Ergeni Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 20 минути, Balkandji1 каза: Може пак да са й порастнали възли. Отвратителна е. Ето защо все още не е обявила концерт. Аз се чудя какво самоуважение трябва да има един човек, на който това му е любимата певица. То е грачещ, скачащ необуздано караконджол. И аз така се питам за Камелия. Особено от 2014 година насам. При нея положението пък е потрес на потресите. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, GriskoBeats каза: И аз така се питам за Камелия. Особено от 2014 година насам. При нея положението пък е потрес на потресите. Да, така е. Аз без да имам години се промъкнах с най-добрия ми приятел на участие на Камелия през 2000 година в Пловдив. Улучихме участие, в което пееше на живо и ти казвам - гласът й звучеше супер близо до гласа от студийния запис на албума "Златна рибка". Помниш какъв сладникав, меден глас имаше преди... Казвам ти беше уникално изживяване. По-късно се случи така, че се запознах с нея и посещавах нейни участия през 2002 и 2003 година. Също докарваше добре "Залеза и зората" на живо. После с годините не знам какво се случи. Камелия заговори за това, че вече посещава вокален педагог - Алис Боварян, но пеенето й на живо беше поело стремглаво надолу. Днес вече не се търпи. Като чуеш как грачи на "Луда по тебе" ти става лошо. А през 2000 година си звучеше почти като на записа. Смятай за каква промяна става въпрос. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 19 минути, Balkandji1 каза: Да, така е. Аз без да имам години се промъкнах с най-добрия ми приятел на участие на Камелия през 2000 година в Пловдив. Улучихме участие, в което пееше на живо и ти казвам - гласът й звучеше супер близо до гласа от студийния запис на албума "Златна рибка". Помниш какъв сладникав, меден глас имаше преди... Казвам ти беше уникално изживяване. По-късно се случи така, че се запознах с нея и посещавах нейни участия през 2002 и 2003 година. Също докарваше добре "Залеза и зората" на живо. После с годините не знам какво се случи. Камелия заговори за това, че вече посещава вокален педагог - Алис Боварян, но пеенето й на живо беше поело стремглаво надолу. Днес вече не се търпи. Като чуеш как грачи на "Луда по тебе" ти става лошо. А през 2000 година си звучеше почти като на записа. Смятай за каква промяна става въпрос. Да не забравяме, че тя си е признавала.. до турнетата е бичила на плейбек. Впрочем имаше някакъв клип от предаване, дето доста се е изложила в тези години, в които ти споменаваш. Но да, усеща се това топло и приятно гласче. Още от турнетата сме я коментирали, че звучи отвратително, но новата постановка съвсем отвращава от 2014. Предполагам, че тези уроци са почнали около 2013-4. Мария е същата работа. До 2003 звучеше уникално. След това реши, че ще става кръчмарка, почна кючеците и постановката на пеене се видоизмени. Но преди 1-2 години пусна песен - някаква лятна беше, в която звучеше като едно време. При нея 1 на 100 песни звучи готино. Например в Най-добрият е супер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 час, GriskoBeats каза: Да не забравяме, че тя си е признавала.. до турнетата е бичила на плейбек. Впрочем имаше някакъв клип от предаване, дето доста се е изложила в тези години, в които ти споменаваш. Но да, усеща се това топло и приятно гласче. Златният Мустанг 2001 предполагам визираш. Там е имало конкурс за живо изпълнение и пее "Няма те" и честно казано си е доста зле. Даже Маргарита Лозанова я е била сринала със земята в Нов Фолк за този случай и тя до 2005-та е била сърдита и не е давала интервюта за списанието. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 42 минути, payner_tv каза: Златният Мустанг 2001 предполагам визираш. Там е имало конкурс за живо изпълнение и пее "Няма те" и честно казано си е доста зле. Даже Маргарита Лозанова я е била сринала със земята в Нов Фолк за този случай и тя до 2005-та е била сърдита и не е давала интервюта за списанието. На мен ми хареса как изпя "Няма те". Около 1 милион светлинни години по-добре отколкото пее в наши дни. Маргарита й беше писала "Добър 4" за изпълнението, не се е стигало чак до "сриване със земята". Истина е, че Камелия й се обиди и спря да й дава интервюта. От това загуби тиража на списанието, тогава Камелия и Деси Слава бяха най-големите звезди в бранша и в даден момент се оказа, че "Нов Фолк" може да пише само за едната. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 9 минути, Balkandji1 каза: На мен ми хареса как изпя "Няма те". Около 1 милион светлинни години по-добре отколкото пее в наши дни. Маргарита й беше писала "Добър 4" за изпълнението, не се е стигало чак до "сриване със земята". Истина е, че Камелия й се обиди и спря да й дава интервюта. От това загуби тиража на списанието, тогава Камелия и Деси Слава бяха най-големите звезди в бранша и в даден момент се оказа, че "Нов Фолк" може да пише само за едната. Хубаво са изтрили този запис. Няма го никъде. 