asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 минути, Gerganafen каза: 8 месеца монтаж, потрес... "Концертът е по случай 30-те ми години на сцена, но ще го видите (евентуално) за 31-вата ми годишнина". Вярно се излага на нивото на най-големите бездарници. Истинската Певица излиза, пее и не я е срам от резултата, няма нужда от месеци обработки и презаписи. Ще се изкефя записите да се изтрият погрешка или преебат дотогава 🤣🤣🤣 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Току що, asylum каза: Ще се изкефя записите да се изтрият погрешка или преебат дотогава 🤣🤣🤣 А дано!😍 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 - Гара Карнобат през 1996 - този случай го знаем. Само че войниците сигурно са пели "Ангел с дяволска душа" или "Оставете ме на мира". За "Не сме безгрешни" и "Циганско сърце" е възможно да са знаели, ако са имали пророчески способности, в което дълбоко се съмнявам. Може ли да не пренаписваме историята? Глория спешно има нужда да бъде искрена първо със себе си, а не със Симона да дават поредното интервю под диктовка, уговаряйки се предварително как да излизат от неудобни теми. Хората я възприемат, когато е искрена. Всичко е в рамка. Извън нея не приема импровизации. Сама си слага спирачки, кофти ми е да я слушам така. Постпродукцията не се е забавила заради много работа, а защото не си се чувствала добре още отпреди концерта заради Добри и други неща. Не е нужно да го признава, ама няма и смисъл да лъже. И аман с това женско царство и с това мъжемразство. Не може да си с две самоличности. Едната в душата, другата за пред медиите. Ще стане проблем в един момент, съвсем сериозно го казвам. Ама те нейните "фенове" грам не са се загрижили тоя концерт да излиза, дреме им. Важното е да си направят 120 снимки с нея и да коленичат. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 45 минути, Just_Me каза: Ето, концертът на Глория в НДК ще бъде излъчен 😃 Изчакай първо всяка тъжна и замислена физиономия да се изтрият, нищо човешко не трябва да се вижда, камо ли сълза. Важното е да сме киборги, да не ни помислят за слаби случайно. И звукът да звучи като от студиото. Да не си помислят хората, че сме свирили и пели на живо, не трябва да има и един тон отклонение от оригинала. Аман. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 6 минути, adorable каза: - Гара Карнобат през 1996 - този случай го знаем. Само че войниците сигурно са пели "Ангел с дяволска душа" или "Оставете ме на мира". За "Не сме безгрешни" и "Циганско сърце" е възможно да са знаели, ако са имали пророчески способности, в което дълбоко се съмнявам. Може ли да не пренаписваме историята? Глория спешно има нужда да бъде искрена първо със себе си, а не със Симона да дават поредното интервю под диктовка, уговаряйки се предварително как да излизат от неудобни теми. Хората я възприемат, когато е искрена. Всичко е в рамка. Извън нея не приема импровизации. Сама си слага спирачки, кофти ми е да я слушам така. Постпродукцията не се е забавила заради много работа, а защото не си се чувствала добре още отпреди концерта заради Добри и други неща. Не е нужно да го признава, ама няма и смисъл да лъже. И аман с това женско царство и с това мъжемразство. Не може да си с две самоличности. Едната в душата, другата за пред медиите. Ще стане проблем в един момент, съвсем сериозно го казвам. Ама те нейните "фенове" грам не са се загрижили тоя концерт да излиза, дреме им. Важното е да си направят 120 снимки с нея и да коленичат. Въобще.... любов ПРЪСКА отвсякъде ! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Току що, DevilWish каза: Въобще.... любов ПРЪСКА отвсякъде ! ❤️ Ти смяташ ли, че прикриването на емоциите, докато вътрешно рухваш, те прави силен? Сериозна тема, над която да се замислим. Май този проблем го имат доста хора. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 минути, adorable каза: Изчакай първо всяка тъжна и замислена физиономия да се изтрият, нищо човешко не трябва да се вижда, камо ли сълза. Важното е да сме киборги, да не ни помислят за слаби случайно. И звукът да звучи като от студиото. Да не си помислят хората, че сме свирили и пели на живо, не трябва да има и един тон отклонение от оригинала. Аман. А иначе лиже фалшивата Драгана, че било нормално живото пеене да не е идеално 🤣 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Току що, asylum каза: А иначе лиже фалшивата Драгана, че било нормално живото пеене да не е идеално 🤣 Драгана пя зле на концерта с Брена, защото беше в развод с мъжа си и куп други неща и едва се владееше на сцената. Иначе е от малкото, които пеят добре на живо все още. Ето още един пример за емоциите и как да се справяме с тях. Само че Драгана не я е срам от емоциите ѝ. Каквото е на душата, е и на лицето, и фалшиво да е пяла - себе си е била. Да се учи нашата! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Току що, adorable каза: Ти смяташ ли, че прикриването на емоциите, докато вътрешно рухваш, те прави силен? Сериозна тема, над която да се замислим. Май този проблем го имат доста хора. Лично аз съм много емоционален и предпочитам да казвам това, което ми е на сърцето, все едно дали ще бъда разбран. Скритите емоции знаем какво правят с хората. Самият ти няма да се чувстваш добре и в хармония със себе си, а също ще бъдеш и неразбран. Това е един добър пример за който говорим. В случая хората я мислят за надута, а това като цяло е маска за мен. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 минути, adorable каза: Драгана пя зле на концерта с Брена, защото беше в развод с мъжа си и куп други неща и едва се владееше на сцената. Иначе е от малкото, които пеят добре на живо все още. Ето още един пример за емоциите и как да се справяме с тях. Само че Драгана не я е срам от емоциите ѝ. Каквото е на душата, е и на лицето, и фалшиво да е пяла - себе си е била. Да се учи нашата! Да. За това ако нещо не съм на кеф, при мен всичко се разбира. Не я разбирам тая жена как може да си крие емоциите. Има такива хора. Даже родителите ни като малки ни казват "Бъди силен, не споделяй.... ама не казвай това". Като цяло - не ми пука и не трябва да ни пука. Няма срамно в това да показваш чувствата си. Между другото съм сигурен, че показва емоциите си пред близките си. Дъщеря си, внучка си, майка си... Едно интервю което може да ви е интересно: 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Току що, DevilWish каза: Лично аз съм много емоционален и предпочитам да казвам това, което ми е на сърцето, все едно дали ще бъда разбран. Скритите емоции знаем какво правят с хората. Самият ти няма да се чувстваш добре и в хармония със себе си, а също ще бъдеш и неразбран. Това е един добър пример за който говорим. В случая хората я мислят за надута, а това като цяло е маска за мен. Абсолютно е така и за мен, но хора всякакви. Заради тия прикрити емоции и лустросан имидж смятам, че повечето известни личности имат нужда от помощ, за да си насочват правилно емоциите. Но тука у нас още ни е срам да поискаме помощ или да предложим такава. Те тия хора просто нямат нормални същества около себе си, та да си поговорят и да бъдат разбрани. С кого да си поговориш и да се посъветва - с гримьорки и фризьорки, дето плетат интриги ли? Къде са силните мъжееееееееееее?! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Току що, adorable каза: Абсолютно е така и за мен, но хора всякакви. Заради тия прикрити емоции и лустросан имидж смятам, че повечето известни личности имат нужда от помощ, за да си насочват правилно емоциите. Но тука у нас още ни е срам да поискаме помощ или да предложим такава. Те тия хора просто нямат нормални същества около себе си, та да си поговорят и да бъдат разбрани. С кого да си поговориш и да се посъветва - с гримьорки и фризьорки, дето плетат интриги ли? Къде са силните мъжееееееееееее?! Отделно и феновете, които са до тях не смеят да изкажат нормално мнение или критика. Това е само, защото е Глория или някоя друга, разбираш ли... От гримьор и фризьор силен мъж..... няма как да има. Преслава ще има да си го търси. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 минути, DevilWish каза: Отделно и феновете, които са до тях не смеят да изкажат нормално мнение или критика. Това е само, защото е Глория или някоя друга, разбираш ли... От гримьор и фризьор силен мъж..... няма как да има. Преслава ще има да си го търси. Ох, да са живи и здрави всички, ама мани, просто мъка голяма е всичко! Тия с мнението са все неудобните, като Михнева както беше, Бог да я прости. Всеки иска да е смел като тях, ама никой не ги ще до себе си точно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 минута, adorable каза: Ох, да са живи и здрави всички, ама мани, просто мъка голяма е всичко! А Глория дали ни чете в този форум? Май ще се откаже ако види едно изречение и клиповете, които се публикуват за нея. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 минути, DevilWish каза: А Глория дали ни чете в този форум? Май ще се откаже ако види едно изречение и клиповете, които се публикуват за нея. Тя не може да чете. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 минути, asylum каза: Тя не може да чете. Само Аса в ръкава да крие, викаш. А? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 3 минути, DevilWish каза: Само Аса в ръкава да крие, викаш. А? Не, тя е кон с копита. Няма ръкави. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 51 минути, DevilWish каза: А Глория дали ни чете в този форум? Не, според информация от пришълци. Подуха ми костите за знак "не", ей сега ги питах. Иначе го знаела. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Току що, Balkandji1 каза: Не, според информация от пришълци. Подуха ми костите за знак "не", ей сега ги питах. Иначе го знаела. Край! Отидоха асата в ръкава. Изприха се! Няма ги, а тя е в ЛАБИРИНТ! Без Аса в ръкава, а даже и без Жокери със заблуда от Най-добрите! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Днес слушахме ли вече новия газаро-просташки хит? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 7 минути, Balkandji1 каза: Днес слушахме ли вече новия газаро-просташки хит? Въртим бесни гюбеци на Кралицата с осанка и класа! Че кой днес би предположил, че Глория има такива песни? Ъм? АКО искаш мръсни танциииииииииии, сега елаааааААААААААААааааааааааааааааааааааааааа.... 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 час , DevilWish каза: Да. За това ако нещо не съм на кеф, при мен всичко се разбира. Не я разбирам тая жена как може да си крие емоциите. Има такива хора. Даже родителите ни като малки ни казват "Бъди силен, не споделяй.... ама не казвай това". Като цяло - не ми пука и не трябва да ни пука. Няма срамно в това да показваш чувствата си. Между другото съм сигурен, че показва емоциите си пред близките си. Дъщеря си, внучка си, майка си... Едно интервю което може да ви е интересно: Cynep e Ba/\q! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Не слушам фолклор, но Теодора и Нелина??? Никога не би ми дошла на ум подобна комбинация Фолклорни лидерки! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 часа , DevilWish каза: А Глория дали ни чете в този форум? Май ще се откаже ако види едно изречение и клиповете, които се публикуват за нея. Има кой да й докладва, 2 къртици. Тя се отказа от мен с държавен вестник, че казах някои истини. Ама знае, че съм прав. В немилост съм сега, не е за първи път. :д 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 2,2 хил. гледания · 82 реакции | Гр. #БУРГАС ❤️ Бяхте страхотни ! |... WWW.FACEBOOK.COM Гр. #БУРГАС ❤️ Бяхте страхотни ! преди 2 минути, adorable каза: Има кой да й докладва, 2 къртици. Тя се отказа от мен с държавен вестник, че казах някои истини. Ама знае, че съм прав. В немилост съм сега, не е за първи път. :д 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари