Emanuela.Carey Публикувано на Четвъртък в 16:00 Report Share Публикувано на Четвъртък в 16:00 music & arrangement: Daniel Ganev lyrics: Anastasia Mavrodieva Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Четвъртък в 16:04 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:04 Твърде очаквано и предвидимо - ХИТ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 16:04 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 16:04 Прилича на много други песни, но ми харесва защото е приятна за слушане. Ще видим дали ще има задържане или на публиката им е писнало вече от този саунд. Някои моменти в изпяването обаче ми идват слаби, можела е да вложи малко повече хъс в припевите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 16:04 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:04 Много яка песен и клип, но не мисля, че ще е хит. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Четвъртък в 16:06 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:06 Яка е! хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 16:14 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:14 3By4u kamo TaHq Hu boeBa, koeto e obuga 3a mukmokepkama. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Четвъртък в 16:15 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:15 Още ли е с Пеевски? Нали имаше някакви слухове, че са били разделили и тя нямала пари вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Четвъртък в 16:20 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:20 За мен си е на 100% хит тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Четвъртък в 16:29 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:29 Някак монотонна ми идва. Текстът е чисто клише. Не вярвам да стане хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Четвъртък в 16:54 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:54 Припевът бие на Джулия, отсвирите на разни песни на Яница. Не е зле, но е имала и по-силни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Четвъртък в 17:06 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:06 Янева си е Янева. Тотален ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 17:18 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:18 Луксозен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Четвъртък в 17:39 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:39 Това кавър на това ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 18:50 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:50 Клиповете и винаги са били на много високо ниво, което е уважение към нея самата на първо място и след това към всички гледащи - адмирации за което. С продукцията не бива да се прави компромис и да се бълва без мисъл, само за да има. Янева може да си позволи да пуска всеки месец песни и клипове, но не го прави именно защото не иска да прави компромиси. Браво - стилна, никога не е била пошла и вулгарна в клиповете и текстовете си. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 18:57 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:57 преди 6 минути, Сцената обичам лудо каза: Клиповете и винаги са били на много високо ниво, което е уважение към нея самата на първо място и след това към всички гледащи - адмирации за което. С продукцията не бива да се прави компромис и да се бълва без мисъл, само за да има. Янева може да си позволи да пуска всеки месец песни и клипове, но не го прави именно защото не иска да прави компромиси. Браво - стилна, никога не е била пошла и вулгарна в клиповете и текстовете си. Единственият й хит Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Четвъртък в 19:12 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:12 Клипа не е много скъп - хотелска стая, градски гледки, не е кой знае какво всъщност, даже е евтин за нея. Просто е качествен като заснемане и монтаж, добра е картината. Но не е на нивото на други клипове нейни от преди, като "Драскай клечката" или черните очи. Половината кадри са как се чекне на канапе ли е какво е там. Стил Преслава. Тя така се чекне по мебелта. То и това с различните кадри и писането по телефоните е в стил "Не се изтриваш", доста ми лъха на нея всъщност. Припева е песента на Галин и Мирела - "Капан", която е кавър пък на Карлеуша и Азис. С една дума - далеч е от нивото и. Но не е лоша песента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Четвъртък в 19:25 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:25 преди 21 минути, alisali1234 каза: Клипа не е много скъп - хотелска стая, градски гледки, не е кой знае какво всъщност, даже е евтин за нея. Просто е качествен като заснемане и монтаж, добра е картината. Но не е на нивото на други клипове нейни от преди, като "Драскай клечката" или черните очи. Половината кадри са как се чекне на канапе ли е какво е там. Стил Преслава. Тя така се чекне по мебелта. То и това с различните кадри и писането по телефоните е в стил "Не се изтриваш", доста ми лъха на нея всъщност. Припева е песента на Галин и Мирела - "Капан", която е кавър пък на Карлеуша и Азис. С една дума - далеч е от нивото и. Но не е лоша песента. €4.690,00 EUR 325.00 £ 53,856.00 BGN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Четвъртък в 20:22 Report Share Публикувано Четвъртък в 20:22 На първо слушане само припева ми хареса . Невиждани очи си остава най- яката след Клечката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Четвъртък в 20:47 Report Share Публикувано Четвъртък в 20:47 преди 1 час, FikLena каза: €4.690,00 EUR 325.00 £ 53,856.00 BGN Смятай в колко сбъркан свят живеем. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Четвъртък в 21:17 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:17 преди 1 час , FikLena каза: €4.690,00 EUR 325.00 £ 53,856.00 BGN Дали ги купува или ги взима под наем? Да не говорим, че може и да са реплики. Не вярвайте сляпо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Четвъртък в 21:25 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:25 Евтин и скучен клип, изключително монотонна и досадна песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 21:38 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:38 Ми, прилична фонова песничка. Става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Четвъртък в 22:40 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:40 преди 6 часа , lucellent каза: Още ли е с Пеевски? Нали имаше някакви слухове, че са били разделили и тя нямала пари вече Отдавна живее с друг мъж също толкова богат в Дубай. Според мен просто си ги прави за удоволствие песните и клиповете и си личи, затова са много свежи, ненапрягащи. Много ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Петък в 09:43 Report Share Публикувано Петък в 09:43 Шанелчето пръска Мелодията малко напомня на доста други, клипът е на ниво. Само можеше да избере някой красив модел, не този..то барманът е по-хубав! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Петък в 22:22 Report Share Публикувано Петък в 22:22 преди 23 часа , Гальо каза: Отдавна живее с друг мъж също толкова богат в Дубай. Според мен просто си ги прави за удоволствие песните и клиповете и си личи, затова са много свежи, ненапрягащи. Много ми харесва. И аз се кефя на такива изпълнители, пускат си неангажиращи песни без да ги интересува дали ще станат хитове, вайръл и т.н., а нейните често са изпипани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.