4 за изпълнение на живо на топ изпълнител си е топ провал. И Кама за кое се е засегнала? Марга Лозанова нищо не е загубила. Кама не е била фактор номер 1. И без нея е имало чалга, списания и тв. Впрочем - никой не е толкова силен, че да разклати системата толкова много. Според тези анали - дала е 3ка всъщност хахах - по-надолу 4ка са писали, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 6 минути, GriskoBeats каза: Хубаво са изтрили този запис. Няма го никъде. 4 за изпълнение на живо на топ изпълнител си е топ провал. И Кама за кое се е засегнала? Марга Лозанова нищо не е загубила. Кама не е била фактор номер 1. И без нея е имало чалга, списания и тв. Впрочем - никой не е толкова силен, че да разклати системата толкова много. Не и за някой, който не се слави с отявлени певчески способности като Камелия. Все пак има "Добър" преди 4. Освен това, отново казвам, изпълнението си беше съвсем прилично и имаше много овации. Камелия спечели три награди на церемонията и беше звездата на вечерта. А Маргарита имаше негативно лично отношение към нея по принцип. Ми пострада рейтинга на Нов Фолк, тъй като Камелия беше феномен, най-продаваният изпълнител в България, а изведнъж "Нов фолк" хронично спря да пише за нея. Ако нямаше глад за Камелия, Маргарита нямаше да почне да преписва моите статии с новини от сайта ми за Камелия. Така, че не си напълно прав. Това е в тон с това, че сам не си спазваш правилата на форума, което ги прави нелегитимни. Сега аз имам правото да ги нарушвам, след като ТИ не ги спазваш. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Не и за някой, който не се слави с отявлени певчески способности като Камелия. Все пак има "Добър" преди 4. Освен това, отново казвам, изпълнението си беше съвсем прилично и имаше много овации. Камелия спечели три награди на церемонията и беше звездата на вечерта. А Маргарита имаше негативно лично отношение към нея по принцип. Ми пострада рейтинга на Нов Фолк, тъй като Камелия беше феномен, най-продаваният изпълнител в България, а изведнъж "Нов фолк" хронично спря да пише за нея. Ако нямаше глад за Камелия, Маргарита нямаше да почне да преписва моите статии с новини от сайта ми за Камелия. Така, че не си напълно прав. Това е в тон с това, сам не си спазваш правилата на форума, което ги прави нелегитимни. Сега аз имам правото да ги нарушвам, след като ТИ не ги спазваш. Нарушавай. Ще се озовеш с бан пак. И да, май си прав. И аз съм останал с впечатление, че не беше катастрофално пеене. Май на ниските тонове беше фалшива няколко пъти. Тя Кама явно е доста срадлива. Пак от тая работа не издаде нищо ново 2003. После се цупеше на Митака и рилийзваше по една песен на година. Накрая напусна. За някои неща беше права, де. Но от цялото сърдене - само тя загуби. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 6 минути, GriskoBeats каза: Нарушавай. Ще се озовеш с бан пак. И да, май си прав. И аз съм останал с впечатление, че не беше катастрофално пеене. Май на ниските тонове беше фалшива няколко пъти. Тя Кама явно е доста срадлива. Пак от тая работа не издаде нищо ново 2003. После се цупеше на Митака и рилийзваше по една песен на година. Накрая напусна. За някои неща беше права, де. Но от цялото сърдене - само тя загуби. Не беше. Като имаш предвид, че масово изкарваха Камелия за тотална бездарница и величаеха другите две с по-силен глас, Камелия се справи прилично добре. Имаше някъде малко фалшивеене, но песента е балада и трудна. Справи се добре. Публиката беше много доволна. Камелия ги размаза тая вечер, обра най-големите награди. А тази Маргарита беше поклонник на Глория и Деси Слава и се усещаше, че не й е приятно, че Камелия е с най-продавания албум и прави революционни за чалгата проекти като макси сингъл. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Аз имам теория за гласа на Камелия. Факт е, че никога не е била най-големият талант, но се справяше доста по-добре преди. Само спекулирам, но според мен целия ужас, през който е преминала с това да губи деца, да пробва да забременява и т.н. е дало влияние. Дори чисто физически, ако е била на разни хормонални терапии, може да я е ударило там. Да не коментарираме психологическите травми, които също удрят на различни места. Тя пробва от много години, сигурно над 15. Иначе наистина беше голяма звезда. Винаги ще си остане една от големите. Факт е, че няма успех на новите си песни, че е обещавала куп неща, които не е спазила, но пък е оставила и много и е дала много на жанра. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Xum 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Радвам се, че някой повдига темата за гласоветею: Камелия- Тя имаше тотално друг глас в началото, тънък, писклив и доста фалшив. С течение на времето определено звучи по-добре. Пример "Залеза и зората", по-плътен, кадифен, след 2005-та се усеща промяна в гласа и така във времето ставаше все по-груб и дрезгав. Днес наистина е нетърпима дори на запис. При нея е комбинация от бездарие и увреда на гласа от кръчмите. Това ужасно козе вибрато във всяка песен е ужасно! Тя пее в една равно в тоналност всичко, ужасно еднотипно. Константин- Той отдава няма глас в следствие алкохол, цигари и дрога. Дори на запис вече е с много обработки. Галена - Аз не я харесвам, но не мога да кажа,че не може да пее, напротив, тя може, но никога не е била моя глас. Едно време