Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 8 часа , xroflx9 каза:

Ох,това на Дриско е толкова смешен и жалък ПР,че е направо отвратително. Да използваш болното си дете за да печелиш дивиденти,нямам думи. Още помня как бягаше като дявол от тамян от децата,които му искаха автограф в силните му години,да не говорим и за творчеството му,което 90% е за наркотици и с€кс.

Гризко говори за теб! Ако и тук не го разбереш - няма начин да стане човек от теб.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, GriskoBeats каза:

Гризко говори за теб! Ако и тук не го разбереш - няма начин да стане човек от теб.

Предпочитам да се влача по под с натрошени стъкла и след това да се потопя във вана с оцет отколкото да си причиня да слушам поредната мозъчна диария на този лицемер.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, GriskoBeats каза:

Мхм. Да, разнообразието ти се свежда до Емануела, jpop/kpop. Пак не е нещо, с което чак толкова да се хвалиш. Пак показва, че си с доста лимитиран поглед над нещата. Разнообразие е ако слушаш множество жанрове и следиш както Зайка, Fast, Willy и други го правят. Съжалявам. И това нямаше да е проблем, ако не се изтъкваш какъв меломан си. Емануела и Juice=juice :D Интересно защо си постнал само топ 5. Дали Маноля не е номер 6?  

Информиран съм за чалгиите, които излизат. Всеки ден ги обсъждаме тук. Запознат съм с 90% от всичко, което е много повече от средностатистическия чалгар. Това че не ги харесвам е съвсем друга тема. Така че аргументът ти е плосък.

Но виж, ти не си информиран за попа. Както и да го погледнеш, но се изказваш високопарно сякаш ти е ясно.

Сега си се сетил за какво се пише в темата. Ако си толкова вещ и имаш мнение - защо не го споделяш в другата тема? Освен това ние обсъждаме разлики и сравняваме двата жанра. Хубав опит, но пак недомислен. Имам чувството, че този пост 3мата фена на Маноля сте го мислили няколко часа хахах

И това което си писал за Криско: тук не говорим да го харесваш, слушаш и тн, а да признаеш постиженията му. Аз не съм пускал песен на Криско от 2018та сигурно. Имам предвид да я въртя на рипийт. Нито Тука-тука, нито Откачалките - но и двете са хитове. Есенцията: нямаш поглед над поп музиката и не можеш да срявнаваш или да даваш становища. За да имаш мнение трябва да подадеш нос извън чалгата и Маноля. Не да харесаш - просто да чуеш, да видиш реакции - информирай се. 

Не знам, ако искаш да ти извадя някаква машинна фактура за абсолютно всяка песен която съм слушал през живота си?
Същите изпълнители за които те пишат че слушат в темата за световна музика съм ги слушал и аз - не е нещо фрапиращо.

И аз съм писал в тази тема, просто не толкова често защото използвам Туитър, за да се информирам и обсъждам световна музика. 
Можеш да видиш и темата за световна музика, и темите за каква световна музика слушаме.

Качил съм Топ 5 защото само Топ 5 ми е показало, явно не си ползвал тази апликация и не си информиран (шокиращо).

А аргументите ми хич не са плоски, нито недомислени. Просто сам се оплиташ и си противоречиш. Сега както обясняваш че си супер информиран за чалгата след няколко страници пак ще напишеш, че изобщо не те вълнува и не помниш кой какво е пуснал, и не те интересува А и Я.

Доста често си подавам носа извън Емануела и чалгата, ако ти си подадеш носа извън постовете които са ти удобни за четене отдавна щеше да си го забелязал.

Та противно на есенцията ти имам доста добър поглед над поп музиката и мога да си давам становищата. Даже сега ме мотивираш да изказвам още повече становища от преди. Все така информирани.

А пък да определяш интелектуалното ниво на постовете ми, при положение че и твоите не лъхат на някакви особени литературни творби и че пишеш песни със заглавие “Жалейка” е просто някакво евтино заяждане. ♥️

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Предпочитам да се влача по под с натрошени стъкла и след това да се потопя във вана с оцет отколкото да си причиня да слушам поредната мозъчна диария на този лицемер.

