Emanuela.Carey Публикувано на Декември 15 Report Share Публикувано на Декември 15 Музика: Даниел Ганев, Джордан Аранжимент: Даниел Ганев Текст: Сиана, Васил Тръненски 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Това е някакъв ремикс на Малката Беля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Скука. Но няма да се учудя малцинствата да я припознаят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 "Малката беля" поредна нова версия 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Простотия! Просто-просто-тия! След "Къртиш" не вървиш! И на мен ми е като "Малката беля"! Започна и той да се изчерпва.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не, не, не и пак не!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Разказа им играта това момче, браво! Тотален хит, клипа също е супер класен, с този екип снимат само топ имената в Сърбия! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ако това са топ режисьорите на Сърбия,то значи е много зле положението и дори нашия Люси е за предпочитане. Видеото веднага ми напомни за : Иначе пореден хит за Джуджи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Странно ми е как има хора, които биха предпочели доброволно да слушат цял живот едно и също нещо. След като вече е изградил някакво име, му е време за по-сериозна песен тип “Недей, недей” 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много скучно 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Може ли само някой да ми обясни накрая видеото? Нещо не схванах какво точно се случи. Иначе песента веднага се набива в главата, има енергия, заряд, ама е еднодневка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 20 часа , xroflx9 каза: Ако това са топ режисьорите на Сърбия,то значи е много зле положението и дори нашия Люси е за предпочитане. Видеото веднага ми напомни за : Иначе пореден хит за Джуджи! Sekuencë Studio не са ли албанци 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тотален хит отново нищо че са му еднакви песните харесва ми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 17 часа , Crimson каза: Може ли само някой да ми обясни накрая видеото? Нещо не схванах какво точно се случи. Иначе песента веднага се набива в главата, има енергия, заряд, ама е еднодневка. Просто не гледай клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 часа , GriskoBeats каза: Просто не гледай клипа. При всички случаи го гледам 😅😅. Видеото е част от песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 54 минути, Crimson каза: При всички случаи го гледам 😅😅. Видеото е част от песента. Все още се опитвам да си го представя. Обикновено песента е част от видеото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кефи ме, всичко звучи яко в тая песен. Вокалите са чисти, мастера е с топ звучене. Отсвира ме препраща към този на Дамян и Малина и Азис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Джордан няма да спре да прави песни в този стил, докато не флопне. Това ще е пореден хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Песента е готина и с потенциал за клубове и да се превърне в хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.