SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 18 минути, xroflx9 каза: Посочи ми в коя държава комерсиалната музика не се прави именно за таргета 15-30 години. Много ясно,че ще се прави за тях като те ходят по участия,концерти,купуват албуми и мърч. Е то зависи за коя комерсиална музика говорим. Адел от 2008 до 2015 превърна баладите и умереното ретро звучене в новия комерс - и цял свят я слушаше и имитираше. А и онези поп комерсиалните изпълнители винаги са се слушали от далеч по-огромна маса народ, сравнено с това до каква степен днешната чалга се слуша от 40+, като най-пресен пример може би е Тейлър Суифт. И самата чалга беше така, което е главната причина да ме е яд, че днес не е. Кой колкото си иска да си говори, че някои хора сме си живеели в миналото, но ако Гугъл беше такъв фактор онези години, то най-интересните звезди през едни 1994-5 нямаше да са ретро легенди като Таня Боева и Камелия (на които тогава еквивалента им си бяха естрадните), а щяха да са Глория и Сашка Васева. А през 2004-5 имаше ли шанс някоя друга да излезе по-популярна от Ивана, 2006-7 от Ивана и Преслава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Ама той самият твой “Гризко” опита да използва същата тази “чалгарска секта”, за да си върне вниманието на публиката? И? Това показва само че е широкоскроен, за разлика от ваша милост! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, GriskoBeats каза: И? Това показва само че е широкоскроен, за разлика от ваша милост! Гарантирам ти че слушам по-разнообразна музика от теб. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 15 минути, xroflx9 каза: Или пък когато го бяха питали за какво мечтае и той беше казал “да ми е по-малък” или нещо подобно. То не че му е много голям де,като му гледах п0рното явно му се е сбъднало желанието! Ох, вашата гювендия никога не е ръсила мръсотии и тъпизми. Сигурно можем да извадим наръчник на гювендията само от текстове на Маноля. "да го духате", "аз не пръскам, само лъскам", и тн. Между другото любимата дума на Маноля е лъсна хахахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Гарантирам ти че слушам по-разнообразна музика от теб. Прав си. Емануела има различни периоди. В Ара, след Ара, след Митака, преди и след ББ хахах Разнообразно е, искам да кажа. ПП Кой си постваше Спотифай листата тук? Ти ли беше? Дето с 8 от 10 песни на Маноля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 минути, GriskoBeats каза: ПП Кой си постваше Спотифай листата тук? Ти ли беше? Дето с 8 от 10 песни на Маноля Може да слуша и от Ютуб, за да не си разваля алгоритмите. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 14 минути, GriskoBeats каза: Прав си. Емануела има различни периоди. В Ара, след Ара, след Митака, преди и след ББ хахах Разнообразно е, искам да кажа. ПП Кой си постваше Спотифай листата тук? Ти ли беше? Дето с 8 от 10 песни на Маноля Кой казва че слушам музика само от Спотифай? Всъщност имам и абонамент за Епъл Мюзик. А имам и доста любими изпълнители, които изобщо не фигурират в стрийминг платформите защото държавите им не поддържат същите практики за авторски права и дистрибуция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @Fast 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Клас стани! Клас мирно! 1 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Е бива ли такъв игнор да бият на Малинажа? Студентите сигурно си мислят че просто са пуснали някаква бабичка на сцената. