DevilWish Публикувано на Декември 2 Report Share Публикувано на Декември 2 Music: Bobi Pavlov Lyrics: Bobi Pavlov Arrangement: Bobi Pavlov Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Кога го изгониха от Къщата на Бай Брадър Ваньо, кога пропя ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Егати скучните балади. След "Писмо" и "Закъсня" всяка балада бледнее! Чупката! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Не знам коя е, но има разпознаваемо лице. И гласчето е добро. Тук има потенциал. Иначе песента е средна работа. Няма да прокопса с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час, SantaCloud каза: Не знам коя е, но има разпознаваемо лице. И гласчето е добро. Тук има потенциал. Иначе песента е средна работа. Няма да прокопса с нея. Тя вече пусна няколко песни от Боби Павлов. Симпатяга е, но слаби песни. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Тая не беше ли някаква друга с име и фамилия? Електрическата китара ме изкефи. И тука вокалите пак са ги нажужили На високите октави тая цвили като AI на стероиди Бобката май си е намалил яко темпото на типичния инструментал и е вкарал малко инструменти вместо типичните му синтезирани дръмчета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.