Просто пусни видеото от там където съм маркирал и слушай една минута. То е безсмислено да се спори със стена. Какво се занимавам. Въобще няма полза от тоя форум. Всеки чете каквото иска да прочете. Отдавна няма дискусия, а чалгарска псевдо идилия.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, xroflx9 каза:

Това че с @Emanuela.Carey не коментираме в темата за световна музика не означава,че не се интересуваме. Wtf? Що за логика😩🤡

Ще трябва да направя по една тема за абсолютно всичко, което слушам и гледам, за да се брои интереса ми. Иначе явно не се брои!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Не знам, ако искаш да ти извадя някаква машинна фактура за абсолютно всяка песен която съм слушал през живота си?
Същите изпълнители за които те пишат че слушат в темата за световна музика съм ги слушал и аз - не е нещо фрапиращо.

И аз съм писал в тази тема, просто не толкова често защото използвам Туитър, за да се информирам и обсъждам световна музика. 
Можеш да видиш и темата за световна музика, и темите за каква световна музика слушаме.

Качил съм Топ 5 защото само Топ 5 ми е показало, явно не си ползвал тази апликация и не си информиран (шокиращо).

А аргументите ми хич не са плоски, нито недомислени. Просто сам се оплиташ и си противоречиш. Сега както обясняваш че си супер информиран за чалгата след няколко страници пак ще напишеш, че изобщо не те вълнува и не помниш кой какво е пуснал, и не те интересува А и Я.

Доста често си подавам носа извън Емануела и чалгата, ако ти си подадеш носа извън постовете които са ти удобни за четене отдавна щеше да си го забелязал.

Та противно на есенцията ти имам доста добър поглед над поп музиката и мога да си давам становищата. Даже сега ме мотивираш да изказвам още повече становища от преди. Все така информирани.

А пък да определяш интелектуалното ниво на постовете ми, при положение че и твоите не лъхат на някакви особени литературни творби и че пишеш песни със заглавие “Жалейка” е просто някакво евтино заяждане. ♥️

Радвам се, че следиш творчеството ми ❤️ 

За останалото - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, но следя чалгата! Информиран съм. Ти не се интересуваш и не следиш поп.  

Давай, чакаме да ни залееш! Опровергай ме.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Ще трябва да направя по една тема за абсолютно всичко, което слушам и гледам, за да се брои интереса ми. Иначе явно не се брои!

Очаквам с нетърпение!

Така ще заверим богатите ти познания.

Сподели в други сайтове

Просто пусни видеото от там където съм маркирал и слушай една минута. То е безсмислено да се спори със стена. Какво се занимавам. Въобще няма полза от тоя форум. Всеки чете каквото иска да прочете. Отдавна няма дискусия, а чалгарска псевдо идилия.

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:
преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Късно е! Вече си част от чалгарската гилдия! Селянка!

Сподели в други сайтове

Току що, GriskoBeats каза:

Радвам се, че следиш творчеството ми ❤️ 

Ама нали трябва да съм информиран в множество жанрове. Естествено че ще се информирам за новоизлюпеното AI творчество.

преди 2 минути, GriskoBeats каза:

Ти не се интересуваш и не следиш поп.  

Давай, чакаме да ни залееш! Опровергай ме.

Като толкова се интересуваш и следиш поп защо още не си коментирал, че триото Гери Никол, Тита и Мишел ще се завърнат с нови поп проекти като момичешка група?  
Това потенциално ще е най-голямото събитие в българския поп или най-голямото разочарование.

Също тук не е коментирано тихото разпадане на 4magic и начита по който беше обявено.

Не съм виждал и коментарът ти по темата за новата песен на Мария Илиева и факта че държи по-актуално ниво и саунд от Михаела Филева, Маринова, Дивна и Прея които бяха стягани за нейни заместнички.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Ама нали трябва да съм информиран в множество жанрове. Естествено че ще се информирам за новоизлюпеното AI творчество.

Като толкова се интересуваш и следиш поп защо още не си коментирал, че триото Гери Никол, Тита и Мишел ще се завърнат с нови поп проекти като момичешка група?  
Това потенциално ще е най-голямото събитие в българския поп или най-голямото разочарование.

Също тук не е коментирано тихото разпадане на 4magic и начита по който беше обявено.

Не съм виждал и коментарът ти по темата за новата песен на Мария Илиева и факта че държи по-актуално ниво и саунд от Михаела Филева, Маринова, Дивна и Прея които бяха стягани за нейни заместнички.

Да, това трио е дългонеочаквано, според мен. Ако става дума Тита ще участва на концерта на Криско със старите песни. Не вярвам Тита да се завърне като ментора й. Не виждам потенциала в нея, а и не е много убедена, че излиза от чалгата.

4Magic нямаха бъдеще. Никоя група не може да оцелее на бг почва, особено ако гледат комерсиалното, а на 20 години всеки би предпочел финансови разултати.

Това не е песен на Мария. Тя е фийч. Останалите си имат собствени ниши и ги е страх да излязат от тях. Ако става дума и Миро, и Любо правят еднотипни неща.  Прея никога не е била a thing. 

Вчера видях, че някакво момиче е спечелило Гласът :D Този формат става с все по-слаб отзвук в социалките. Нещо чух, че от НОВА мислят да върнат X-Factor.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Харесал съм този канал. Деси Слава ❤️ 

Ще го гледам!

С тоя тъмнейл, това ще да е някъв кулинарен подкаст? Ще обсъждат кюфте ис порк ан кау, смесица, биг булгериън манджа? 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Поправено ;) 

Голяма гордост да мачкаш на тоя кон топките, явно и не-Чипса има сериозни отклонения щом затова седи в тоя курник. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

Поредна година, в която в типичен Пресов и Десов стил не пропуска да има поне един хит, макар и пак дуетен (и макар и пак само в чалга средите, като 99.99% от продукцията на колегите й, де). За мен тя от край време е известна дори и сред масовият българин, което е рядко срещано при новите имена след 2010. Необяснимо е защо публиката не я подкрепя за поне един соло хит като хората, може би им е твърде тунингована и не 'народна'...

image.png.3a6fede20d68e18c6eb9560a21166f14.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GriskoBeats каза:

Вчера видях, че някакво момиче е спечелило Гласът :D Този формат става с все по-слаб отзвук в социалките. Нещо чух, че от НОВА мислят да върнат X-Factor.

Не следя Гласът от доста време, публиката като цяло има навика да избира винаги най-скучните и не-колоритни участници за победители в музикални предавания. Това не е факт само в България защото дори от American idol има съвсем малко популярни и успели победители.

X Factor като чели изкара най-много поп звезди - Гери, Тита, Мишел, Атанас Колев, Филева, Кристиян Костов и тн. И имаха по-интересни журита. Но пък според мен там продукцията си играеше голяма роля върху финалистите и се намесваше когато не им беше удобен зрителския вот - което и подкрепям. 
Ако го върнат дано не го направят през пръсти като сезона на Биг Брадър.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Мила,как имаш нерви да следиш тези лузъри? Абсолютна скука ,шуробаджанащина и разни уонабита на световни звезди е поп музиката у нас. Дори няма красиви мъже,а за жени да не говорим.Добре че са предавания като Гласът и Капките,че иначе ще умрат от глад.

В рапа не е по-различно. Хванали са един бийт и тематика и я въртят до втръсване.

Единствената не-чалга лидерка,която заслужава коментар!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Не следя Гласът от доста време, публиката като цяло има навика да избира винаги най-скучните и не-колоритни участници за победители в музикални предавания. Това не е факт само в България защото дори от American idol има съвсем малко популярни и успели победители.

X Factor като чели изкара най-много поп звезди - Гери, Тита, Мишел, Атанас Колев, Филева, Кристиян Костов и тн. И имаха по-интересни журита. Но пък според мен там продукцията си играеше голяма роля върху финалистите и се намесваше когато не им беше удобен зрителския вот - което и подкрепям. 
Ако го върнат дано не го направят през пръсти като сезона на Биг Брадър.

Единственото, което ме съмнява е, че в ерата на всички изброени от теб - попът процъфтяваше. Тоест вече се беше надигнала енергия. А последният сезон на фактора беше провал. Просто в държавата няма толкова интересни пеещи персонажи, непоказвани на публиката. Освен това в тая лудост на непрекъснати премиери в Ютюб, все по-трудно някой ще избухне като преди 10 години. Освен ако няма концепция със специални умения, поведение и тн. Но ако е само един участник - гледаемостта няма да се покачи. Малко ми е скептично. 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

В рапа не е по-различно. Хванали са един бийт и тематика и я въртят до втръсване.

Единствената не-чалга лидерка,която заслужава коментар!

И БГ рапа е тотал щета от години. Там вече никой не може да рапира - просто си дерат гърлата. Котенцето също има голям потенциал но си губи времето с някакви утайки. Сега ще пуска песен с Шунака.

Единственото, което ме съмнява е, че в ерата на всички изброени от теб - попът процъфтяваше. Тоест вече се беше надигнала енергия. А последният сезон на фактора беше провал. Просто в държавата няма толкова интересни пеещи персонажи, непоказвани на публиката. Освен това в тая лудост на непрекъснати премиери в Ютюб, все по-трудно някой ще избухне като преди 10 години. Освен ако няма концепция със специални умения, поведение и тн. Но ако е само един участник - гледаемостта няма да се покачи. Малко ми е скептично. 

Да съмнително е да изкарат някоя поп сензация, но пак може да открият нещо интересно. Лошото е че ако излезе някоя нахакана и интересна като Гери и Дара най-вероятно ще изяде хейт от публиката, че е лигла.

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Малоумнико, казах, че извънземните индивиди изразиха мнение, че Криско си заслужава детето. Аз лично нямам отношение към драмата му. Като гледам от публикации за миналото му, публикувани днес, ги разбрирам. Те си имат тяхно мнение.

И не ме цитирай, гнусно създание.

Важното е сам да си вярваш. Това прави общо 1 човек, който ти вярва.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

И БГ рапа е тотал щета от години. Там вече никой не може да рапира - просто си дерат гърлата. Котенцето също има голям потенциал но си губи времето с някакви утайки. Сега ще пуска песен с Шунака.

Да съмнително е да изкарат някоя поп сензация, но пак може да открият нещо интересно. Лошото е че ако излезе някоя нахакана и интересна като Гери и Дара най-вероятно ще изяде хейт от публиката, че е лигла.

Вредна си за здравето!! Не ме цитирай!

Иначе Котенцето по-скоро прави музика за кеф. Не мисля че търси комерсиален успех.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , DevilWish каза:

Клас стани! Клас мирно!
image.png.3a13d0c83394a810fb56b954dd590d71.png

Само Емилия е изпълнителна. От счетоводството се е научила да е стриктна. А тоя папагал Патрашкова като я видя и ми прилошава... Може ли да е такова какаду? 🤣

Сподели в други сайтове

Я да преброим колко от нас тук с нетърпение очакваме след това мъдро и духовно извисено интервю ДС да издаде някой мощен и възможно най-гнусен кючек?❤️

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

С кеф използвам Report опцията за тази диагноза и нейните нервни изблици и извънземни. Крайно време е форума да спре да бъде психодиспансер за това същество.

Прав е, и при мен току що дойдоха извънземните! Казаха ми че Джена ту хав а концерт ин дъ Ню Йорк!

Сподели в други сайтове

преди 23 часа , Lelqtian каза:

Че това не е ли Гален на снимката? 

И Галош кво ще прави там? Ако толкова им трябва пълнеж за терена, еклеРени със сигурност е свободна. 

Е сигурно ще пее на плейбек или запис от студиото :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, SG каза:

Я да преброим колко от нас тук с нетърпение очакваме след това мъдро и духовно извисено интервю ДС да издаде някой мощен и възможно най-гнусен кючек?❤️

Изчакало ми се е чакалото да пусне (не само) един мазен гьобек, ако има нужда, да се разходи до Харманли за инспирейшън! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...