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 час, SG каза: Е то зависи за коя комерсиална музика говорим. Адел от 2008 до 2015 превърна баладите и умереното ретро звучене в новия комерс - и цял свят я слушаше и имитираше. А и онези поп комерсиалните изпълнители винаги са се слушали от далеч по-огромна маса народ, сравнено с това до каква степен днешната чалга се слуша от 40+, като най-пресен пример може би е Тейлър Суифт. И самата чалга беше така, което е главната причина да ме е яд, че днес не е. Кой колкото си иска да си говори, че някои хора сме си живеели в миналото, но ако Гугъл беше такъв фактор онези години, то най-интересните звезди през едни 1994-5 нямаше да са ретро легенди като Таня Боева и Камелия (на които тогава еквивалента им си бяха естрадните), а щяха да са Глория и Сашка Васева. А през 2004-5 имаше ли шанс някоя друга да излезе по-популярна от Ивана, 2006-7 от Ивана и Преслава? Доста често ходя и на кръчми,а там често има таргет,който е 35-40+. Като гледам как се кефят и на новата чалга ми е трудно да повярвам,че чалга не се слуша и от по-възрастните. Може и да не знаят песните на разни Алфи и Диаманти,но на утвърдените имена се слушат и знаят. преди 1 час, GriskoBeats каза: Ох, вашата гювендия никога не е ръсила мръсотии и тъпизми. Сигурно можем да извадим наръчник на гювендията само от текстове на Маноля. "да го духате", "аз не пръскам, само лъскам", и тн. Между другото любимата дума на Маноля е лъсна хахахах Феновете на Маноля сме примерни и неопетнени девици като нея! да наричаш гювендия Емануела,която се е.е за кеф,а да защитаваш доказана златотърсачка и прости.утка като Емилия е смешно. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 7 часа , gotiniq каза: *Само да направим уточнението, че все пак е родена и живяла в Русе, а в Две Могили е била при баба си 6-7 години. Че то от постояпно повтаряне, Че си набиете неточна информация пай-накрая. Нямаме неоспорими доказателства за това. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @GriskoBeats само се прави, че не понася Маноля, иначе когато чуе нейна песен сигурно е така 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 час, xroflx9 каза: Доста често ходя и на кръчми,а там често има таргет,който е 35-40+. Като гледам как се кефят и на новата чалга ми е трудно да повярвам,че чалга не се слуша и от по-възрастните. Може и да не знаят песните на разни Алфи и Диаманти,но на утвърдените имена се слушат и знаят. Е, на кръчма всеки може да вдигне публиката като почне нещо рака-трака, вкл. никому известните певци, които си работят там (и каквито са били повечето чалгарки). И аз се кефя на песни от новата чалга в някои моменти, противно на представата ви, че напълно съм й дал игнор. Но вече го няма онзи интерес у народа, който да е неопровержим. Няма го вече хайпа към изпълнителите като самостоятелни имена, от все по-малка важност е кой пее, стига да стане купона. Да отбележим, че не говоря за това дали някой е голямо име, знаем си, че някои още от стари времена са популярни, главно заради старата продукция - която пълни и залите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Голяма работа, че догодина по това време 2 кралици на турбо фолка щели да имат концерт, или пък че Емилия също се канела да прави такъв - двете Прими на българската музика: ЛИли Иванова и ЛИдия вече бяха в една концертна зала по едно и също време. Всичко след това събитие ще бледнее! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Преслава за Криско Preslava 20 м · Искам да ви поздравя за смелостта и любовта, с която споделяте историята на вашето семейство. Вашият пример е вдъхновение за толкова много хора! Тази кауза е толкова важна – да дадем гласност и да подкрепим всяко дете и семейство, които вървят по този път. Вие сте пример за родителска обич и отдаденост.🙏 Продължавайте да вдъхновявате и да показвате на всички, че приемането, подкрепата и любовта са това, което прави света по-добро място! С вас сме! ❤️ ❤️❤️❤️ 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Харесал съм този канал. Деси Слава ❤️ Ще го гледам! 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Деси Слава пред Тото: "Аз попринцип не приемам участия в подкасти, но ти си струваш, другите не толкова." Деси Слава следващата седмица: преди 9 минути, DevilWish каза: 1 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, SG каза: Деси Слава пред Тото: "Аз попринцип не приемам участия в подкасти, но ти си струваш, другите не толкова." Деси Слава следващата седмица: Това е малко по-различен подкаст, но си прав, че си противоречи. Разказва за себе си , каква е била като малка. Още съм съвсем в началото. Интересно е. Била е клиент на този астролог. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Кой казва че слушам музика само от Спотифай? Всъщност имам и абонамент за Епъл Мюзик. А имам и доста любими изпълнители, които изобщо не фигурират в стрийминг платформите защото държавите им не поддържат същите практики за авторски права и дистрибуция. Айде, айде.. 100 любеници под една мишница. Сигурен съм, че на всички платформи е същото съотношение. Няма лошо, ама защо се напъваш да го играеш "разнообразен" преди 44 минути, Gerganafen каза: @GriskoBeats само се прави, че не понася Маноля, иначе когато чуе нейна песен сигурно е така Не чувам нейни песни от години. До около Ковид я харесвах. Но и тя изтрещя около пандемията, а песните й станаха скучни. Вие плюхте Свекъвище като излезе -аз ви казах, че е хит. После видяхте, че се разви. Но боклуците дето пуска вече 2 години...1 на 5 става за слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, GriskoBeats каза: Айде, айде.. 100 любеници под една мишница. Сигурен съм, че на всички платформи е същото съотношение. Няма лошо, ама защо се напъваш да го играеш "разнообразен" Не чувам нейни песни от години. До около Ковид я харесвах. Но и тя изтрещя около пандемията, а песните й станаха скучни. Вие плюхте Свекъвище като излезе -аз ви казах, че е хит. После видяхте, че се разви. Но боклуците дето пуска вече 2 години...1 на 5 става за слушане. Свекървище ми е любимата песен на Емануела в последните 3 години. От "Направо в коша" не ми е харесвала така нейна песен! Обожавам я! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 минути, GriskoBeats каза: Айде, айде.. 100 любеници под една мишница. Сигурен съм, че на всички платформи е същото съотношение. Няма лошо, ама защо се напъваш да го играеш "разнообразен" Същото съотношение на какво? В Епъл Мюзик нямам нито една слушана чалга песен за годината, нито чалга изпълнители в Wrapped 2024. Изобщо не се пъна за нищо, в случая ти претендираше че си широко скроения въпреки че обикновено показваш точно обратното. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 минути, GriskoBeats каза: Не чувам нейни песни от години. До около Ковид я харесвах. Но и тя изтрещя около пандемията, а песните й станаха скучни. Вие плюхте Свекъвище като излезе -аз ви казах, че е хит. После видяхте, че се разви. Но боклуците дето пуска вече 2 години...1 на 5 става за слушане. Аааа, да не чувам дума срещу култовото Свекървище! На мен също ми е сред любимите от последните на Емануела. Само заглавието само по себе си слага 95% от чалгата в малкия си джоб. Докато другите пеят за пиене и "обичам те-обичай ме", Манол възпя СВЕКЪРВИЩЕТОКултов хит! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Същото съотношение на какво? В Епъл Мюзик нямам нито една слушана чалга песен за годината, нито чалга изпълнители в Wrapped 2024. Изобщо не се пъна за нищо, в случая ти претендираше че си широко скроения въпреки че обикновено показваш точно обратното. Аз претендирам, че имам поглед и над поп музиката у нас. Ти имаш претенция, че си по-разнообразен от мен. Не че знаеш колко съм разнообразен И да, навсякъде си с топ 8 от 10 Емануела. Колкото и да се правиш. Иначе щеше да знаеш, че и в поп музиката има някакви постижения и хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, Gerganafen каза: Аааа, да не чувам дума срещу култовото Свекървище! На мен също ми е сред любимите от последните на Емануела. Само заглавието само по себе си слага 95% от чалгата в малкия си джоб. Докато другите пеят за пиене и "обичам те-обичай ме", Манол възпя СВЕКЪРВИЩЕТОКултов хит! Сложи си очилцата. Недовиждаш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.