашев е вкарал някакво ново звучене и айде обартно на маанетата. Коментирай, че която и чалга песен да си пусна в спотифай веднага след нея ми започва ''Окадар'' и после на Теда кючека (забравих му името). Блокирах и двете песни! След този блокаж, спотифай реши да ми пуска ''Ми амор'' на Десита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 22 минути, -A. каза: Коментирай, че която и чалга песен да си пусна в спотифай веднага след нея ми започва ''Окадар'' и после на Теда кючека (забравих му името). Блокирах и двете песни! След този блокаж, спотифай реши да ми пуска ''Ми амор'' на Десита. И трите песни са от най-слушаните чалгии в Топ 50 и затова алгоритъма ти ги предлага. Като ги скипваш ще спре. На мен никога не ми пуска Азис защото го скипвам, но изслушах Мръсница точно веднъж и след това алгоритъма започна да ми предлага По По По и други песни с него. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Нали Даймънд се хвалеха, че не пускали реклами? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 21 часа , Emanuela.Carey каза: Не е изключено да стане хит, хората обичат да се филмират. Аз. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Днес 17:00 - Джордан “Мераклия” Качил е откъс от песента в Тикток, но форума не ми дава да прикача клипа. Djordan Official (@djordann) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 517 likes, 13 comments - djordann on December 15, 2024: "Очаквайте днес 17.00ч YouTube Djordan Official “МЕРАКЛИЯ”". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Днес 17:00 - Джордан “Мераклия” Качил е откъс от песента в Тикток, но форума не ми дава да прикача клипа. Djordan Official (@djordann) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 517 likes, 13 comments - djordann on December 15, 2024: "Очаквайте днес 17.00ч YouTube Djordan Official “МЕРАКЛИЯ”". Не ми звучи добре, но все пак сигурно е интрото това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Вече официално УАУ е над пишман хита Сбърка адреса в нейбъла и Спотифай. То беше ясно,че миналагодишния късмет на Счета да има по-голям хит от Меди няма да се повтори. За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите,така че въпреки че не ми харесва и не я слушам това й е поредния ХИТ за тази година 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 3 часа , asylum каза: СигЪнскъ раутъ 🤣 Помислих, че хвалиш Гюра 🤣🤣🤣 Сейм, тръгнах да плюя ама изтрих. Хвалби към Глоринда на моя смяна НЕ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 12 минути, xroflx9 каза: Вече официално УАУ е над пишман хита Сбърка адреса в нейбъла и Спотифай. То беше ясно,че миналагодишния късмет на Счета да има по-голям хит от Меди няма да се повтори. За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите,така че въпреки че не ми харесва и не я слушам това й е поредния ХИТ за тази година Това се оказа силен хит, сигурно ще гърми здраво сега през втората половина на месеца около празниците. Как Счета има по-голям хит от Меди 2023? Двете му солови песни с по над 20М са по-голям хит от Ела хабиби. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 20 минути, xroflx9 каза: Вече официално УАУ е над пишман хита Сбърка адреса в нейбъла и Спотифай. То беше ясно,че миналагодишния късмет на Счета да има по-голям хит от Меди няма да се повтори. За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите,така че въпреки че не ми харесва и не я слушам това й е поредния ХИТ за тази година Но в Apple Music & Deezer Емилия е над тях! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 22 минути, xroflx9 каза: За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите В Ютуб също е 4 в трендинг над песни с повече гледания Според мен в Спотифай има шанс да удари 2 милиона 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 8 минути, Willy каза: Това се оказа силен хит, сигурно ще гърми здраво сега през втората половина на месеца около празниците. Как Счета има по-голям хит от Меди 2023? Двете му солови песни с по над 20М са по-голям хит от Ела хабиби. Говоря за Здрасти и Прощавам ти понеже излязоха в един и същ ден. Иначе цялостно Меди смаза с 2 мегахита миналата година. Току що, -A. каза: Но в Apple Music & Deezer Емилия е над тях! Коментирай този топ трак,който преоткрих ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, xroflx9 каза: Говоря за Здрасти и Прощавам ти понеже излязоха в един и същ ден. Иначе цялостно Меди смаза с 2 мегахита миналата година. Коментирай този топ трак,който преоткрих ! Един от любимите ми тракове на Яница. Доколкото помня я беше предложила за дует на Фики, но той не се съгласил. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Аз очаквах Яница да пусне нещо за празниците,но явно вече чак догодина 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 2 минути, xroflx9 каза: Аз очаквах Яница да пусне нещо за празниците,но явно вече чак догодина И аз очаквах някакво ново парче от нея след слабото представяне на този проект, но както няколко човека са написали тук, според мен изобщо не и пука. Изненадва ме колко добре и вървят проектите в Spotify. Напоследък доста дърпат напред Оцковите проекти. (Най-вече Всичко чуждо и Вземай задължително). Дано пак покани някой изпълнител за фт. тип Константин за начален интерес и тн. Това беше топ: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 34 минути, xroflx9 каза: Вече официално УАУ е над пишман хита Сбърка адреса в нейбъла и Спотифай. То беше ясно,че миналагодишния късмет на Счета да има по-голям хит от Меди няма да се повтори. За ужас на душманите на Емануела,въпреки слабите гледания в ютюб,Мазаляк мачка в стрийминг платформите,така че въпреки че не ми харесва и не я слушам това й е поредния ХИТ за тази година Баш пореден не е Пък за хит скептичен съм. Особено щом смяташ, че е пореден хит (демек предната, пф, забравих заглавието, ааа Сиромах, считаш за хит ). Иначе аз казах, че Мазаляк ми е най-приемлива от Свекървище насам. И аз спрях да слушам хита на Счети. Не ми е омръзнал или нещо. Просто забравям, че е излизала. Макар че не съм никакъв пример - има 2-3 чалга песни тази година, които съм слушал активно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 15 минути, -A. каза: И аз очаквах някакво ново парче от нея след слабото представяне на този проект, но както няколко човека са написали тук, според мен изобщо не и пука. Изненадва ме колко добре и вървят проектите в Spotify. Напоследък доста дърпат напред Оцковите проекти. (Най-вече Всичко чуждо и Вземай задължително). Дано пак покани някой изпълнител за фт. тип Константин за начален интерес и тн. Това беше топ: Тя нали беше участвала в един клип на Робов,явно е близка с Пашев,така че се надявам на някой хитов дует с Ванеса или в краен случай с Робов! А може и с някоя Алфа,но не знам дали още е близка с Галин 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 6 минути, SantaCloud каза: Макар че не съм никакъв пример - има 2-3 чалга песни тази година, които съм слушал активно. Аз това ти го повтарям от година и половина що се отнася до творчеството на Емануела. Зайка беше писала в някоя от темите,че май Коцьо и Ема подготвят 3 дует. Стискам палци за хит като този 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 4 минути, xroflx9 каза: Аз това ти го повтарям от година и половина що се отнася до творчеството на Емануела. Зайка беше писала в някоя от темите,че май Коцьо и Ема подготвят 3 дует. Стискам палци за хит като този Емануела има готов дует от есента, но и аз не знам с кой е. Константин ми беше едно от предположенията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Ясновидката Мария Асенова, която рекламират по Планета. Ясновидка и лечителка Мария Асенова - Топ феномен на България MARIAASENOVA.BG Ясновидка и лечителка Мария Асенова - изчистване на негативни влияния, разваляне на магии, лечение, решаване на здравословни проблеми Някой спомня ли си я? @asylum ти ли ми беше казал, че си я познал? 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела има готов дует от есента, но и аз не знам с кой е. Константин ми беше едно от предположенията. Аз си мислех,че вече не са си близки. Коцьо и Дамян са ми еднакво противни,но отново ще се жертвам да я слушам,стига да е хит. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, DevilWish каза: Ясновидката Мария Асенова, която рекламират по Планета. Ясновидка и лечителка Мария Асенова - Топ феномен на България MARIAASENOVA.BG Ясновидка и лечителка Мария Асенова - изчистване на негативни влияния, разваляне на магии, лечение, решаване на здравословни проблеми Някой спомня ли си я? @asylum ти ли ми беше казал, че си я познал? Това не е ли старо? Май обсъждахме в началото на годината. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 преди 8 минути, Fast каза: Това не е ли старо? Май обсъждахме в началото на годината. Преди 2 дни са го качили, но май да.... Сайта й още седи. Представи си. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.