DevilWish Публикувано на Събота в 11:52 Report Share Публикувано на Събота в 11:52 Music: Yavor Yovkov Lyrics:Yavor Yovkov Arrangement: Yavor Yovkov Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 11:58 Author Report Share Публикувано Събота в 11:58 Композиторът на "Нищо" и "Спомени". Хубава песен е направил, но ми е много позната? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Събота в 13:43 Report Share Публикувано Събота в 13:43 Готина е песента този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа От 21.12.2024 г. от 13:58, DevilWish каза: Композиторът на "Нищо" и "Спомени". Хубава песен е направил, но ми е много позната? Може и Пашев да го наричаш. На едно и също място работят И са им идентични аранжиментите. Явката миксирал китарката от на Денис Теофиков песните и бийта от старите песни на Пашката. Изпяването малко ме препраща към Тита - Една. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.