Emanuela.Carey Публикувано на Декември 4 Report Share Публикувано на Декември 4 Музика: Даниел Ганев Аранжимент: Даниел Ганев Текст: Емануела, Александър Попов, Петър Петров, Анастасия Мавродиева, Сиана 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 5 човека са писали ма ма ма мазаляк, общо всичко е 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Не е зле като цяло, но нямам вайба на хит. Някак ми е средна работа. Определено е по-добре от всичко в последните години (не броя Окадар). ПП Клипът в мазето на Пайнер ли е сниман? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 На първо слушане уж не ми хареса, но като я спрях започнах да си я тананикам. Новогодишните банкети и партийни коледни партита са заредени с гюбечен хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Флоп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: На първо слушане уж не ми хареса, но като я спрях започнах да си я тананикам. Новогодишните банкети и партийни коледни партита са заредени с гюбечен хит! То ти има ли песен на Маноля дето да не харесваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 ДЪНО ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 минута, SantaCloud каза: То ти има ли песен на Маноля дето да не харесваш Дуета ѝ със Супер Саш, Г*зар бъди и има няколко които не мразя, но почти не слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Звучи като опит за Окадар 2, мелодията и изпяването имат същия вайб. Окей е, трябват ми повече слушания да реша харесва ли ми 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 И тая изплиска легена, 5 човека писали текст за 3 годишни, да не говори, че е копие на: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Една от малкото с напълно неуспешно и повърхностно творчество в последите години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Супер свежа, яка е, ама не е супер яка. Бързо ще ѝ мине времето, според мен. Не може да мине песента от 04.12.2023 г. - ,,Свекървище’’. Текстът е под всякаква критика, ако наистина 4 души са го писали. Ако беше 1 човек, щеше да е добре. Видеото е евтино, та евтино, не са ѝ се давали особено пари. Като цяло, не съм супер очарован, но поне става за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час, ANGEL каза: ДЪНО ! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Не ми харесва. Някакъв опит за Окадар2,но нито текста,нито мелодията са толкова грабващи и ударни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много зле. Даже Магда изкара по-яка песен. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ужас.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час, Crimson каза: Супер свежа, яка е, ама не е супер яка. Бързо ще ѝ мине времето, според мен. Не може да мине песента от 04.12.2023 г. - ,,Свекървище’’. Текстът е под всякаква критика, ако наистина 4 души са го писали. Ако беше 1 човек, щеше да е добре. Видеото е евтино, та евтино, не са ѝ се давали особено пари. Като цяло, не съм супер очарован, но поне става за слушане. 5. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Леко се е опитала да се разчупи и да излезе от образа на мъжемразка. Някак си тази песен и клип напомнят за Ара периода й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Дуета ѝ със Супер Саш, Г*зар бъди и има няколко които не мразя, но почти не слушам. Това е топ gazарски хит! новата ще е хит по купони и банкети, но ме издразни, че е копие на Окадар. слушайте истински коледни хитове! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Даже не се усеща разликата между песните на Емануела, всичко звучи еднакво. Клипа е много зле, толкова красива жена с такъв чар и винаги я правят на някакъв клоун, я перуки, цветове, шипове, тоалети, пълен леш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Отврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Чудя се тая жена как сама си различава песните, та да знае коя й поръчват по участия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Записал съм имената на всички, които сте написали хейт коментар и имате 7 дена да се покаете! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 интересуват ме имената на мъжете в клипа!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.