Victor Публикувано на преди 13 часа Report Share Публикувано на преди 13 часа (редактирано) музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Redehaka Studio сценарист: Redehaka Studio Текст: Интро: Дзън Дзън Кралят е тук Ще са прая мармалад, брат Всяка втора иска бийта да гърми, Коледа е тук – звезди и мечти. Маси по маси, танцувам без страх, Снежанка до мен, празник е, брат! Влизам в клуба – светят елхи, снежинки валят, бийтът шепти. "Мери Кристмас!" – наздравица пак, всяка втора вика: "Изяж ме пак !" Маси след маси – златен парад, в ръцете ми чаша, правя се мармалад. Събличам те със поглед, вечерта съм пожар, Снежанка до мене, яко е брат . Припев x2: Всяка втора е луда в нощта, гърмим под звездите – игра след игра. С Мери Кристмас направо летим, Снежанка до мене – купонът крещи! Сурвакам у нас, традицията зове, под завивките – празник за теб Свещи горят, снежинки танцуват, всяка втора мечтае да се почувства с мен жена. Мери Кристмас, нощта е магия, пишем история брат, гърмим като пиратки, всичко гърми . Злато, шампанско, пълни чаши лятят с размах, всяка втора ми е звезда тази нощ пак. Припев x2: Всяка втора е луда в нощта, гърмим под звездите – игра след игра. С Мери Кристмас направо летим, Снежанка до мене – купонът крещи! Бридж: Готови за празник, светлини блестят, в нощта на чудесата мечтите и растат. С мен си Снежанка, ти си моят грях, бийтът ни разтапя – няма никакъв страх! Създаваме спомени в този ритъм див, всяка втора трепти в празничен маскарад. Маси след маси – гърмим до зори, Мери Кристмас, брат, празникът гори! Припев x2: Всяка втора е луда в нощта, гърмим под звездите – игра след игра. С Мери Кристмас направо летим, Снежанка до мене – купонът крещи! Финал: Сурвакам у нас – това е моят стил, празнувам с теб, животът е мил. Масите се тресат , звънтят чаши в нощта, всяка втора си тръгва с нова мечта. Припев: Всяка втора е луда в нощта, гърмим под звездите – игра след игра. С Мери Кристмас направо летим, Снежанка до мене – купонът крещи! Аутро: Коледа е брат, ще се разбием на макс... Редактирано преди 13 часа от Victor 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа пожелавам ти да я изтриеш навреме 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа Малко трудно ще стане това с "Кольо - AI изпълнителят", когато AI-то очевидно генерира различно изглеждащ персонаж за всеки кадър. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа Поредното отвратително нещо от AI шитнята. По-безмислени текстове не можете ли да измисляте? криСмАсс вика : D Тъполекта бате... И тия замръзнали восъчни лица как ви кефят не знам... Синхрона му на звука с изображението избързва 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 10 часа , Gerganafen каза: Малко трудно ще стане това с "Кольо - AI изпълнителят", когато AI-то очевидно генерира различно изглеждащ персонаж за всеки кадър. Мечтата на Таня ни Тиктока викаш ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.