Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Най-слушани поп-фолк песни на новото десетилетие засега. 1. Емилия, Флорин Салам и Кости - Турболенция - 76.0М 2. Галена и Азис - А+Г=ВНЛ - 62.2М 3. Галена и Азис - По, по, по - 41.0М 4. Дамян и Азис - Airport - 40.2M 5. Константин и Софи Маринова - Проблем - 40.0М 6. Фики - Чупки в кръста - 39.0М 7. Фики - Отпусни се - 38.9М 8. Галена и Саби - Не си ме давай - 34.9М 9. Дамян, Бисер Кинг и Сандрито - Банкомат кючек - 34.9М 10. Галена - 100 живота - 34.1М 11. Галена - Ти не си за мен - 33.7М 12. Меди и Азис - Пистолет - 31.7М 13. Галена и Дамян - Welcome to Bulgaria - 30.8M 14. Джордан - Къв съм як - 29.7М 15. Галена и Емрах - 29.1М 16. Меди - Да си тук - 28.5М 17. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо - 27.0М 18. Меди - Не, мерси - 26.8М 19. Меди - Обичам те, а ти мене не - 26.1М 20. Малката и Александър Робов - Аномалия - 26.0М 21. Джена - Пияни нощи - 25.8М 22. Преслава - Машъп - 25.8М 23. Преслава и Константин - Сладкото зло - 25.3М 24. Лидия и Константин - Грешници - 24.9М 25. Галена и Меди - Скандал - 24.8М 26. Преслава - Улицата - 24.6М 27. Преслава и Софи Маринова - Мангава тут - 24.0М 28. Преслава - Беден в сърцето - 24.0М 29. Меди - Живей си, мило мое - 23.1М 30. Константин и Томас - Моята принцеса - 24.5М 31. Константин и Анелия - Нямаш мене - 21.4М 32. Галена и Криско - Красиви лъжи - 21.2М 33. Меди и Константин - Майната ти Св.Валентин - 20.8М 34. Фики - Еспаньола бейби - 20.8М 35. Галена - Еуфория - 20.8М 36. Галена и Теа - Абракадабра - 20.6М 37. Галена и Криско - Кавала кючек - 20.6М 38. Азис - Сагапо - 20.3М 39. Емрах - Един на милион - 20.2М 40. Галена - Горчиво - 19.8М Спрях се на 40, защото почнаха да влизат и песни под 20М, класацията е от официално аудио(topic)+клип. Ако нещо пропуснах - добавете. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 20 минути, Willy каза: 40. Галена - Горчиво - 19.8М Хитов хит! Хайде да я пратим в горните позиции 😍😍😍 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 6 часа , Lelqtian каза: По-добре 2 случайни дами от народа да не я знаят, отколкото by @Emanuela.Carey - да не си помислите, че аз съм го слушал този. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 8 часа , GriskoBeats каза: Мхм. Да, разнообразието ти се свежда до Емануела, jpop/kpop. Пак не е нещо, с което чак толкова да се хвалиш. Пак показва, че си с доста лимитиран поглед над нещата. Разнообразие е ако слушаш множество жанрове и следиш както Зайка, Fast, Willy и други го правят. Съжалявам. И това нямаше да е проблем, ако не се изтъкваш какъв меломан си. Емануела и Juice=juice Интересно защо си постнал само топ 5. Дали Маноля не е номер 6? Информиран съм за чалгиите, които излизат. Всеки ден ги обсъждаме тук. Запознат съм с 90% от всичко, което е много повече от средностатистическия чалгар. Това че не ги харесвам е съвсем друга тема. Така че аргументът ти е плосък. Но виж, ти не си информиран за попа. Както и да го погледнеш, но се изказваш високопарно сякаш ти е ясно. Сега си се сетил за какво се пише в темата. Ако си толкова вещ и имаш мнение - защо не го споделяш в другата тема? Освен това ние обсъждаме разлики и сравняваме двата жанра. Хубав опит, но пак недомислен. Имам чувството, че този пост 3мата фена на Маноля сте го мислили няколко часа хахах И това което си писал за Криско: тук не говорим да го харесваш, слушаш и тн, а да признаеш постиженията му. Аз не съм пускал песен на Криско от 2018та сигурно. Имам предвид да я въртя на рипийт. Нито Тука-тука, нито Откачалките - но и двете са хитове. Есенцията: нямаш поглед над поп музиката и не можеш да срявнаваш или да даваш становища. За да имаш мнение трябва да подадеш нос извън чалгата и Маноля. Не да харесаш - просто да чуеш, да видиш реакции - информирай се. K-pop/J-pop групите са като Fifth Harmony/Little Mix на стероиди. Нямаш си на идея. Аз проходих в чалгата и световния поп заради такива (Пантерите и The Pussycat Dolls респективно) и много пъти съм се канел да направя дийп дайв, но ме притеснява че във фендомите е препълнено с деца, а аз гоня 30така и сякаш не ми е мястото там, нито пък искам да ме знаят като weeb/koreaboo. В това отношение е по-смел от мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 7 часа , fengergana каза: близо 6 милиона за мами и нарко/нстанин Добре дошла! Гери с ТикТок хит с почти 11К видеа, а тебе те няма - може ли такова нещо? