Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 4 минути, DevilWish каза:

Според мен, защото иска да си запази семейството или навика. Свикнала е вече на този живот? Те някъде бяха писали, че искала да се развежда с него, но не ми се вярва. Колкото по-възрастен става, толкова повече се вдетинява. То подскача, рита с крачета, провиква се.... голям мъж се държи като тинейджър на 17 години. :D 

недооценен хит на мами, писан за нарконстантин.

''мислех си,че аз ще те променя, давах ти любов,а стоях сама'' !!!

• Like 3
  • Love 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Дионе със скандални прозрения за мъжете! "Момичета за какво Ви е този ходещ вибрааааааатоооор...."
https://fb.watch/wY41r5q264/ 

Хитруша. Така ще има повече за нея/-го.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Според мен, защото иска да си запази семейството или навика. Свикнала е вече на този живот? Те някъде бяха писали, че искала да се развежда с него, но не ми се вярва. Колкото по-възрастен става, толкова повече се вдетинява. То подскача, рита с крачета, провиква се.... голям мъж се държи като тинейджър на 17 години. :D 

Те уж имали отворен брак, той си вее питона - и наркоманията и алкохолизма - както си иска, тя също. Щом все още носи мънгизите вкъщо, пък и какво има да му търпи като е нагоре надолу по участия. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Дионе със скандални прозрения за мъжете! "Момичета за какво Ви е този ходещ вибрааааааатоооор...."
https://fb.watch/wY41r5q264/ 

Тоест питал е защо е той самия изобщо? Като не влезе в пандиза, се налага да си задава такива важни, екзистенциални въпроси. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

Ако се чудите как Кралицата изглежда след сън

gl.jpg

И къде е разликата с както се появява по принцип? Освен че тоя път копитата втори номер са останали извън кадър. 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

Наистина в последно време е много състарен и неадекватен. А Надя е хубава жена, не знам само заради парите ли стои още с него.

На Надя родителите май си имат възможности - баща й е неврохирург, а майка й е психолог.
Според мен е мазохистка след като цяла БГ знае за изневерите на Константин, а тя толкова години си седи с него. Или и тя си има "резервни" мъже.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Just_Me каза:

На Надя родителите май си имат възможности - баща й е неврохирург, а майка й е психолог.
Според мен е мазохистка след като цяла БГ знае за изневерите на Константин, а тя толкова години си седи с него. Или и тя си има "резервни" мъже.

Надя е мен!!!

• Like 1
  • Haha 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Gerganafen каза:

Ако се чудите как Кралицата изглежда след сън

gl.jpg

01:08:20  Здравей 
01:09:27  Певицата ....Глория ли си? 
01:09:44 Глория Не, баба ти 
01:09:52 Глория Що за въпрос? 
01:09:57 Глория Не си слушал моите песни ли? 
01:10:53  Да разбира се,че съм ги слушал 
01:11:05  И много те харесвам 

@Lelqtian

• Haha 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 58 минути, DevilWish каза:

01:08:20  Здравей 
01:09:27  Певицата ....Глория ли си? 
01:09:44 Глория Не, баба ти 
01:09:52 Глория Що за въпрос? 
01:09:57 Глория Не си слушал моите песни ли? 
01:10:53  Да разбира се,че съм ги слушал 
01:11:05  И много те харесвам 

@Lelqtian

1:12:23 Гюр Я се разкарай оттука с тая камера! Да ти забия един шЪмар! Ти си илиЯнци! 

• Haha 3
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Lelqtian каза:

1:12:23 Гюр Я се разкарай оттука с тая камера! Да ти забия един шЪмар! Ти си илиЯнци! 

Абе я ги бутнете тия!
Zdr na....

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , DevilWish каза:

Е какъв навик ще те държи да търпиш толкова години едно и също... изцепки, изневери, пиянство, наркотици? Това е абсолютно унижение... Колкото и любов да имаш към някой тя ще се изпари след всичко това. А навик към този начин начин на живот и съжителство ми звучи абсурдно. По-скоро е свикнала с парите, лесния живот, хубавата къща и колите.. Тя май не работи, а само си гледа децата.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Lelqtian каза:

Те уж имали отворен брак, той си вее питона - и наркоманията и алкохолизма - както си иска, тя също. Щом все още носи мънгизите вкъщо, пък и какво има да му търпи като е нагоре надолу по участия. 

Ако и тя си развява коня има някаква логика. Но си мисля, че той от хората които искат да си хойкат, а жената да си стои вкъщи при децата.

.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

Е какъв навик ще те държи да търпиш толкова години едно и също... изцепки, изневери, пиянство, наркотици? Това е абсолютно унижение... Колкото и любов да имаш към някой тя ще се изпари след всичко това. А навик към този начин начин на живот и съжителство ми звучи абсурдно. По-скоро е свикнала с парите, лесния живот, хубавата къща и колите.. Тя май не работи, а само си гледа децата.

Подкрепям за това, което каза. Иначе била юрист? Някой ако има повече информация?
100% й изневярава с каквото първо види....

• Like 1

Сподели в други сайтове

Търся цял ден един кючек, който започва с турския марш на Моцарт и после го обръща на цигания. Дали някой ще може да ми помогне? Май беше на Рико бенд, но не я откривам, може и на друг да е ..

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Grinch каза:

Търся цял ден един кючек, който започва с турския марш на Моцарт и после го обръща на цигания. Дали някой ще може да ми помогне? Май беше на Рико бенд, но не я откривам, може и на друг да е ..

Наслади се на друга симфония от тази категория

• Love 3
  • Kiss 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sunlight каза:

Да, мегаяка е, както и Мира. 

И аз я харесвам. Особено по-старите й песни в Пайнер и първите албуми в Сънни. ❤️ 

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Lelqtian каза:

И тя ли има питон, бе? Не съм очаквал!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...