Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, GriskoBeats каза:

Сложи си очилцата. Недовиждаш! :D 

Знам, че си написал "аз ви казах, че е хит". По принцип говоря. И без това си написал, че "ние" сме я плюли. Аз не съм.:1000(1):

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Знам, че си написал "аз ви казах, че е хит". По принцип говоря. И без това си написал, че "ние" сме я плюли. Аз не съм.:1000(1):

Десита май няма да напусне Алфа. Поне ако съдя лигаво клипче с Лида от тия дни.  Лидя ще продължи да е в сянка.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, GriskoBeats каза:

Аз претендирам, че имам поглед и над поп музиката у нас. Ти имаш претенция, че си по-разнообразен от мен. Не че знаеш колко съм разнообразен :D  И да, навсякъде си с топ 8 от 10 Емануела. Колкото и да се правиш. Иначе щеше да знаеш, че и в поп музиката има някакви постижения и хитове. 

Разбира се че нямам българска поп музика в никоя класация. (поне не от това десетилетие) Но не ми е и нужно да ги слушам активно (защото са скучни и банални), за да им знам постиженията или липсата на такива. 
Всички ползваме социални мрежи и живеем в една държава, и всички можем да усетим че в момента поп присъствието у нас е по-занижено от всякога.
Не планирам и през идната година да ги слушам.

Също не виждам логика в това да слушам Емануела в 10 различни платформи, но само ти си знаеш как стигаш до такива заключения.

Сподели в други сайтове

Току що, GriskoBeats каза:

Десита май няма да напусне Алфа. Поне ако съдя лигаво клипче с Лида от тия дни.  Лидя ще продължи да  ̷е̷ ̷в̷ ̷с̷я̷н̷к̷а̷  я мачка.

Поправено ;) 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Е бива ли такъв игнор да бият на Малинажа? Студентите сигурно си мислят че просто са пуснали някаква бабичка на сцената.

И аз се учудих що го е качила, при все че нон-стоп качва супер приеми и хора, разбиващи се около нея

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не и Счета да фокусира разказа си за юбилея на Славка върху Екстра Нина. Хъхъ! Разбира тя кои са истинските лидерки!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Emanuela.Carey каза:

Разбира се че нямам българска поп музика в никоя класация. (поне не от това десетилетие) Но не ми е и нужно да ги слушам активно (защото са скучни и банални), за да им знам постиженията или липсата на такива. 
Всички ползваме социални мрежи и живеем в една държава, и всички можем да усетим че в момента поп присъствието у нас е по-занижено от всякога.
Не планирам и през идната година да ги слушам.

Също не виждам логика в това да слушам Емануела в 10 различни платформи, но само ти си знаеш как стигаш до такива заключения.

След като не следиш - няма как да знаеш. Но иначе се изказваш като последна истанция. Това че твоята среда е чалгарска, не значи нищо. Живеем в собствения си балон, а не в една държава. Нито знаеш вкусовете на повече от 100 човека, нито ги разбираш.

Социалните мрежи - трябва да си във всички тях, да се абонираш за всевъзможни артисти, за да си в час. Не става само с Маноля и 20 чалгарки. Няма как да ти излезе нещо на Миро. И това че не виждаш нещо - не значи, че не съществува. Или че не е тренд за дадена група. Да не говорим, че всяка социалка си има конкретна аудитория. 

Аз виждам смисъл - обсебен си от Маноля. Виждаш и чуваш само нея. И 10 платформи са ти малко. Пак добре, че в топ 10 имаш поне 2 по-различни песни. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Gerganafen каза:

Голяма работа, че догодина по това време 2 кралици на турбо фолка щели да имат концерт, или пък че Емилия също се канела да прави такъв - двете Прими на българската музика: ЛИли Иванова и ЛИдия вече бяха в една концертна зала по едно и също време. Всичко след това събитие ще бледнее!

Само за няколко дена Лиди издаде балада, посети един от най-силните концерти на ЛИ, а днес е споделила и за инициативата на Криско. The new Lili Ivanova confirmed!❤️

Сподели в други сайтове

преди 1 час , GriskoBeats каза:

След като не следиш - няма как да знаеш. Но иначе се изказваш като последна истанция. Това че твоята среда е чалгарска, не значи нищо. Живеем в собствения си балон, а не в една държава. Нито знаеш вкусовете на повече от 100 човека, нито ги разбираш.

Социалните мрежи - трябва да си във всички тях, да се абонираш за всевъзможни артисти, за да си в час. Не става само с Маноля и 20 чалгарки. Няма как да ти излезе нещо на Миро. И това че не виждаш нещо - не значи, че не съществува. Или че не е тренд за дадена група. Да не говорим, че всяка социалка си има конкретна аудитория. 

