xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 6 минути, SG каза: Защо? Че то е ясно защо. За всеки родител е травма да му кажат, че детето може да не оцелее, а после като оцелее - че до живот ще е различно. Някои се нуждаят от дори повече години, за да се вземат в ръце и да говорят за това. Но рано или късно трябваше да се заговори, защото Криско тъй или иначе е публична личност и истината за това дете можеше да излезе наяве по грозен начин. Какъв пи ар за Арената? Той я напълни вече. Два пъти. Чак пък два пъти. За втория концерт все още има доста свободни места. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, xroflx9 каза: Чак пък два пъти. За втория концерт все още има доста свободни места. Доста си незапознат, бих казал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 55 минути, GriskoBeats каза: Тоест Маноля може да й лиже подметките и да я е яд, че няма дует с кралица Счети. От време на време така като решиш да се хванеш за “героя на деня”, за да плюеш Емануела си ми много забавен. На бала да доведената ѝ дъщеря Емилия беше поканила Емануела и пя нейните песни, а не обратното. Няма нито яд, нито близане на подметки от страна на Емануела за твое голямо съжаление. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: От време на време така като решиш да се хванеш за “героя на деня”, за да плюеш Емануела си ми много забавен. На бала да доведената ѝ дъщеря Емилия беше поканила Емануела и пя нейните песни, а не обратното. Няма нито яд, нито близане на подметки от страна на Емануела за твое голямо съжаление. Това за Маноля ли беше? Ама колко сте изпушили не е истина... А ако е за ответната страна не виждам защо има кавички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 6 минути, xroflx9 каза: Чак пък два пъти. За втория концерт все още има доста свободни места. Такъв пи ар, за какъвто за мен е покъртително човек дори и да си помисли, би бил по-подходящ преди да са останали има-няма 500-1000 места от втората дата. 😉 Мелето е прав, че нещата са се обърнали и защитниците на вече почти залязлата чалга вече се чудите какво да измислите, за да отречете хората, които очевидно са далеч по-симпатични на публиката. Ироничното е, че и Криско може да мине за чалгар. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 минути, GriskoBeats каза: Мхм... останали са му под 1000 билета от втората дата. Ще ползва темата, за да направи реклама. Има 3 месеца до събитието. Това да не е Маноля, дето не може да напълни и зала 3 на НДК! Сега помисли като човек, а не като облъчен чалгар. Ражда му се дете с увреждане, вероятно по ковидно време. Как може да бъде подготвен за грижите, за процеса? Жена му е изпаднала в депресия. Цяло чудо е, че за всичко дето му се е случвало пускаше толкова продукция. Можеше да разтръби историята си докато пускаше чалга флопове, но не го направи. Или преди концертите, когато не беше разпродал НАД 25 000 билета! Но чалгарското мислене не може да вдене какъв успех е това. Навремето се гаврехме с попаджиите, че са античалгари и затова пропаднаха с тази негативна реторика. Обърнаха се нещата. Пак Емануела ти е в устата. Много знаеш коя зала може да напълни без да е обявявала концерт. Както казах Дриско отдавна се е показал като лицемер и нагаждач и нищо не може да ме накара да повярвам,че това не е ПР. Но ти си живей в розовия свят де. То тая история си е баш за шарани като теб и СГ Както казах около тези концерти има нещо много съмнително. 2 Арени,а не познавам никой,който ще ходи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Току що, SG каза: Такъв пи ар, за какъвто за мен е покъртително човек дори и да си помисли, би бил по-подходящ преди да са останали има-няма 500-1000 места от втората дата. 😉 Мелето е прав, че нещата са се обърнали и защитниците на вече почти залязлата чалга вече се чудите какво да измислите, за да отречете хората, които очевидно са далеч по-симпатични на публиката. Ироничното е, че и Криско може да мине за чалгар. То не е ясно и защо трябва винаги да защитават. Обикновено така става, когато има нужда. Показател си е. Усещат ветровете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Криско забрави и той какъв дриско беше. От преди точно 12 години ... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 минути, SG каза: Такъв пи ар, за какъвто за мен е покъртително човек дори и да си помисли, би бил по-подходящ преди да са останали има-няма 500-1000 места от втората дата. 