Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, DarkChild каза:

Простачка. От невръстен знаех какво е Шенген и че сме в черния списък.

Не може. То ако беше така лесно нямаше само да КРАДЕ.

От малък си се фокусирал само върху негативните неща! Лошо!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Karma93 каза:

Токича пък толкова ли не може да измисли някоя нова мелодия и текст за момчето...

чакала-плакала - версия 2025

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Добра стратегия за Токича би била например:

-НОВА песен с Деси Слава, а не ремикс на ремикса

-Машъп с Гергана, може и с неклипирани песни като "Измама", "Без теб не мога" (която е популярна и в ТикТок) и т.н., после и нова песен, ако тя има желание

-НОВА песен за Людмил

-Набиране на нови млади певици

А не да кара толкова време само с този Айвън, и да се моли на тая и оная да им прави ВТОРИ ремикс на стара песен. Зорлян да прави флопове от култови хитове. А на "Губя те бавно" това ще е ПЕТА версия вече, и ще убие всякакъв шанс на Гера някога да й се прииска да се завърне, щом вече започна да й раздава творчеството. Единственото му подобие на успех до момента е песента на Анелия - и то добре, че тя като никога постъпи умно и си я качи в своя канал. Ми и аз да бях певец, нямаше да се набутам при него - за какво, да ме кара да пея "Погледни ме в очите" и да ми прави песни със звучене от преди 20 години, което знам, че няма да се котира днес? Беше се отказал, пък сега явно е огладнял и айде да претопляме старите манджи - потрес.

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Я Мъдьо как прилича на конче :D Михехехеее< ако се беше и озъбил щеше да е тоталка :D

472730982_1181447230004646_4543503171755989012_n.jpg.543c67d49590bfd30b04869fbdd8c29d.jpg

Току що, fengergana каза:

Кали е пазарувала. Явно с Шенген й излиза по-евтино

И на мен ми стана чудно как за толкова кратко време изведнъж да натрупа толкова гледания, а тая песньовка не е нищо особено. И тя която не е имала хит от десетилетия сигурно :D 

• Haha 2

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Помислих, че е Ариана Гранде...

WWW.FACEBOOK.COM

#яша #яша @boni_official_star 💃💃💃🥰❤️ @atanasova_sisi @vesko.rikov.7 @restaurant_svetla @natalia_gurkova_mihaljevich...

• Haha 4
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Нормален разговор в дискотека между Коце и момиче 🤣 ADDICT CLUB.

Коцето го е страх от някакви си хапчета 🤣

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

А ти като Кали си вършал и ОРАЛ.

България е аграрна, селска държава, не трябва да бягаме от корените си. Не всички сме със синя кръв и посещавали Миланската скала като теб.
By the way кво мислиш за тая песен на Фатмес?

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза:

Антонио изтезава Шамар с цяла сурия дилда и а на лни разширители?! Няма да го гледаме! 

Естествено, ние тук признаваме само шЪмари от Гюрултията. Дори няма значение на кой ги раздава дивата селянка и дали им минава остеопорозата от тях. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

Помислих, че е Ариана Гранде...

WWW.FACEBOOK.COM

#яша #яша @boni_official_star 💃💃💃🥰❤️ @atanasova_sisi @vesko.rikov.7 @restaurant_svetla @natalia_gurkova_mihaljevich...

Аз тъкмо се зачудих кога Емилия неСметанова успя да се втали толкоз ... 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, GriskoBeats каза:
VM.TIKTOK.COM

питахте как е гласът на Галена. Мисля, че никога не е бил по-зле.

Изтрила е всички коментари, на които хората бяха писали, че не може да пее и само се излага. 😃 А уж не сме комплексарки, и не ни притеснява хорското мнение. 

• Like 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Гальо каза:

Изтрила е всички коментари, на които хората бяха писали, че не може да пее и само се излага. 😃 А уж не сме комплексарки, и не ни притеснява хорското мнение. 

На мен ми е жал за нея. В смисъл, че има проблеми с гласа. Предполагам, че и е адски тежко да знае, че звучи ултра зле. Но и тя си е виновна донякъде. Като я слушам как крещи по участия - въобще не се пази.

Колкото и да трие, по другите профили няма как да ограничи хората. Рано или късно ще се разчуе. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, GriskoBeats каза:

На мен ми е жал за нея. В смисъл, че има проблеми с гласа. Предполагам, че и е адски тежко да знае, че звучи ултра зле. Но и тя си е виновна донякъде. Като я слушам как крещи по участия - въобще не се пази.

Колкото и да трие, по другите профили няма как да ограничи хората. Рано или късно ще се разчуе. 

VM.TIKTOK.COM

Друг клип, в който Галена пее от същото участие, но в друг профил.

Поставяй описание на линковете!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Гальо каза:

Галена не влиза в тик ток. Сашка мисля че води профила.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GriskoBeats каза:
VM.TIKTOK.COM

питахте как е гласът на Галена. Мисля, че никога не е бил по-зле.

Може пак да са й порастнали възли. :3fdb8960598fa63e:

Отвратителна е. Ето защо все още не е обявила концерт.

Аз се чудя какво самоуважение трябва да има един човек, на който това му е любимата певица. То е грачещ, скачащ необуздано караконджол. :D

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Гальо каза:

Е, няма такава Жалкиня! Само преди няколко седмици се обясняваше в национален ефир, че си била правила операция на гласа и вече всичко било наред, а сега трие коментари. Ех, съдба. :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...