GriskoBeats Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 20 минути, xroflx9 каза: Тази година има доста хитове,но явно няма да има някой смаш хит като По по по и Къв съм як. Май само Окадар се доближава до тях Ей, да не бутнеш Маноля и тук. Уви, песента е летен нафталин. Определено имаше няколко сезонни пробива, но нищо с добро задържане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 32 минути, SantaCloud каза: Ей, да не бутнеш Маноля и тук. Уви, песента е летен нафталин. Определено имаше няколко сезонни пробива, но нищо с добро задържане. И как да няма задържане? Все още гравитира около топ 10 в Спотифай, и около топ 20 в Епъл мюзик и нейбъла. Коя друга песен държи такива позиции половин година след излизането си? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 11ти клип на Галена над 30М! ✨️ Тази песен има един от най-слушаните topic видеа, с почти 5М, както и 2.6М в Spotify. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 20 минути, xroflx9 каза: Коя друга песен държи такива позиции половин година след излизането си? Лоша на Андреа! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 30 минути, xroflx9 каза: И как да няма задържане? Все още гравитира около топ 10 в Спотифай, и около топ 20 в Епъл мюзик и нейбъла. Коя друга песен държи такива позиции половин година след излизането си? Къв съм як държа година, ако не и повече. По-по-по също беше топ хит. Мой си мерак е като Окадар. Но както се вижда от приемите в клубовете - отдавна не са това, което бяха. 20-30к на ден - да, имат аудитория, но далеч от актуални са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 преди 29 минути, Willy каза: 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 @xroflx9 & @fengergana са минали Адам и са продължили към следващите плячки, ама той сега се чувства употребен и реве. Поне последно "Сбогом" да му бяхте написали вика ADAM (@adam_alphawolf) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,508 likes, 228 comments - adam_alphawolf on December 1, 2024: "Fav song rn ❤️ @preslava_official". 2 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 25 минути, SantaCloud каза: Къв съм як държа година, ако не и повече. По-по-по също беше топ хит. Мой си мерак е като Окадар. Но както се вижда от приемите в клубовете - отдавна не са това, което бяха. 20-30к на ден - да, имат аудитория, но далеч от актуални са. Аз казах че Окадар се доближава до тях,а не че е хит на нивото Къв съм яс и По по. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 2 минути, Gerganafen каза: @xroflx9 & @fengergana са минали Адам и са продължили към следващите плячки, ама той сега се чувства употребен и реве. Поне последно "Сбогом" да му бяхте написали вика ADAM (@adam_alphawolf) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,508 likes, 228 comments - adam_alphawolf on December 1, 2024: "Fav song rn ❤️ @preslava_official". Секси,този и пари да ми дават не бих то минала. На живо е като 14 годишен. Не съм педофилка. Крайно време е да спре да си дава парите за Фейсапп🤧 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 11 минути, Gerganafen каза: @xroflx9 & @fengergana са минали Адам и са продължили към следващите плячки, ама той сега се чувства употребен и реве. Поне последно "Сбогом" да му бяхте написали вика ADAM (@adam_alphawolf) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,508 likes, 228 comments - adam_alphawolf on December 1, 2024: "Fav song rn ❤️ @preslava_official". Оууу Педи шадъп окей?! Гадно ПедиАдамче... Да не е мангасар, че много мяза тук на такъв. Все едно гледам Цигленан. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Оууу Педи шадъп окей?! Гадно ПедиАдамче... Както би възкликнала Емилия А ХА ХА ХА ХА ХА ! А ХА ХА ХА ХА 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 19 минути, xroflx9 каза: Секси,този и пари да ми дават не бих то минала. На живо е като 14 годишен. Не съм педофилка. Крайно време е да спре да си дава парите за Фейсапп🤧 И е много нисък. Веднъж се разминахме на един светофар и беше като картонена кутия от бойлер. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Дано Деса да не е била крайно лигава при Тото, защото като чух откъса със забременяването и вкиснатата лютеница... изпростяла ми се струва Доня. Малко олекват така тия истории, дето и без това сме ги слушали безброй пъти. Сигурно ще каже и за братята с дебели вратове и Попа от сусам, дето я е пяла със сълзи на очи, принудена с пистолет на челото от Стефан Статев. Да разкаже и как си е завирала тампони пред Силвия и чичо Минчо от орк. Раднево. Върхът беше, като заговори как се качила на Табуретката да пее Женала е дюлбер Яна и Дойна двора мела пред пияната рода. Но то при тоя врачански лузър каква да е, сериозна ли... Да се радва, че имаше късмет да не го канселират съвсем. От зор закъсали при него баш да ходят и да си пие уискито пред тях. По-добре лАмпер. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: И е много нисък. Веднъж се разминахме на един светофар и беше като картонена кутия от бойлер. Не може всички да са в лице Брад Пит ,а в тяло Аполон като теб😜 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 40 минути, adorable каза: Дано Деса да не е била крайно лигава при Тото, защото като чух откъса със забременяването и вкиснатата лютеница... изпростяла ми се струва Доня. Малко олекват така тия истории, дето и без това сме ги слушали безброй пъти. Сигурно ще каже и за братята с дебели вратове и Попа от сусам, дето я е пяла със сълзи на очи, принудена с пистолет на челото от Стефан Статев. Да разкаже и как си е завирала тампони пред Силвия и чичо Минчо от орк. Раднево. Върхът беше, като заговори как се качила на Табуретката да пее Женала е дюлбер Яна и Дойна двора мела пред пияната рода. Но то при тоя врачански лузър каква да е, сериозна ли... Да се радва, че имаше късмет да не го канселират съвсем. От зор закъсали при него баш да ходят и да си пие уискито пред тях. По-добре лАмпер. Поне е забавна и има повече от 5 думи речник, за разлика от трактористката. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 44 минути, adorable каза: Дано Деса да не е била крайно лигава при Тото, защото като чух откъса със забременяването и вкиснатата лютеница... изпростяла ми се струва Доня. Малко олекват така тия истории, дето и без това сме ги слушали безброй пъти. Сигурно ще каже и за братята с дебели вратове и Попа от сусам, дето я е пяла със сълзи на очи, принудена с пистолет на челото от Стефан Статев. Да разкаже и как си е завирала тампони пред Силвия и чичо Минчо от орк. Раднево. Върхът беше, като заговори как се качила на Табуретката да пее Женала е дюлбер Яна и Дойна двора мела пред пияната рода. Но то при тоя врачански лузър каква да е, сериозна ли... Да се радва, че имаше късмет да не го канселират съвсем. От зор закъсали при него баш да ходят и да си пие уискито пред тях. По-добре лАмпер. Не знам за Деса, но от коментара ти ме лъхна на пенсионер Деса е чалгарка, а не интелектуалка. Ако искаш приказки за купички или лястовички, прелети към правилните герои. А предаването на Тото се снима в зала и целта е простеене и хилежи. Друг е въпросът, че Тото е супер дразнещ субект. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Сладурка. Почнала е да плаща за индийски трафик. Двойни гледания и само 4 лайка спрямо вчера хахах 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 9 минути, SantaCloud каза: Сладурка. Почнала е да плаща за индийски трафик. Двойни гледания и само 4 лайка спрямо вчера хахах В Индия няма лайк бутон. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 17 минути, SantaCloud каза: Не знам за Деса, но от коментара ти ме лъхна на пенсионер Деса е чалгарка, а не интелектуалка. Ако искаш приказки за купички или лястовички, прелети към правилните герои. А предаването на Тото се снима в зала и целта е простеене и хилежи. Друг е въпросът, че Тото е супер дразнещ субект. Нещо сте се взели много насериозно тук в последно време. Нищо пенсионерско няма в това, че отказвам да слушам жалейки за лютеници и как Деса забременяла от Мишо. Това са едни прости жени и дори и чат-пат да има някое изключение от интервютата им, през останалото време се повтарят едни и същи неща, които аз лично им ги чувам за стотен път, защото им знам всички интервюта. Купички и лястовички там на другите предлагай. Деса е като готвачка и перачка, на мен от това ми лъхна на пенсия пък. преди 22 минути, DarkChild каза: Поне е забавна и има повече от 5 думи речник, за разлика от трактористката. Това трябваше да ме жегне ли, че не разбрах? Можеш да си забавна и без да си селска тояга. За други интервюта съм я поздравявал. Това тука ми е селска идилия. Дано е казала и други неща, че на Тото монтажите ги знаем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 3 минути, adorable каза: Нещо сте се взели много насериозно тук в последно време. Нищо пенсионерско няма в това, че отказвам да слушам жалейки за лютеници и как Деса забременяла от Мишо. Това са едни прости жени и дори и чат-пат да има някое изключение от интервютата им, през останалото време се повтарят едни и същи неща, които аз лично им ги чувам за стотен път, защото им знам всички интервюта. Купички и лястовички там на другите предлагай. Деса е като готвачка и перачка, на мен от това ми лъхна на пенсия пък. Ще кажеш, че си бил принуден. Освен ако нямаш предвид, че чувството ти за хумор не съответства на елементаризма на Деса, не разбирам защо я хейтиш. Толкова си може. Яд ме е само, че не разказа другата история за табуретката 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Делта форс и Окадар са хитовете на годината, главно те окупираха целия ТикТок и клубовете през цялата година и още си ги въртят, въпреки че Моята принцеса и Мръсница са до тях и ще имат по 30/40 милиона и отгоре след време, но за мен са надценени страшно много. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 @fengergana, @xroflx9 Какво мислим за този от клипа и илюминати ерата на Счети?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 А тази песен хит ли е изобщо извън тикток, хората гледам не умират от кеф?😆 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 минута, Гальо каза: А тази песен хит ли е изобщо извън тикток, хората гледам не умират от кеф?😆 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM То и пеенето е ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.