DevilWish Публикувано на Декември 27 Report Share Публикувано на Декември 27 Music: Simona Zagorova Lyrics: Simona Zagorova Arrangement: Kalin Dimitrov Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Готина песен пусна Сима. Ама този кадър от корицата толкова да напомня на клипът на Галена - "Убий ме".... Иначе песента си е нещо подобно на "Изсвирете нещо ударно" Глория като стилистика. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Софа си е сложила филър в устните, не издържа и тя. Прилича на клоун. И как са сложили нейния глас в началото на песента да привлича интерес. Сима, не става, бе моето момиче, не го ли разбра за толкова години? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 преди 1 час , Balkandji1 каза: Софа си е сложила филър в устните, не издържа и тя. Прилича на клоун. И как са сложили нейния глас в началото на песента да привлича интерес. Сима, не става, бе моето момиче, не го ли разбра за толкова години? На Софка кадрите са от предния й клип 🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Хаотична мелодия, текстът е едно голямо нищо, нахвърляни случайни думи. Симона е добра певица, но трябва да работи с екип, а не да се опитва да измисля всичко сама. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 На мама златото - БРАВО! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Не е лоша песента, на мен ми хареса. Дразни ме само копирането в клипа. За жалост обаче ще е поредната незабелязана песен. Ясно е, че Софка е включена за да има интерес, но такива неща вече не са фактор и не помагат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Типична боза като за майка й. Става да я слушаш един път и до там. Тоя тромпет вече звучи много демоде. Явно след Липсваш ми скоро няма да видим нещо читаво от нея. Поне аз си я врътках доста. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 За композиране Симона има данни, но за текстове и поезия - твърдо не. На първо слушане не ми хареса, но после ми допадна, даже ме дърпа да си я пускам, добре си пасват гласовете им. Видеото крещи ЧАЛГА, евтино е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.