Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Препоръчани коментари

преди 12 минути, Balkandji1 каза:

Смядовска лъжкиня! :3fdb8960598fa63e:

Ма то тия слухове от фенове тръгнаха. На мен нелогично ми звучи да обяви, че ще обяви 🤣Човек или обявява директно, или не.

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, asylum каза:

Ма то тия слухове от фенове тръгнаха. На мен нелогично ми звучи да обяви, че ще обяви 🤣Човек или обявява директно, или не.

То не е обявяване пред медии, че ще обяви, а е казала на своя фенка кога смята официално да обяви. Познавайки Стела, не си го измисля, което означава, че плановете на Галена са осуетени от нещо. Това може само да ни радва.

На Галена й е време да си присади пенис, за да отговаря полът й на новата визия. С това ще привлече повече внимание и одобрение в евроатлантическа България, отколкото да пуска лайв записи на концерт, лъжейки, че пее на живо. И тя самата си знае, че гласчето й няма как да издържи два часа концерт. Хихи. :)

Сподели в други сайтове

Много хубав кадър на Лиди с нейните приятелки @xroflx9 @fengergana & @Emanuela.Carey докато демонстрират плът в халати, ама все пак са се обули с ботуши и маратонки, за да не настинат:heart:

lidii.jpg

• Haha 1
  • Kiss 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

Логично не е, но обявления и подобни тийзъри на обявлението са си световна практика от край време, даже наш момък Гален закъснява в тоя тренд. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Логично не е, но обявления и подобни тийзъри на обявлението са си световна практика от край време, даже наш момък Гален закъснява в тоя тренд. 

Ма то тука тийзър не е имало. Казала е на фенка, на другия ден може да се е събудила в друго настроение и друго да е решила. Не е тийзвала никъде официално.

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Ма то тука тийзър не е имало. Казала е на фенка, на другия ден може да се е събудила в друго настроение и друго да е решила. Не е тийзвала никъде официално.

Като няма фенки като Зайка с които да се събужда ... 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Като няма фенки като Зайка с които да се събужда ... 

тамън гледах Дончо, който попита една плюссайзка дали е от Бургас и остана видимо разочарован от отговора. Издигна ми се фочите и айда на хита! Зайка - най-известната млада непевица!

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

тамън гледах Дончо, който попита една плюссайзка дали е от Бургас и остана видимо разочарован от отговора. Издигна ми се фочите и айда на хита! Зайка - най-известната млада непевица!

Аз бях разочарован от това че вместо Ванчето, Светлето, Деса и Рена, най-голямата миска винИлин беше викнала тия никаквици да се правят на жури, но това също беше върха. Дончо заслужава каторга че сбърка Зайка с това менте и изобщо не си е направила труда да я види! да му оскубят екстенжъните и плюят в сурата ако стигне до определена бургаска сладкарница за снимка с Танчето. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Манго и Кики (така нарича Кирил 🤣) пуснали 4-5 минутен лайф, само за да си покажат чашите "Versace". Азо дори фалшиво отпива, ама не преглъща нищо 😆 Такава чаша сигурно има всеки втори ром по махалите 🤣

20241228_140337.jpg

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Манго и Кики (така нарича Кирил 🤣) пуснали 4-5 минутен лайф, само за да си покажат чашите "Versace". Азо дори фалшиво отпива, ама не преглъща нищо 😆 Такава чаша сигурно има всеки втори ром по махалите 🤣

20241228_140337.jpg

Кичът им е в кръвта. Остави това, ами и самочувствие вади и скача на всеки, който дръзне нещо на въпреки да му каже. За толкоз години как пък нито един от тях не показа стил и изисканост при наличието на толкова пари... И се и вдетиняват. Според мен Азис цял живот няма да може да намери себе си. Видяхме го във всякакви образи, но точно в този най-малко му отива. Предпочитам Василка и нейното шоу по тв. Отиваше му да облича рокли, да пищи и да се закача с гостите. Добре водеше. Но тази Азия тук и сега е с тежки комплекси, не знам защо.

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

20241228_140337.jpg

Кикито сигурно си мисли, че най-накрая е успешен - скрит зад тъмни очила за да не му се вижда телешкия поглед, като ремарке и фон на Азис. Като някакво детенце паркиран на задната седалка с напитка в ръка. Поне си е намерил прякор, който му отива.:1000(33): Когато ти се подиграват, но ти не се усещаш...

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:

Брат, как не им омръзна тая песен, вече 25 години. Тотално криндж клише.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , adorable каза:

Кичът им е в кръвта. Остави това, ами и самочувствие вади и скача на всеки, който дръзне нещо на въпреки да му каже. За толкоз години как пък нито един от тях не показа стил и изисканост при наличието на толкова пари... И се и вдетиняват. Според мен Азис цял живот няма да може да намери себе си. Видяхме го във всякакви образи, но точно в този най-малко му отива. Предпочитам Василка и нейното шоу по тв. Отиваше му да облича рокли, да пищи и да се закача с гостите. Добре водеше. Но тази Азия тук и сега е с тежки комплекси, не знам защо.

Тотaлно изперкал. Как коментираш пасивен гей-травестит дотолкова да загуби себе си, че да си присажда косми по гърдите и да се прави на daddy?

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Balkandji1 каза:

Тотaлно изперкал. Как коментираш пасивен гей-травестит дотолкова да загуби себе си, че да си присажда косми по гърдите и да се прави на daddy?

Съмнявам се, че дори най-големите специалисти могат да поставят точна диагноза. За съжаление успехите не ги правят нито по-добри хора, нито по-приятни за гледане/слушане. Ти предполагал ли си колко имена от онова време, които сме идеализирали, сега са ни се сринали? Как е възможно тогава да са го прикривали така и да не е личало? И не мисля, че славата е извинението, защото сме в България все пак.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, adorable каза:

Съмнявам се, че дори най-големите специалисти могат да поставят точна диагноза. За съжаление успехите не ги правят нито по-добри хора, нито по-приятни за гледане/слушане. Ти предполагал ли си колко имена от онова време, които сме идеализирали, сега са ни се сринали? Как е възможно тогава да са го прикривали така и да не е личало? И не мисля, че славата е извинението, защото сме в България все пак.

Малки сме били и не сме виждали. Родителите ни казваха още тогава

• Like 4

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Balkandji1 каза:

Брат, как не им омръзна тая песен, вече 25 години. Тотално криндж клише.

Никога не съм харесвал тази песен, малоумна е. По-добре това да беше такъв хит

• Like 3
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Just_Me каза:

Ето, концертът на Глория в НДК ще бъде излъчен 😃

20241228_190954_58.jpg

TF?! Когато САМА си признаеш, че висиш в студиото да презаписваш и фалшифицираш. Иначе какво общо има монтажистът с нейните участия, концерти и пътувания, той ли излиза на сцената и си пече задника по екскурзии вместо нея?:1000(10): Да си беше мълчала... На Преса която също се скъсва от участия как й е готов концерта за месец и половина само?

• Like 4
Сподели в други сайтове

8 месеца монтаж, потрес... "Концертът е по случай 30-те ми години на сцена, но ще го видите (евентуално) за 31-вата ми годишнина". Вярно се излага на нивото на най-големите бездарници. Истинската Певица излиза, пее и не я е срам от резултата, няма нужда от месеци обработки и презаписи.

• Like 5
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...