Emanuela.Carey Публикувано на Вторник в 17:49 Report Share Публикувано на Вторник в 17:49 Кои са ви любимите чалга песни излезли тази година? Моите горе-долу ги подреждам така: 1. Сиромах - Емануела 2. Окадар - DJ Дамян и Емануела 3. Запалката - Галена 4. Лош навик - Сиана 5. Мазаляк - Емануела 6. На екс - Алисия 7. AMG Истерия - Теди Александрова и Силвър 8. Убий ме - Галена 9. Не вдигай - Преслава 10. Имам друг - Анелия Honorable mentions: Катастрофа - Азис и Теа Тайрович Беше ли ти яко - Алисия 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 18:28 Report Share Публикувано Вторник в 18:28 1.Симона и Мирела-Мой си мерак 2.Емануела и Дамян-Окадар 3.Десита-Ми амор 4.Джордан-Къртиш 5.Галена-Жалко 6.Алисия-Беше ли ти яко 7.Селина-Откачила 8.Меди-Дум так 9.Галена-Играй 10.Меди и Саби-УАУ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Вторник в 18:30 Report Share Публикувано Вторник в 18:30 Анелия - Буря Райна - Тихо ти/Прости ми, мило Галена - Докторе Преслава - Писмо Грахич - Моя любави Емануела - Окадар Лорена - За последен път Биляниш - Райски газ Ванеса и Алисия - Мания Алисия - Беше ли ти яко 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 19:34 Report Share Публикувано Вторник в 19:34 1.Преслава - С нервите съм зле 2.Преслава - Не вдигай 3.Преслава - Нищо 4.Симона и Мирела - Мой си мерак 5.Емануела - Свекървище 6.Анелия - Имам друг 7.Десита - Ми амор 8.Галена и Урагану - Делта форс 9.Преслава - Да й приседне 10.Селина ft. Меди - Откачила Миналата година не направихме такава тема. Но определено от тогава "Свъкървище" тази година ми е в топ 10. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Вторник в 22:20 Report Share Публикувано Вторник в 22:20 1. Преслава - Писмо 2. Азис и Лидия - Лудница 3. Галена - Докторе 4. Азис и Фики - Казах не 5. Преслава - С нервите съм зле 6. Галена - Запалката 7. Камелия - След теб 8. Емилия и Антонио - Остави ме любов 9. Георги Марков и Аркан - Мангасарко 10. Симона и Мирела - Мой си мерак Нещо такова, макар и малко изсмукано от пръстите. Реално никоя песен не ме е държала дълго време. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Сряда в 08:21 Report Share Публикувано Сряда в 08:21 Според Youtube Premium Music моя топ 10 най-слушани песни е: 10. Джордан - Къртиш 09. Доника, Азис и Галена - Хубавица 08. Алисия - Беше ли ти яко 07. Меди и Селина - Откачила 06. Палома - Дявол го взел 05. Ваня - Да беше ме обичал 04. Теди Александрова и Силвър - АМГ Истерия 03. Тони Стораро - Топ 02. Анелия - Имам друг 01. Галена - Играй Което в интрес на истината доста ме изненада. Реално е малко по-различна подредбата с любимите ми песни. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 09:40 Report Share Публикувано Сряда в 09:40 0 Който беше там - Портокал гиби 1 Ваня Великова - Цък цък 2 Рашия - Ало, делта форс 3 Кати - Боксерките 4 Ина - Гърмиш 5 Ваня Великова - Завинаги 6 Айлин - Булка 7 Ани Принцесс - Хабиби 8 Ина - Ша та праа мармалад 9 Кати - Разбивация 10 Гошо Ланеца от Бай Брадър - Красива циганко 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 19:05 Report Share Публикувано Събота в 19:05 0. Романтик Ерхан ве Баян Романтик - Джарт джурт йърт ону 1. Теди Александрова и Дон Марио - Центрофуга 2. Малина, ДЖ Дамян, Азис и Сали Окка - Диаманти и пари 3. Константин и Томас - Моята принцеса 4. Орк. Селфи Груп - Поничка 5. Анджи - 100 милиона 6. Ваня Великова - Цък, цък 7. Ваня - Сам се зачука 8. Милко Калайджиев и Дейзи - Марката си ти 9. Кати - Разбивация 10. Камелия - Топа на Европа Много силна година! бонуси: Емилиано - Двойкаджията и Наживя ли се Ани Принцес - Хабиби Ваня - Да беше ме обичал и Яка кака Анджи - Всяка минута и Пий едно Саби и Меди - Уау Теди Александрова и Силвър - АМГ истерия Алисия - На екс ДЖ Дамян и орк. Салих Хамбург - 1 милион Емануела и ДЖ Дамян - Окадар Галена - Убий ме, Докторе, Играй, Делта форс, Живот мой с Фики и Хубавица с Дончо и Азис Доника и Азис - Хубаво ли ти е 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.