Jump to content

Кати - Обичам те различно

Препоръчани коментари

ХИТ! Каквото и да изпее Кати, таланта и хита, а харизмата й просто пленяват хората! ❤️ 
Но нали знаете, че това няма да е хита на 2025, защото сега ще пусне и друга песен? Боксерките е Хита на 2024 година, а сега очакваме Хита на сезона! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Не знам какъв слух трябва да притежаваш, за да изтърпиш повече от 20 секунди. Вие като койот. Не знам как този глас вършееше държавата 5 години. Вчера пуснах песента на 8 годишно.   Реакцията беше "ужас" :D Колко бъгнати са били ушите ни през 2000 година :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, GriskoBeats каза:

Не знам какъв слух трябва да притежаваш, за да изтърпиш повече от 20 секунди. Вие като койот. Не знам как този глас вършееше държавата 5 години. Вчера пуснах песента на 8 годишно.   Реакцията беше "ужас" :D Колко бъгнати са били ушите ни през 2000 година :D 

Тя не звучеше толкова зле тогава. Пусни си някой от старите й хитове и първият куплет от тази песен и ще усетиш разликата. Тук вие на некадърно, пребито магаре. Явно с годините й си е загубила способността да звучи поносимо.

Ясно е, че е закъсала с парите и търси участия. Някой знае ли дали изобщо има такива?

Сподели в други сайтове

Никога не е можела да пее, просто критериите на българите винаги са били твърде ниски. Навремето направи 2-3 хита, с които гръмна доста сериозно, и оттам остана заблудата, че е някаква звезда. 

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, DenFevgo каза:

Никога не е можела да пее, просто критериите на българите винаги са били твърде ниски. Навремето направи 2-3 хита, с които гръмна доста сериозно, и оттам остана заблудата, че е някаква звезда. 

Повече са. 
Завиждаш.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 2.01.2025 г. от 10:51, DenFevgo каза:

Кати имаше 2-3 хита само през 2005-та, малко преди да се откаже от музиката:

Нека няма завист, че Кати има по-успешна музикална кариера от Глория и повече на брой златни хитове (и хитове изобщо).

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Кати имаше 2-3 хита само през 2005-та, малко преди да се откаже от музиката:

Нека няма завист, че Кати има по-успешна музикална кариера от Глория и повече на брой златни хитове (и хитове изобщо).

От тези 361 показвания, предполагам 360 са твои?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DenFevgo каза:

От тези 361 показвания, предполагам 360 са твои?

Ето това се казва заклет фен - знае всеки мегахит с колко гледания е в реалано време.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ето това се казва заклет фен - знае всеки мегахит с колко гледания е в реалано време.

Обича я различно ❤️

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Цялото това нещо с няколкото бози които пусна и ретро снимките, изглежда плачевно.... Ако е закъсала за пари, трябваше да направи една ПР кампания и да обикаля със старите си песни.  Иначе от новите, тая е най-читава, но изпята толкова фалшиво, че.....

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , DavidOxymn каза:

Hello folks,

I'm David, hailing from the beautiful district of Yanahuara in Arequipa Peru. I'm deeply rooted in the food and beverage sector, which keeps me occupied and always learning. When I'm not on the job, you'll find me hitting the pavement, as jogging is my true passion. It's a great way to discover new areas and stay healthy.

I'm excited to join this forum and connect with like-minded individuals. Whether you're into cooking, exercise, or just love discovering new areas, I'd love to hear from you.

Greetings from Peru!

David

Давид ли си, Травестит ли си - не знам, но при следващите такива постове ще ходиш точно тук:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Давид ли си, Травестит ли си - не знам, но при следващите такива постове ще ходиш точно тук:

По скоро ще ходи на процесора в рамта или как там се водят еквивалентните компютърни чаркове ;) 

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , DevilWish каза:

Поне да му беше изтрил линка. Той затова го поства това. Намерил в коя тема да си прави реклама. :D 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GriskoBeats каза:

Поне да му беше изтрил линка. Той затова го поства това. Намерил в коя тема да си прави реклама. :D 

Е, как в коя? В темата за актуален хит на Кати. Иска и той да намаже от славата й. :D 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...