😉 Мелето е прав, че нещата са се обърнали и защитниците на вече почти залязлата чалга вече се чудите какво да измислите, за да отречете хората, които очевидно са далеч по-симпатични на публиката. Ироничното е, че и Криско може да мине за чалгар. Оф,а преди беше приятен за дискусия. Как не ти омръзна от години да повтаряш,че чалгата умира не знам. Това че ти и твоите приятели сте минали 30те и не се впечатлявате от текстове писани за тинейджъри и студенти не означава,че чалгата умира. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 6 минути, GriskoBeats каза: Това за Маноля ли беше? Ама колко сте изпушили не е истина... А ако е за ответната страна не виждам защо има кавички. Прочети пак изречението и ми кажи смислово дали се връзва да използваш Емануела, за да плюеш Емануела? Има изпушване, но не от моя страна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 12 минути, xroflx9 каза: Пак Емануела ти е в устата. Много знаеш коя зала може да напълни без да е обявявала концерт. Както казах Дриско отдавна се е показал като лицемер и нагаждач и нищо не може да ме накара да повярвам,че това не е ПР. Но ти си живей в розовия свят де. То тая история си е баш за шарани като теб и СГ Както казах около тези концерти има нещо много съмнително. 2 Арени,а не познавам никой,който ще ходи. Точно защото не е напълнила. като е толкова звезда, хит мейкърка - да направи и тя показно. Нали е голямо име? Тук я спрягате за топ 3. Гризко си прави реклама, но съвсем с друга кауза. А и как един чалгар ще допусне, че когато някой попадне във водевила на живота, след това разбира колко би било добре да има отъпкани пътеки. Мхм, като прегазят детето ти на пешеходна пътека - започваш да си съпричастен. Да, съмнителното е, че си толкова чалгарски ограничен. Това само доказва, че не поглеждат по-надалеч от Маноля. Как да познаваш някого, като сте си чалгарска секта? Представяш ли си - Криско си е платил 30 хиляди билета, щото на теб ти е съмнително Много съмнително. Наистина сте абсурдни в стремежа си да очерняте и да канселирате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Прочети пак изречението и ми кажи смислово дали се връзва да използваш Емануела, за да плюеш Емануела? Има изпушване, но не от моя страна. От теб очаквам всичко. Все пак Маноля е вся и всьо. Напомняте ми на Камелотите и Фокса. Всеки балон рано или късно се пука. И тук ще стане така. Времето ще покаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Сега ми съобщиха, че Министерството на културата финансира Криско с 1 млн лева за закупуване на билетите на двата му концерта (30 хиляди) и още 1 милион за разходите по проекта. Добре се осъмнихте, Манолчета! Също така стана ясно, че Маноля ще прави протест пред същото министерство, за да каже коя е тя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 22 минути, korabnia каза: Камелия с песен също като Емилия. С изкуствен интелект. Пак сълзи Уникална е! Тази песен заслужава да стане голям хит! 😮❤️ Kamelia 49 м · Скоро ще ви зарадвам с нова песен. ПАК СЪЛЗИ до дни в YouTube Kamelia_official 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 минути, GriskoBeats каза: Точно защото не е напълнила. като е толкова звезда, хит мейкърка - да направи и тя показно. Нали е голямо име? Тук я спрягате за топ 3. Гризко си прави реклама, но съвсем с друга кауза. А и как един чалгар ще допусне, че когато някой попадне във водевила на живота, след това разбира колко би било добре да има отъпкани пътеки. Мхм, като прегазят детето ти на пешеходна пътека - започваш да си съпричастен. Да, съмнителното е, че си толкова чалгарски ограничен. Това само доказва, че не поглеждат по-надалеч от Маноля. Как да познаваш някого, като сте си чалгарска секта? Представяш ли си - Криско си е платил 30 хиляди билета, щото на теб ти е съмнително Много съмнително. Наистина сте абсурдни в стремежа си да очерняте и да канселирате. Ами пиши й да й кажеш. Не знам защо ми казваш на мен. Не си пия кафето с нея. Изобщо няма да се изненадам ако сам си ги е изкупил или да ги раздава безплатно! По-добре чалгарска секта отколкото да се връзвам на сладникавите истории за шарани на лицемери като Криско.💞 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, GriskoBeats каза: От теб очаквам всичко. Все пак Маноля е вся и всьо. Напомняте ми на Камелотите и Фокса. Всеки балон рано или късно се пука. И тук ще стане така. Времето ще покаже. Е толкова ли беше трудно да го признаеш? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Току що, xroflx9 каза: Ами пиши й да й кажеш. Не знам защо ми казваш на мен. Не си пия кафето с нея. Изобщо няма да се изненадам ако сам си ги е изкупил или да ги раздава безплатно! По-добре чалгарска секта отколкото да се връзвам на сладникавите истории за шарани на лицемери като Криско.💞 Мхм, най-малко трябва да плати на Ивентим и тн, за да плати тяхната част от билета. Браво, открихте още една далавера в тая държава. Защо копейките винаги вярват в конспирации? Това се питам днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Е толкова ли беше трудно да го признаеш? За съжаление, все по-срещо честано е да признавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 20 минути, xroflx9 каза: Оф,а преди беше приятен за дискусия. Как не ти омръзна от години да повтаряш,че чалгата умира не знам. Това че ти и твоите приятели сте минали 30те и не се впечатлявате от текстове писани за тинейджъри и студенти не означава,че чалгата умира. Замисли се дали не е точно обратното. Баш това, че чалгата вече се прави само за един таргет (два с махалите) я прави достатъчно залязваща. Особено при застаряващо население като българското. Резултатът - най-голям връх на търсене за годината има рандъм сеир с Таня Боева, а най-коментираната песен дори в международен мащаб е "Луда по тебе". преди 21 минути, GriskoBeats каза: То не е ясно и защо трябва винаги да защитават. Обикновено така става, когато има нужда. Показател си е. Усещат ветровете. Аз също защитавах на всяка цена чалгата в периода, в който поп-рапа я мачкаше. То тогава си беше ясно, че поп-рапа просто е новата чалга, което мое твърдение после се подсили от усвояването на звученето от чалгарите и в последствие преминаването на най-големите поп-рап сензации в чалгата. Тогава се оказах прав, затова вярвам, че съм прав и сега. Въпросът на този етап просто вече не е какво правят самите чалга звезди, защото те и да направят нещо умно - закъснели са. Въпросът е на политическо ниво. Държавата е нестабилна, тя почти не съществува вече, масата хора (не онези, които се правят на тузари по коли и дискотеки т.е таргетът на чалгата) са разтревожени. Почти никаква нова музика не се слуша масово вече, в никой жанр, но пък има постепенно (и отново прогнозирано от мен) завръщане на интереса към онова, което поне е радвала хората в миналото, старата музика - от което виждаме, че печелят дори и малкото чалгари, които правят концерти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Верно ли са давали това по Планета?😳 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, SG каза: Замисли се дали не е точно обратното. Баш това, че чалгата вече се прави само за един таргет (два с махалите) я прави достатъчно залязваща. Особено при застаряващо население като българското. Резултатът - най-голям връх на търсене за годината има рандъм сеир с Тоня Боева, а най-коментираната песен дори в международен мащаб е "Луда по тебе". Посочи ми в коя държава комерсиалната музика не се прави именно за таргета 15-30 години. Много ясно,че ще се прави за тях като те ходят по участия,концерти,купуват албуми и мърч. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 7 минути, GriskoBeats каза: За съжаление, все по-срещо честано е да признавам. То все едно Криско като беше в Х Фактор не ръсеше само простотии. Даже наскоро като го бяха канили в Нова обърка в кое предаване участва. Да не забравяме и текста му “бременно момиче как ухаеш на аборт”, който беше възмутил цялата гилдия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: То все едно Криско като беше в Х Фактор не ръсеше само простотии. Даже наскоро като го бяха канили в Нова обърка в кое предаване участва. Да не забравяме и текста му “ледено момиче как ухаеш на аборт”, който беше възмутил цялата гилдия. Или пък когато го бяха питали за какво мечтае и той беше казал “да ми е по-малък” или нещо подобно. То не че му е много голям де,като му гледах п0рното явно му се е сбъднало желанието! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 6 минути, RumyanaFen каза: Верно ли са давали това по Планета?😳 Оле и 88 са пускали. Finally 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 25 минути, GriskoBeats каза: Да, съмнителното е, че си толкова чалгарски ограничен. Това само доказва, че не поглеждат по-надалеч от Маноля. Как да познаваш някого, като сте си чалгарска секта? Ама той самият твой “Гризко” опита да използва същата тази “чалгарска секта”, за да си върне вниманието на публиката? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.