Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Препоръчани коментари

преди 40 минути, DarkChild каза:

Тирович не е дори на километри от това, което Гери-Никол беше в най-звездните си години.

Няма и да бъде. Да й диша пръднята от яката дупара.

• Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, pacho каза:

Симона, за разлика от майка си, прибира парсата и ич й не е. :D

И пее по-добре от нея. На клипчето със Софка супер глас извади.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

6 м  · 

Във връзка с новогодишните празници,искам да зарадвам всички наши и нови клиенти до 36%отстъпка на нашите чайове,за отслабване!Нека звездата си ти💃👑 https://tatyanalife.com #lifestyle #liveshow #hotwheels #bulgariq #teatime #womeninbusinessn
image.png.474ac2717634fa3d4d7597ff3667a8f1.png
АХАХАХАХАХА ! Какво предлага? Никой да не излиза от тоалетната за Коледните празници, защото ще е с рядко щастие от чайовете й ли? 
  • Haha 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:
6 м  · 

Във връзка с новогодишните празници,искам да зарадвам всички наши и нови клиенти до 36%отстъпка на нашите чайове,за отслабване!Нека звездата си ти💃👑 https://tatyanalife.com #lifestyle #liveshow #hotwheels #bulgariq #teatime #womeninbusinessn
image.png.474ac2717634fa3d4d7597ff3667a8f1.png
АХАХАХАХАХА ! Какво предлага? Никой да не излиза от тоалетната за Коледните празници, защото ще е с рядко щастие от чайовете й ли? 

Пиши й да направи серия, която причинява запек. Може би ще си купиш :D 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GriskoBeats каза:

Пиши й да направи серия, която причинява запек. Може би ще си купиш :D 

Нищо няма да купя от нея, защото нямам нужда. Но бих спасил някоя крава от Съединение, за да не я изяде..... 
Иначе тя чай за запек няма как да предлага. Не е случайно, че не задържа малките Татяни до тоалетните във фитнесите, а направо ги снася на пода. 

• Haha 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Новата песен на Камелия също е демо от Тикток, оригинално писана за Азис.

Версията на Камелия:

Покажи скрито съдържание

Оригиналната версия на “AI Азис”

Покажи скрито съдържание

Може би това е първата стъпка от една нова вълна в чалгата.

Изкуственият интелект набира все повече сила и съвсем скоро очаквам някоя да се светне, че и сама може да си пише музика и текст, с негова помощ. Така ще могат да бълват доста повече продукция. Както виждаме започва и в клиповече да се ползва. Дали няма да имаме и първата изцяло AI чалгарка скоро?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Grinch каза:

Изкуственият интелект набира все повече сила и съвсем скоро очаквам някоя да се светне, че и сама може да си пише музика и текст, с негова помощ. Така ще могат да бълват доста повече продукция. Както виждаме започва и в клиповече да се ползва. Дали няма да имаме и първата изцяло AI чалгарка скоро?

До сега всички купени “AI песни” са с писани музика и текст от реални хора и изпяти от някой реален певец.
Просто Марчело първи модифицира песента си с гласа на Галена (изпята от Радина), за да се забележи от масовката и другите прохождащи композитори започнаха да пробват по неговите стъпки.

Иначе ще видим тепърва дали ще стане масова практика. Зависи изцяло дали публиката ще направи подобни песни хитове или не.

• Like 3
Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

1 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 17, 2024: "Фолк звездата Ваня Великова блести като Снежанка с празнично коледно настроение Фолк...

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

1 likes, 0 comments - merindjei_bg on December 17, 2024: "Фолк звездата Ваня Великова блести като Снежанка с празнично коледно настроение Фолк...

Очакваме скоро - 

Аз съм Снежанка,

Ти си Дядо Мраз, 

Тази Коледа ми е за първи път, 

Яша бейби, пускам центрофуга! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Grinch каза:

Не мерси, те и без ИИ творят прекалено много глупости, представям си кво мазало ще е. Особено като гледам Камелия звучи по искуствено от компютъра. А и изцяло ИИ чалгарка вече си имаме поне една. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Fast каза:
WWW.TIKTOK.COM

Айван има много черен хумор, и е Галенов..

Подмазва се просто. И аз тия дни споделих песни на Андреа и подобни, ама не съм им първа фенка :D 

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey мнение за тази психоложка? Посещавала ли си я? Дали ще ми излекува зависимостта към богати и красиви мъже?🫣😩

B754-B5-FB-A420-48-F6-9235-7906-E149-ADB

Тази ще те излекува от всичко, много е стабилна!

IMG-1108.jpg

• Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey мнение за тази психоложка? Посещавала ли си я? Дали ще ми излекува зависимостта към богати и красиви мъже?🫣😩

B754-B5-FB-A420-48-F6-9235-7906-E149-ADB

Аз се записвам тук 😄

20241218_153706.jpg

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...