DevilWish Публикувано на Четвъртък в 18:14 Report Share Публикувано на Четвъртък в 18:14 Музика - Силвестър Матеев, Калоян Коцев Аранжимент - Калоян Коцев Текст - Силвестър Матеев 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 18:16 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:16 Не и Кала да избухне най-силно от днешните премиери 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 18:18 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 18:18 Между другото - да, доста е приятна песента! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Четвъртък в 18:28 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:28 Приятно с неприятни участници. Но не мисля, че и тук ще видим някакъв хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 18:41 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:41 Жената с хитовете. Става ми все по безлична и противна. Песента не е нищо особено. Майка на 12 деца пее за каки и отракване - простотия. Гласа и е обработен доста дразнещо. На живо се напъва до припадък иначе. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 18:55 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:55 Беше ми приятно като не се мъчеше. Оцет. (Тя не прави чалга). 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Петък в 09:29 Report Share Публикувано Петък в 09:29 Не е толкова зле, става 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.