Аз виждам смисъл - обсебен си от Маноля. Виждаш и чуваш само нея. И 10 платформи са ти малко. Пак добре, че в топ 10 имаш поне 2 по-различни песни. 

То тогава по твоята логика и ти изобщо не си информиран и не би следвало да коментираш поп-фолка, тъй като сам често ни изтъкваш, че слушаш 2-3 чалга песни годишно и изобщо дори не помниш и не следиш активно кой какво е пускал.

Нещо не се връзват собствените ти изказвания едно с друго.

Също така социалните мрежи не ми показват само чалгарки. Това пиша тук защото това е тема за поп фолк. Все пак както ти повтаряш постоянно, не би следвало тук да пишем за други неща освен по темата. Забрави ли?

Допълнително за пореден път не се потвърждават пророческите ти умения, защото както ще видиш в скрийншотите нямам чалга в Apple Wrapped - както казах.

Със същите социални умения, с които не ме анализираш толкова успешно, не бих коментирал за моята “чалгарска среда”. Но да вярно е, повечето хора които познавам не слушат Криско - израснали са този период преди 10тина години.

Някоя друга важна тема за зачеркнем от днешната лекция?

Spoiler

IMG-1076.jpg

IMG-1077.jpg

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, SG каза:

Само за няколко дена Лиди издаде балада, посети един от най-силните концерти на ЛИ, а днес е споделила и за инициативата на Криско. The new Lili Ivanova confirmed!❤️

Аз, когато разбрах, че Лиди ще пуска и балада с Галин преди края на 2024:

eb9825866db44872b799e6d3791664a7.gif

Благодарение на двата дуета, присъствие в нац. медии като изпълнител на гей парада, коментатор в Биг Брадър и т.н., секси бонуса "Оставаш сам", Лиди изпраща достатъчно успешна година:heart:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Аз, когато разбрах, че Лиди ще пуска и балада с Галин преди края на 2024:

eb9825866db44872b799e6d3791664a7.gif

Благодарение на двата дуета, присъствие в нац. медии като изпълнител на гей парада, коментатор в Биг Брадър и т.н., секси бонуса "Оставаш сам", Лиди изпраща достатъчно успешна година:heart:

Поредна година, в която в типичен Пресов и Десов стил не пропуска да има поне един хит, макар и пак дуетен (и макар и пак само в чалга средите, като 99.99% от продукцията на колегите й, де). За мен тя от край време е известна дори и сред масовият българин, което е рядко срещано при новите имена след 2010. Необяснимо е защо публиката не я подкрепя за поне един соло хит като хората, може би им е твърде тунингована и не 'народна'...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Поредна година, в която в типичен Пресов и Десов стил не пропуска да има поне един хит, макар и пак дуетен (и макар и пак само в чалга средите, като 99.99% от продукцията на колегите й, де). За мен тя от край време е известна дори и сред масовият българин, което е рядко срещано при новите имена след 2010. Необяснимо е защо публиката не я подкрепя за поне един соло хит като хората, може би им е твърде тунингована и не 'народна'...

Ако изкара пак самостоятелна песен на нивото на "Да мога да обичам", може би. Или солова балада. Може би дори да си потъмни пак косата. Но така или иначе има немалко песни с около и над 10 милиона гледания.:heart:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♂️

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Изненадата за Софи направо я изуми 😂😂

Някой знае ли инстаграма но този викинг?

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Emanuela.Carey каза:

То тогава по твоята логика и ти изобщо не си информиран и не би следвало да коментираш поп-фолка, тъй като сам често ни изтъкваш, че слушаш 2-3 чалга песни годишно и изобщо дори не помниш и не следиш активно кой какво е пускал.

Нещо не се връзват собствените ти изказвания едно с друго.

Също така социалните мрежи не ми показват само чалгарки. Това пиша тук защото това е тема за поп фолк. Все пак както ти повтаряш постоянно, не би следвало тук да пишем за други неща освен по темата. Забрави ли?

Допълнително за пореден път не се потвърждават пророческите ти умения, защото както ще видиш в скрийншотите нямам чалга в Apple Wrapped - както казах.

Със същите социални умения, с които не ме анализираш толкова успешно, не бих коментирал за моята “чалгарска среда”. Но да вярно е, повечето хора които познавам не слушат Криско - израснали са този период преди 10тина години.

Някоя друга важна тема за зачеркнем от днешната лекция?

Покажи скрито съдържание

Мхм. Да, разнообразието ти се свежда до Емануела, jpop/kpop. Пак не е нещо, с което чак толкова да се хвалиш. Пак показва, че си с доста лимитиран поглед над нещата. Разнообразие е ако слушаш множество жанрове и следиш както Зайка, Fast, Willy и други го правят. Съжалявам. И това нямаше да е проблем, ако не се изтъкваш какъв меломан си. Емануела и Juice=juice :D Интересно защо си постнал само топ 5. Дали Маноля не е номер 6?  

Информиран съм за чалгиите, които излизат. Всеки ден ги обсъждаме тук. Запознат съм с 90% от всичко, което е много повече от средностатистическия чалгар. Това че не ги харесвам е съвсем друга тема. Така че аргументът ти е плосък.

Но виж, ти не си информиран за попа. Както и да го погледнеш, но се изказваш високопарно сякаш ти е ясно.

Сега си се сетил за какво се пише в темата. Ако си толкова вещ и имаш мнение - защо не го споделяш в другата тема? Освен това ние обсъждаме разлики и сравняваме двата жанра. Хубав опит, но пак недомислен. Имам чувството, че този пост 3мата фена на Маноля сте го мислили няколко часа хахах

И това което си писал за Криско: тук не говорим да го харесваш, слушаш и тн, а да признаеш постиженията му. Аз не съм пускал песен на Криско от 2018та сигурно. Имам предвид да я въртя на рипийт. Нито Тука-тука, нито Откачалките - но и двете са хитове. Есенцията: нямаш поглед над поп музиката и не можеш да срявнаваш или да даваш становища. За да имаш мнение трябва да подадеш нос извън чалгата и Маноля. Не да харесаш - просто да чуеш, да видиш реакции - информирай се. 

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, FikLena каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Изненадата за Софи направо я изуми 😂😂

Някой знае ли инстаграма но този викинг?

Този не е ли участвал в някакви стари клипове? Няма да се учудя Есил да го е ползвала. Тя в годините има поне 10 такива клипа ахахах

Сподели в други сайтове

Това е единствената официална версия на моята песен - ( Преслава - Дяволско Желание 2005 г.) в Сърбия. Оказа се, че има две версии, направени преди години (2007 и 2008 г.) без мое знание и разрешение. Те ще бъдат изтрити от интернет и хората, които са злоупотребили с авторското ми право върху тази песен, ще бъдат подведени под отговорност. За всичко това разбрах в коментарите под клипа на Барбара.
image.png.41577c2af436b0c2f3cc9ae67620d66d.png
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Това че с @Emanuela.Carey не коментираме в темата за световна музика не означава,че не се интересуваме. Wtf? Що за логика😩🤡

Теб кой те намесва? Освен това изобщо не говорим за световна музика :D Ох, нямате оправия. Не, не, не. Пуснете си Маноля, че се превъзбудихте.

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Gerganafen каза:

Ако изкара пак самостоятелна песен на нивото на "Да мога да обичам", може би. Или солова балада. Може би дори да си потъмни пак косата. Но така или иначе има немалко песни с около и над 10 милиона гледания.:heart:

Мисля, че нещата при нея се прецакаха още в първата година, което се отрази баш на "Да мога да обичам" (също и ковид, и наци резила). 5 дуета за отрицателно време не са подпомагане на нов изпълнител, това е обезличаването му още в зародиш. После следващият й шанс да изпъкне, според мен, беше след "Грешници", но шефа й реши, че за нейното развитие ще са по-добре нова порция Тройници и ковренски дует с Преслава. Абе на Гальо не му се получава да е продуцент на дълготрайни изпълнители...

Сподели в други сайтове

Току що, GriskoBeats каза:

Теб кой те намесва? Освен това изобщо не говорим за световна музика :D Ох, нямате оправия. Не, не, не. Пуснете си Маноля, че се превъзбудихте.

Ами ти ме намесваш,бе,коте. Това за “трите фена на Маноля” аз ли съм го писал? 

За който и жанр да говориш това че не коментираме в темите или че нямаме песни в топ 5-10 не означава,че не слушаме.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Ами ти ме намесваш,бе,коте. Това за “трите фена на Маноля” аз ли съм го писал? 

За който и жанр да говориш това че не коментираме в темите или че нямаме песни в топ 5-10 не означава,че не слушаме.

Какво да направя като се припознаваш?

Ама изобщо нямам довод, че щом не пишете нямате мнение. Казвам, че генерално няма как да имате мнение, когато не слушате поп и не следите.  Той каза, че едва ли не му е забранено да пише тук, ама иначе имал голямо желание :D 

Пък най-голямата глупост беше, че Криско си бил изкупил билетите хахах Толкова откачихте, че го ударихте на конспирации, почиващи на 00. Представям си колко от нещата, които твърдите за Маноля не са истина, а плод на фантазиите ви.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...