Jump to content

Галин feat. Диона - На магия

Препоръчани коментари

Голяма какафония, не ми харесва ни музика, ни текст, ни клип 🙄 Галин от няколко песни насам пее някво все едно се напъва и е започнал да се облича много странно. А едно време какви песни пускаше..

Дилдона не заслужава коментар, освен че е излишна.

Сподели в други сайтове

Текстът е ок, но останалото е слабо. А и как реши да прави колаборация с най-канселираната личност в чалгата. Освен флоп не очаквам друго.

Сподели в други сайтове

и КВО ще става? Научете да говорите и пеете правилно!
ФЛОП! Набий на някой една МАГИЯ да ти олекне! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Аман от тия двамата извратеняци. След като Дилдото напусна Алфа, Гъбин му правеше сума ти мръсотии, то говореше против Гъбин, и после нещо им прищрака и 1000 нови дуета изкараха заедно. Не знам що за хора са това.

Сподели в други сайтове

Изключително ми харесва като изключим музиката. Мелодията (отсвирите) е рециклирана от ,,Нямаше нужда’’ и за да не е 1 към 1 са променяли тук-там някой тон, но неадекватно. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , FikLena каза:

Какво е това?

Хит във всички домове за лежащо болни - като чуят и веднага се оправят за да спрат това от радиоточките и да си спасят ушите. 

преди 58 минути, Sunlight каза:

Много е,яка. Галин е топ. Винаги интересни песни и клипове. 

А тука все негативни и недоволни. 

Галина може да е всичко друго, но не и топ ;) 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Аман от тия двамата извратеняци. След като Дилдото напусна Алфа, Гъбин му правеше сума ти мръсотии, то говореше против Гъбин, и после нещо им прищрака и 1000 нови дуета изкараха заедно. Не знам що за хора са това.

Точно тия двамцата откога са хора????? Защо обиждаш хората на Дион и Доня Гъбина? 

Сподели в други сайтове

Дано Галин скоро се оттегли и спре за ни мъчи с еднаквите си песни… Дилдона дори не искам да я коментирам.. време е да се откажат и преориентират. 

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , fengergana каза:

как ще римуват пита с Десита🤐

иначе отсвира и частта с късам ти нервите е яка

искам и мен да ме направят на пита!!!

Прав си, по-добре щеше да е рита Десита колита рита ли рита десита сита яла пита гони цистита десита мита ли е пита десита.

Сподели в други сайтове

Прочетох текста преди да чуя "творението" - от какъв зор Дион "пее", че го обичат Лидия и Десита? Пука им на тях за тоя. И колко аутотюн са лепнали на това "луд ли си бе, Гале", че почти звучи като жена.

Явно си мислят, че са изкарали егати хита, но всъщност е едно голямо нищо.

Сподели в други сайтове

За пръв път гласа на Гъбин да не ме дразни. Браво на Микс и мастъра който и да е той.

Инструментала малко бие на този на AMG Истерия все едно е гепен готов :D 

Тая що му вика Гале все едно се обръща към Галош? :D Гальо му кажи поне да прикриете пед3растията му :D 

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...