пееше доста прилично на живо. Типично поп-фолк пеене и орнаментика, после обаче имаше редица проблеми с гласа и това си личи ясно. Тя много крещи и има лоша техника и това доведе до това. Ето как беше в началото: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: България е аграрна, селска държава, не трябва да бягаме от корените си. Не всички сме със синя кръв и посещавали Миланската скала като теб. By the way кво мислиш за тая песен на Фатмес? Аз наистина съм влизал там 😁 Не е лоша, но далеч от нейната природа. Неща като Фактите го сочат са истинското й АЗ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 часа , GriskoBeats каза: Нарушавай. Ще се озовеш с бан пак. И да, май си прав. И аз съм останал с впечатление, че не беше катастрофално пеене. Май на ниските тонове беше фалшива няколко пъти. Тя Кама явно е доста срадлива. Пак от тая работа не издаде нищо ново 2003. После се цупеше на Митака и рилийзваше по една песен на година. Накрая напусна. За някои неща беше права, де. Но от цялото сърдене - само тя загуби. Ами не беше катастрофално. Дадоха и оценка 4, а не 2. Кама като комсомолски секретар е искала 6+. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 33 минути, DarkChild каза: Ами не беше катастрофално. Дадоха и оценка 4, а не 2. Кама като комсомолски секретар е искала 6+. Тя беше сърдита на Нов фолк, на Слави, на Пайнера, на Азис и на кой ли не, все убидена, че някой казал, че не може да пее, а тя видиш ли все била болна и преуморена, така и не прие, че просто не може да пее и ако не бяха ци ци и скандали отдавна да сме я забравили в годините. Всъщност това, че няма дете е беше озлобило и за това бълваше змии и гущери към всички, това е истината... Сега ще бъде запомнена и с най-неуспешната операция на нос, наистина е тъжно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 8 минути, Jake каза: Тя беше сърдита на Нов фолк, на Слави, на Пайнера, на Азис и на кой ли не, все убидена, че някой казал, че не може да пее, а тя видиш ли все била болна и преуморена, така и не прие, че просто не може да пее и ако не бяха ци ци и скандали отдавна да сме я забравили в годините. Всъщност това, че няма дете е беше озлобило и за това бълваше змии и гущери към всички, това е истината... Сега ще бъде запомнена и с най-неуспешната операция на нос, наистина е тъжно. За Преса ли говорите, господине/госпожо? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 41 минути, Jake каза: Тя беше сърдита на Нов фолк, на Слави, на Пайнера, на Азис и на кой ли не, все убидена, че някой казал, че не може да пее, а тя видиш ли все била болна и преуморена, така и не прие, че просто не може да пее и ако не бяха ци ци и скандали отдавна да сме я забравили в годините. Всъщност това, че няма дете е беше озлобило и за това бълваше змии и гущери към всички, това е истината... Сега ще бъде запомнена и с най-неуспешната операция на нос, наистина е тъжно. Кога е било това? Нали я снимаха в някакъв техен сериал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 7 часа , Balkandji1 каза: Може пак да са й порастнали възли. Отвратителна е. Ето защо все още не е обявила концерт. Аз се чудя какво самоуважение трябва да има един човек, на който това му е любимата певица. То е грачещ, скачащ необуздано караконджол. Гарванът /Галена/ грачи грозно, зловещо, псета и вълци вият в полята... Из „Обесването на Васил Левски“, Христо Ботев 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Годината на Кати! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 16 минути, asylum каза: Годината на Кати! Тук звучи много яко, най-доброто й студийно изпълнение от завръщането. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Тук звучи много яко, най-доброто й студийно изпълнение от завръщането. Бойко Петков е велик! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Десислава е пълна тъпачка, за да смята този класен гьобек албум за пълен провал. Дори маанетата ги е изпяла супер майсторски и даже на места бие на Софка. ТОП! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 56 минути, asylum каза: Годината на Кати! Кати е истински пеперуден и меден глас! Жената-емоция, жената-хит, жената-трепач! преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Десислава е пълна тъпачка, за да смята този класен гьобек албум за пълен провал. Дори маанетата ги е изпяла супер майсторски и даже на места бие на Софка. ТОП! Тая песен даже имала клип , а тя не го пуснала. Не се била харесала. Нещо като Преслава със "Зле разпределени". 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Десислава е пълна тъпачка, за да смята този класен гьобек албум за пълен провал. Дори маанетата ги е изпяла супер майсторски и даже на места бие на Софка. ТОП! Най-добрият й албум. преди 3 минути, DevilWish каза: Тая песен даже имала клип , а тя не го пуснала. Не се била харесала. Нещо като Преслава със "Зле разпределени". Да го пуска. Наскоро пусна Войната. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 минути, DevilWish каза: Кати е истински пеперуден и меден глас! Жената-емоция, жената-хит, жената-трепач! Без клипове кърти с хитове! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар