Jump to content

Алекс Робов и Теди Александрова - Снайпера

Препоръчани коментари

преди 8 минути, Сцената обичам лудо каза:

Не ги харесвам и двамата, но песента не е толкова лоша. Частта на Робов е в пъти по-добра. 

Че те пеят едно и също. На Теди версията по̀ ми допада, но нещо ми липсва като цяло. 
то и с АМГ истерията така ми беше първоначално, но после ме зариби.

Клипът е як.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Теда Александрова прилича на Ивана в лице , това от много време се забелязва. Някаква роднинска връзка ли имат? :D 
След песента със Силвър не върви. Тъпа ми е.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

00:11-00:13 тука как се чува гадния звук от микрофона на Пашката :D Изключително неприятни за слушане вокали на Робата и Теда. Музиката иначе са я оправили откъм звука.

Всъщност инструментала звучи като да е правен от Тенекията, а Пашката само вокалите е записал :D

Но не ме впечатли, ще видим с времето дали ще започне да зарибява или ще флопне.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Ох, сега си го причинявам това. Очаквам протести на производителите на ... отпушващи медикаменти и чайове да обяват стачка, нищо че тоя трак очевидно не помага на Ръбов, дано намери кой да му бръкне отзад и да го отпуши момчето. 

Възпяват двете нули, но не са поканили първата възпяла ги Анелия.

Пеят за трактори, но не са викнали нито една от двете видни трактористки Гюрулту и феКали. 

Толкова пропуски, една Жена може да си позволи ИИ карикатура на трактористка, тия двамата не могат. 

Верно л**йняна история. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DanielPiliov каза:

Вие и за Амг-то говорехте така, ама ей го, почти 10М за 3 месеца

АМГ зариби по-бързо. Ще видим

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Супер интересна песен. Хем различна, хем Теди Александрова. Видеото е интересно, макар и с малко тоалети. Не ми харесва натрупването на гласове на места, стои някак си фалшиво. 

Сподели в други сайтове

Алекс Робов - най-ръкомахащият певец на света. Сигурно е неловко да си чалгаджия от мъжки пол, който снима клипове. Обаче, негови колеги като Меди и Фики излъчват повече увереност...

Това "давай" в беквокалите ми напомня на по-хип хоп песните на Галин от миналото десетилетие. Песента си е простотия, смилаема в дискотеката след 2 големи...

Сподели в други сайтове

Кулагин беше прав като захапа Робов - това момче има ли изобщо 1 кьорав хит? Да не говорим пък за самостоятелна песен, която да се помни 🤔 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...