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 преди 11 часа , Lelqtian каза: С тоя тъмнейл, това ще да е някъв кулинарен подкаст? Ще обсъждат кюфте ис порк ан кау, смесица, биг булгериън манджа? Не позна. Астрология и духовна тематика. Говореше и за поп-фолка естествено. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 преди 10 часа , Stela каза: Само Емилия е изпълнителна. От счетоводството се е научила да е стриктна. А тоя папагал Патрашкова като я видя и ми прилошава... Може ли да е такова какаду? 🤣 Какаду Емилия има снимки и с Госпожата си по Счетоводство. Гала! ❤️ 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 10 минути, DevilWish каза: Не позна. Астрология и духовна тематика. Говореше и за поп-фолка естествено. Не звучи като за Деса. Дано скоро удостои с присъствието си нещо по като за нея, баници, кебабчета, дис кьофте, мараба европейци, биг булгериън манджа! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 4 часа , Gerganafen каза: По-добре 2 случайни дами от народа да не я знаят, отколкото by @Emanuela.Carey - да не си помислите, че аз съм го слушал този. Те и тия слушания са вероятно от обърквация, с тая снимка на Гален в платформата. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Алеле, Преслава изпълнява "Студена" на Пепа , все едно Лили Иванова пее https://fb.watch/wx3M1jwLMg/ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 1 час , DevilWish каза: Алеле, Преслава изпълнява "Студена" на Пепа , все едно Лили Иванова пее https://fb.watch/wx3M1jwLMg/ Когато Ейчарката покани любимата си пИвица за фирмения банкет, без да отрази как цялата фирма не ги диша и двете 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Лол ДесиСлава била записала песен за българите в чужбина. Предлагам на @Gerganafen и @adorable да вдигнем мощно парти задето най-накрая е решила да се насочи към социална тематика, тази година кючекът ще е по-лют от всякога.❤️ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 15 часа , Willy каза: Най-слушани поп-фолк песни на новото десетилетие засега. 1. Емилия, Флорин Салам и Кости - Турболенция - 76.0М 2. Галена и Азис - А+Г=ВНЛ - 62.2М 3. Галена и Азис - По, по, по - 41.0М 4. Дамян и Азис - Airport - 40.2M 5. Константин и Софи Маринова - Проблем - 40.0М 6. Фики - Чупки в кръста - 39.0М 7. Фики - Отпусни се - 38.9М 8. Галена и Саби - Не си ме давай - 34.9М 9. Дамян, Бисер Кинг и Сандрито - Банкомат кючек - 34.9М 10. Галена - 100 живота - 34.1М 11. Галена - Ти не си за мен - 33.7М 12. Меди и Азис - Пистолет - 31.7М 13. Галена и Дамян - Welcome to Bulgaria - 30.8M 14. Джордан - Къв съм як - 29.7М 15. Галена и Емрах - 29.1М 16. Меди - Да си тук - 28.5М 17. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо - 27.0М 18. Меди - Не, мерси - 26.8М 19. Меди - Обичам те, а ти мене не - 26.1М 20. Малката и Александър Робов - Аномалия - 26.0М 21. Джена - Пияни нощи - 25.8М 22. Преслава - Машъп - 25.8М 23. Преслава и Константин - Сладкото зло - 25.3М 24. Лидия и Константин - Грешници - 24.9М 25. Галена и Меди - Скандал - 24.8М 26. Преслава - Улицата - 24.6М 27. Преслава и Софи Маринова - Мангава тут - 24.0М 28. Преслава - Беден в сърцето - 24.0М 29. Меди - Живей си, мило мое - 23.1М 30. Константин и Томас - Моята принцеса - 24.5М 31. Константин и Анелия - Нямаш мене - 21.4М 32. Галена и Криско - Красиви лъжи - 21.2М 33. Меди и Константин - Майната ти Св.Валентин - 20.8М 34. Фики - Еспаньола бейби - 20.8М 35. Галена - Еуфория - 20.8М 36. Галена и Теа - Абракадабра - 20.6М 37. Галена и Криско - Кавала кючек - 20.6М 38. Азис - Сагапо - 20.3М 39. Емрах - Един на милион - 20.2М 40. Галена - Горчиво - 19.8М Спрях се на 40, защото почнаха да влизат и песни под 20М, класацията е от официално аудио(topic)+клип. Ако нещо пропуснах - добавете. Фики - най-успешният солов изпълнител! ❤️ преди 10 часа , Gerganafen каза: По-добре 2 случайни дами от народа да не я знаят, отколкото by @Emanuela.Carey - да не си помислите, че аз съм го слушал този. По-добре Дион, отколкото НеЧипс-а, смятай! преди 7 минути, SG каза: Лол ДесиСлава била записала песен за българите в чужбина. Предлагам на @Gerganafen и @adorable да вдигнем мощно парти задето най-накрая е решила да се насочи към социална тематика, тази година кючекът ще е по-лют от всякога.❤️ Уверено навлиза в нишата на оркестрите! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Теа Тайрович от Тему 5,3 хил. гледания · 28 реакции | Готови ли сте за неочакваното?... WWW.FACEBOOK.COM Готови ли сте за неочакваното? Новият ми проект идва като неочакван коледен подарък! 🎁 #Biznes is coming soon! 💴 💰 Стягайте вратовръзките... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Gery-Nikol (@gerynikol) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 712 likes, 7 comments - gerynikol on December 17, 2024: "Готови ли сте за неочакваното? Новият ми проект идва като неочакван коледен подарък! 🎁 #Biznes is... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 преди 1 минута, FikLena каза: Теа Тайрович от Тему 5,3 хил. гледания · 28 реакции | Готови ли сте за неочакваното?... WWW.FACEBOOK.COM Готови ли сте за неочакваното? Новият ми проект идва като неочакван коледен подарък! 🎁 #Biznes is coming soon! 💴 💰 Стягайте вратовръзките... В клипът участват някои от Биг Брадър, а тук май пляскат дупето на Атиджа. Опит за хит, но едва ли. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 6 минути, DevilWish каза: В клипът участват някои от Биг Брадър, а тук май пляскат дупето на Атиджа. Опит за хит, но едва ли. Гери-Никол и Хит ???.. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 преди 14 минути, FikLena каза: Гери-Никол и Хит ???.. Вече е несъвместимо Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 35 минути, asylum каза: Фики - най-успешният солов изпълнител! ❤️ По-добре Дион, отколкото НеЧипс-а, смятай! Уверено навлиза в нишата на оркестрите! Дано да е догонила нивото на този хит, макар че според мен нейната песен ще е по-скоро фолклорна. Встрани от бъзиците, доволен съм от изявите й напоследък. В новото интервю даже се вижда, че и тя самата си е съвсем наясно, че в последните години е загубила себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз вече забравих ББ "звездите". Такива опити никога не са успешни. ГН отдавна е досадна и безинтересна. Не вярвам с това да се завърне, ако ще да е хитова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Някакви премиери до края на годината? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Изненадааа…🎤😝 СКОРО ❤️ Софи Маринова #SofiMarinova #simonazagorova... WWW.FACEBOOK.COM Изненадааа…🎤😝 СКОРО ❤️ Софи Маринова #SofiMarinova #simonazagorova #new #hit #music 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 39 минути, GriskoBeats каза: Някакви премиери до края на годината? Камелия Кали и Силвър Симона Загорова и Софи Маринова 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 3 часа , FikLena каза: Теа Тайрович от Тему 5,3 хил. гледания · 28 реакции | Готови ли сте за неочакваното?... WWW.FACEBOOK.COM Готови ли сте за неочакваното? Новият ми проект идва като неочакван коледен подарък! 🎁 #Biznes is coming soon! 💴 💰 Стягайте вратовръзките... преди 3 часа , FikLena каза: Теа Тайрович от Тему 5,3 хил. гледания · 28 реакции | Готови ли сте за неочакваното?... WWW.FACEBOOK.COM Готови ли сте за неочакваното? Новият ми проект идва като неочакван коледен подарък! 🎁 #Biznes is coming soon! 💴 💰 Стягайте вратовръзките... Тирович не е дори на километри от това, което Гери-Никол беше в най-звездните си години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Почти 30 млн. Велкъм ту Булгария! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.