Jump to content

Цветелина Янева - Питаш ли ме

Emanuela.Carey

Препоръчани коментари

Прилича на много други песни, но ми харесва защото е приятна за слушане. Ще видим дали ще има задържане или на публиката им е писнало вече от този саунд.

Някои моменти в изпяването обаче ми идват слаби, можела е да вложи малко повече хъс в припевите.

Сподели в други сайтове

Клиповете и винаги са били на много високо ниво, което е уважение към нея самата на първо място и след това към всички гледащи - адмирации за което. С продукцията не бива да се прави компромис и да се бълва без мисъл, само за да има. Янева може да си позволи да пуска всеки месец песни и клипове, но не го прави именно защото не иска да прави компромиси. Браво - стилна, никога не е била пошла и вулгарна в клиповете и текстовете си. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Сцената обичам лудо каза:

Клиповете и винаги са били на много високо ниво, което е уважение към нея самата на първо място и след това към всички гледащи - адмирации за което. С продукцията не бива да се прави компромис и да се бълва без мисъл, само за да има. Янева може да си позволи да пуска всеки месец песни и клипове, но не го прави именно защото не иска да прави компромиси. Браво - стилна, никога не е била пошла и вулгарна в клиповете и текстовете си. 

Единственият й хит 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Клипа не е много скъп - хотелска стая, градски гледки, не е кой знае какво всъщност, даже е евтин за нея. Просто е качествен като заснемане и монтаж, добра е картината. Но не е на нивото на други клипове нейни от преди, като "Драскай клечката" или черните очи. Половината кадри са как се чекне на канапе ли е какво е там. Стил Преслава. Тя така се чекне по мебелта.

То и това с различните кадри и писането по телефоните е в стил "Не се изтриваш", доста ми лъха на нея всъщност. Припева е песента на Галин и Мирела - "Капан", която е кавър пък на Карлеуша и Азис.

С една дума - далеч е от нивото и. Но не е лоша песента.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, alisali1234 каза:

Клипа не е много скъп - хотелска стая, градски гледки, не е кой знае какво всъщност, даже е евтин за нея. Просто е качествен като заснемане и монтаж, добра е картината. Но не е на нивото на други клипове нейни от преди, като "Драскай клечката" или черните очи. Половината кадри са как се чекне на канапе ли е какво е там. Стил Преслава. Тя така се чекне по мебелта.

То и това с различните кадри и писането по телефоните е в стил "Не се изтриваш", доста ми лъха на нея всъщност. Припева е песента на Галин и Мирела - "Капан", която е кавър пък на Карлеуша и Азис.

С една дума - далеч е от нивото и. Но не е лоша песента.

€4.690,00 EUR

Luxury-Helsinki-Pre-loved-Designer-Bags-and-Accessories-Chanel-mini-kelly-white-lambskin-front.jpg

325.00 £

rs=w_1200,h_1200.jpeg

53,856.00 BGN

Screenshot_20241219_213322_Gallery.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FikLena каза:

€4.690,00 EUR

Luxury-Helsinki-Pre-loved-Designer-Bags-and-Accessories-Chanel-mini-kelly-white-lambskin-front.jpg

325.00 £

rs=w_1200,h_1200.jpeg

53,856.00 BGN

Screenshot_20241219_213322_Gallery.jpg

Дали ги купува или ги взима под наем? Да не говорим, че може и да са реплики. Не вярвайте сляпо. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , lucellent каза:

Още ли е с Пеевски? Нали имаше някакви слухове, че са били разделили и тя нямала пари вече

Отдавна живее с друг мъж също толкова богат в Дубай.
Според мен просто си ги прави за удоволствие песните и клиповете и си личи, затова са много свежи, ненапрягащи. Много ми харесва. 

Сподели в други сайтове

Шанелчето пръска :D Мелодията малко напомня на доста други, клипът е на ниво. Само можеше да избере някой красив модел, не този..то барманът е по-хубав! :D 

Сподели в други сайтове

преди 23 часа , Гальо каза:

Отдавна живее с друг мъж също толкова богат в Дубай.
Според мен просто си ги прави за удоволствие песните и клиповете и си личи, затова са много свежи, ненапрягащи. Много ми харесва. 

И аз се кефя на такива изпълнители, пускат си неангажиращи песни без да ги интересува дали ще станат хитове, вайръл и т.н., а нейните често са изпипани

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...