Emanuela.Carey Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много архаично е направено това гласуване и определено не е предназначено за масовия слушател - тъй че не знам резултатите колко ще отговарят на реалността. Първо че никой няма да се занимава да влиза в сайтове - вече всичко е през приложения и социалки. Второ категориите са ми малко смотани, а и на някои опции задължителното гласуване можеше да се махне. За поп песен и изпълнител например, написах първото което ми дойде на ум защото според мен в този жанр никой не заслужава награда тази година. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час, Bunn каза: Името на тази на кирилица или на латиница е написано? Утре да очакваме и стол, шкаф и тн. "Вашата любов", "това между нас"... Все още не сме й чули и една песен и като цяло никой не знае #Коя е, но вече говори все едно има 30 години кариера зад гърба си. Егати филмарката. Аз също първо прочетох маса за сядане и помислих, че е някаква песен за маса. Да бяха го изписали по друг начин или направо да й бяха дали друг, по възможност не дублиращ се, псевдоним. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 11 минути, asylum каза: Описва я добре За кого плямпа па тоя Маса за сядане? Каква е гаранцията, че не се казва певицата Долара, Жена за милион, Жена, За милион. Може би се е кръстила с надута оферта Жена за милион. Например Малката манифестираше, че има малка ръчичка или самата тя е малка. Та чичаците да точат лиги. Според мен песента се казва Маса! Жената за милион иска на МАСА. Или Долара иска на МАСА. Забележи, че Долара е с главна буква! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 излезна ми,че страницата вече не работи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Току що, fengergana каза: излезна ми,че страницата вече не работи Пометнала е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Лиди сигурно им е казала, че няма да може да отиде и са се отказали. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 @Emanuela.Carey ми купи всички награди,така че е нормално вече да не работи страницата. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 5 минути, Gerganafen каза: Лиди сигурно им е казала, че няма да може да отиде и са се отказали. Дали са я поканили? Тая година й е потресаваща. Все пак няма номинация "Флоп на годината". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 минута, SantaCloud каза: Дали са я поканили? Тая година й е потресаваща. Все пак няма номинация "Флоп на годината". Част от наградите, които заслужава: -Дует на годината -Секси хит на годината -Фолклорен изпълнител на годината (благодарение на правото хоро "Оставаш сам") -Секссимвол на годината -Най-прогресиращ изпълнител -Певица на годината Ако беше пуснала албум, щеше да вземе и за него, но какво да се прави. Нека има нещичко и за другите да се радват. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 10 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey ми купи всички награди,така че е нормално вече да не работи страницата. Нямаме търпение да изпееш тази песен на наградите ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 3 минути, SantaCloud каза: Дали са я поканили? Тая година й е потресаваща. Все пак няма номинация "Флоп на годината". Е, ако става на въпрос задължително да й дадат нещо, винаги могат да й бутнат Дует, макар и да има и други заслужили. Би било хубаво да награждават и младите изпълнители, за да не се цикли пак на едно място, но пък в краен случай имаме и поп категориите. И като говорим за циклене на едно място, дългогодишната промивка на мозъци с двете баби на Рамания е страшно нещо - преди да бъгне сайта се канех на гласувам за Певица на годината Галена, но с тайничката надежда да спечели Преслава и пак да стане сеира.🤪 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Нямаме търпение да изпееш тази песен на наградите ❤️ Ще има да чакаш 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 6 минути, SG каза: Е, ако става на въпрос задължително да й дадат нещо, винаги могат да й бутнат Дует, макар и да има и други заслужили. Би било хубаво да награждават и младите изпълнители, за да не се цикли пак на едно място, но пък в краен случай имаме и поп категориите. И като говорим за циклене на едно място, дългогодишната промивка на мозъци с двете баби на Рамания е страшно нещо - преди да бъгне сайта се канех на гласувам за Певица на годината Галена, но с тайничката надежда да спечели Преслава и пак да стане сеира.🤪 Тъкмо щях да питам кои са двете баби. Помислих Деса и ... Тотя/Гло. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Меди е доста Хас Мукар напоследък. Замина имиджът му на арабски принц, да се преориентира към дюнерджийски песни докато е време! да,мила, съгласна съм с теб! изглежда занемарен,нечистоплътен и недоспал, но като се сетя на какви манафи съм се крачила!!! 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 16 минути, SantaCloud каза: Тъкмо щях да питам кои са двете баби. Помислих Деса и ... Тотя/Гло. Тези са пра-баби. Деси Слава се пенсионира - Клюки - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на... ПП: Как е възможно да е говорила такива неща в лайфа и да не съм разбрал!? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 2 минути, SG каза: Тези са пра-баби. Деси Слава се пенсионира - Клюки - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на... ПП: Как е възможно да е говорила такива неща в лайфа и да не съм разбрал!? Как така ще се оттегля??? Не така де, и без това бабите тупалки във фолка се броят на пръстите на едната ръка. Дано и тя като Малина после реши да се завърне с още по-брутални кючеци! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 7 часа , Bunn каза: Дончо за 2 седмици ще удари 1 милион! И най-вероятно ще си остане с толкова 😂 Тази песен й е яка, мен ме зариби. Този път заслужава хит, макар и среден. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 16 минути, Gerganafen каза: Как така ще се оттегля??? Не така де, и без това бабите тупалки във фолка се броят на пръстите на едната ръка. Дано и тя като Малина после реши да се завърне с още по-брутални кючеци! Тази част от лайфа съм я изпуснал, но смятам, че е добра идея. Видно е, че чалгата е на някакъв такъв комерс етап, който вече не й отива - затова и напоследък няма соло хитове. Да си издава фолклор или нещо тип естрада и да почне най-накрая да прави концерти. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 32 минути, fengergana каза: да,мила, съгласна съм с теб! изглежда занемарен,нечистоплътен и недоспал, но като се сетя на какви манафи съм се крачила!!! Ах, ти ненаситницооо. Ама не е зле. Супер изглежда. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час, asylum каза: Описва я добре За кого плямпа па тоя Маса за сядане? Щом желае да се въобразява като маса, лошо няма. Другата път нека се въобрази като нещо по-полезно обаче, диван, печка, перачка ... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час, Gerganafen каза: "Вашата любов", "това между нас"... Все още не сме й чули и една песен и като цяло никой не знае #Коя е, но вече говори все едно има 30 години кариера зад гърба си. Егати филмарката. Аз също първо прочетох маса за сядане и помислих, че е някаква песен за маса. Да бяха го изписали по друг начин или направо да й бяха дали друг, по възможност не дублиращ се, псевдоним. Мда, примерно, Кебабча и Кюфтача наскоро установихме още не са заети, и още по-непълно непонятно за мен, Деса и Рена още не са се възползвали от тоя факт да се ребрандират за предстоящия им следващ дует, Биг булгериън манджа. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 23 минути, Stela каза: Тази песен й е яка, мен ме зариби. Този път заслужава хит, макар и среден. Дончо среден заслужава, даже един голям, но не и хит 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 12 минути, SG каза: Да си издава фолклор или нещо тип естрада и да почне най-накрая да прави концерти. Да си върти баничарницата и ако и е скучно да разшири бизнеса с нещо сладкарница, скараджийница, сергия за терлици на Женския пазар ... 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 4 часа , SG каза: Раздавай се, народе! Радио Веселина WWW.RADIOVESELINA.BG Най-добрият микс от песни! ПП: Супер категории, обединяващи жанровете. Това може да се получи жестоко събитие. Гласувайте за Рашия, хитът на годината е при нея! 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Мазника веднага я е налазил! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.