i810 Публикувано вчера в 08:15 Report Share Публикувано вчера в 08:15 Отвратителна циганска история. Повръщам му върху евтинджоса, който е сътворил. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Е*ати дъното, то бива цигания, ама това минава всякакви граници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 7 минути, joni каза: Е*ати дъното, то бива цигания, ама това минава всякакви граници. Чак па толкова. Самият Фики е имал по-тежки и мазни гюбеци. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Винаги в поп-фолка е имало и кючеци и леки песни - и през 2003-та, и през 2005-та, и всякога. Такъв е жанра, в разнообразието му е чара. Според мен това парче специално е по-скоро весело, отколкото гнусно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Не се прави на турчин, цигле! Поредната репбика на предишните му бози... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 2 часа , Gerganafen каза: Винаги в поп-фолка е имало и кючеци и леки песни - и през 2003-та, и през 2005-та, и всякога. Такъв е жанра, в разнообразието му е чара. Според мен това парче специално е по-скоро весело, отколкото гнусно. Даже ритъмът ми бие на индийски. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.