DevilWish Публикувано на Декември 14 Report Share Публикувано на Декември 14 Music: Fettah Can Lyrics: Galin, Nikolay Gurmanov Arrangement: Pavel Kazakov 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Опитали са да направят като сто други ретро балади. На мен не ми харесва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Щеше да е по-добре с други певци и друга музика. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Не е изключено да стане хит, хората обичат да се филмират. На мен лично не ми харесва, рядко слушам такива песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Изчадия преди 4 минути, DarkChild каза: Щеше да е по-добре с други певци и друга музика. На Галя и Фикича по̀ ходи турският стил. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 42 минути, asylum каза: Изчадия На Галя и Фикича по̀ ходи турският стил. Не съм слушал тяхното извращение. Не съм си намерил ушите на улицата. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 8 минути, DarkChild каза: Не съм слушал тяхното извращение. Не съм си намерил ушите на улицата. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Припевът е топ. Турската беше адски тъпа като я пуснах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Галин е отслабнал, изглежда секси, като преди :О 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тъкмо започна хубаво и... Гъбин с гейското си противно гласче провали всичко Хубава мелодия, но певците не са ми от любимите Ако я бяха изпели Деса и Коце щеше да е нещо по-интересно. Мелодията малко ме препраща към Ангелите плачат с глас и малко пианото в началото на Робов - Забравен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Най-стойностната песен на "Алфа" досега! Хит! Успяха да се реваншират за почти целогодишното отсъствие на Лиди и в крайна сметка завършва 2024 добре с дуетен хит с Азис, комерс и хитова балада. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 1 час , Gerganafen каза: Най-стойностната песен на "Алфа" досега! Хит! Успяха да се реваншират за почти целогодишното отсъствие на Лиди и в крайна сметка завършва 2024 добре с дуетен хит с Азис, комерс и хитова балада. А, идва още с Коце. ванеса с Коце. @Gerganafen 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 1 минута, Sunlight каза: А, идва още с Коце. Не знаех, че ще имат нов дует, страхотна новина! Мерси!"Грешници" ми е много любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 1 минута, Gerganafen каза: Не знаех, че ще имат нов дует, страхотна новина! Мерси!"Грешници" ми е много любима. С Ванеса, не с Лидия. И мисля и с Емануела, но за нея не съм много сигурна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Музиката ми харесва, но като цяло песента не бих я слушал втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 И нека купените гледания започнат сега! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Patrick96 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 дразни ме този глич на 3:53 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 дайте оргинала ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 6 минути, FikLena каза: дайте оргинала ? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 2 часа , Just_Me каза: Aaaaaaa любимата ми песен когато съм в депресия! Доста са променили 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Гръцки: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Трябваше да е самостоятелна на Лидия. В тази песен много си личат вокалните лимити на Жалин. Музиката, текстът и клипът са си топ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Галин някак убива емоцията в песента на моменти ... иначе припевът е окей Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.