Emanuela.Carey Публикувано на Четвъртък в 17:00 Report Share Публикувано на Четвъртък в 17:00 Music: Yordan Botev, Lora Dimitrova Lyrics: Yordan Botev, Lora Dimitrova Arrangement: Deyan Asenov 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 17:02 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 17:02 "Стъклата ще изпотроша" Забързването на песента я е обезличило донякъде, трябваше да я остави в оригиналния вариант. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 17:08 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:08 Як куплет, скучен припев, тенекиен аранжимент, хубава Камасутра. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Четвъртък в 17:08 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:08 Миналата е страшна, тази не ме хвана нещо… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Четвъртък в 17:16 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:16 Когато Кама пусне по-силна песен от Янева Не знам дали ще стане нещо от тази песен, но ми се струва ще постигне някакво задържане в гледанията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 17:27 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:27 Предната беше по-силна,тази ми е слабичка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Четвъртък в 17:33 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:33 Айде и тая при Тенекията.... И отново отвратителния му звук like always. Все едно започва "Стъклата ще изпотрошааа" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Четвъртък в 18:07 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:07 Аранжимента на Асенов малко прецаква нещата, иначе не е лоша. Можело да пуска и по-често по-изпипани неща. И тази, и предишната определно ми допадат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 18:08 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:08 Еееее, очаквах баладичната версия. Дано е направила и акустична версия, но се съмнявам. Песента си е точно в стил на Камелия, но ако я бяха оставили като балада щеше да е много по-емоционална, просто е прекрасна. Така ще ми трябва време, но определено заслужава да стане хит. Много хубава песен! А видеото ми напомня на "Черна кръв" от нейните клипове. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 18:36 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:36 Песента е хубаво, браво на Камелия, че се спряла на нея. Със сигурност трябваше да остане баладичен вариант, но и така ще се слуша. Клипа е хубав също. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Четвъртък в 18:37 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:37 Хареса ми всичко. Може би само пеенето пак нещо на места не ми е ок, не знам защо така. Но е готова за хит. И клипът е хубав. За балада щеше да е трепач. Да се надяваме някой ден да пусне и "На прага на сърцето ми". 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 18:59 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:59 преди 21 минути, adorable каза: Хареса ми всичко. Може би само пеенето пак нещо на места не ми е ок, не знам защо така. Но е готова за хит. И клипът е хубав. За балада щеше да е трепач. Да се надяваме някой ден да пусне и "На прага на сърцето ми". Асенов всичките ги прави да звучат хем тенекиено, хем вкиснало. Виртуоз! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Четвъртък в 19:19 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:19 ПЕНСИЯ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Петък в 09:34 Report Share Публикувано Петък в 09:34 Предната песен на Камелия не излезе ли преди месец? Разбирам да пусне някоя тупалка за празниците, ама не и това тук 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Петък в 14:45 Report Share Публикувано Петък в 14:45 Не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 14:53 Report Share Публикувано Събота в 14:53 Зариби ме - хит! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Събота в 18:10 Report Share Публикувано Събота в 18:10 Песента много ми допада и смятам,че ще е хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.