Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 14 минути, DarkChild каза:

И тя ли има питон, бе? Не съм очаквал!

То сега е модерно, пък и епидемия. Колко му е. 

преди 3 часа , Stela каза:

Ако и тя си развява коня има някаква логика. Но си мисля, че той от хората които искат да си хойкат, а жената да си стои вкъщи при децата.

.

Той много работи може да иска, не означава че непременно ще мине номера. Може затова да е перманентно надрусан и пиян, не че май някога е имал нужда от повод и оправдание. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

От 6.01.2025 г. от 20:25, asylum каза:

Помислих Ана-Мария за Татяна 😳

И аз. Явно е решила да обедини двете епидемии - то открай време се докарва на шимейл, а сега ще си сменя главите ежечасно като Таня ни Тиктока ... 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

То сега е модерно, пък и епидемия. Колко му е. 

Той много работи може да иска, не означава че непременно ще мине номера. Може затова да е перманентно надрусан и пиян, не че май някога е имал нужда от повод и оправдание. 

За мен е впечатляващо, че след толкова години ежедневна злоупотреба поне на първо четене е здрав. Млади организми са пълно "чао" след няколко месеца бело, алкохол и нощен живот, тоя е така повече от десетилетие и нищо му няма.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Thecranfan каза:

За мен е впечатляващо, че след толкова години ежедневна злоупотреба поне на първо четене е здрав. Млади организми са пълно "чао" след няколко месеца бело, алкохол и нощен живот, тоя е така повече от десетилетие и нищо му няма.

Ще излезе, че само го клеветим, а е чист като

❤️

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Thecranfan каза:

Е, малко ли пъти влиза в болница. Сякаш зайка е съобщавала поне 2 пъти в последната година, че е отменил участия щото е на системи.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, GriskoBeats каза:

В гръб е... харесва ли ви?

Какво за гърба? Като гледам "паяжините" явно е било около Хелоуин, така че костюмът си е ок за случая. Обаче пее на живо, благодаря, че го пусна! Знаех си, че всъщност си Манолов фен. :D

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Grinch каза:

Търся цял ден един кючек, който започва с турския марш на Моцарт и после го обръща на цигания. Дали някой ще може да ми помогне? Май беше на Рико бенд, но не я откривам, може и на друг да е ..

Това?

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Gerganafen каза:

Какво за гърба? Като гледам "паяжините" явно е било около Хелоуин, така че костюмът си е ок за случая. Обаче пее на живо, благодаря, че го пусна! Знаех си, че всъщност си Манолов фен. :D

Само дето видях този клип заради страницата, а не щото съм търсил Маноля :D Въобще не слушах - тая песен ми е противна от самото начало.

Screenshot - 2025-01-08T100236.436.png

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

Аз пък се сетих за рекламата на Кама на някаква водка. 3 sex икони!

2 sex икони и една най-обикновена труженичка на работното си място. Явно не-Чипса пак не е имала късмет с баницата и "смяна на работното място" отново и се е разминал :( 

• Haha 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Случайност ли е, че се говори за Константин, а в този клип участва Райна 😂

Не съм го гледал никога, само песента знам 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 3.01.2025 г. от 15:02, FolkEmpire каза:

Муаме ли торта :D "Аз не ям много!"

471802827_122199697136060792_4693778005386369026_n.jpg.bee5037219c00778cdafeb261e27532a.jpg

Деси Слава може да има хорманален проблем, а вие и се подигравате. Това не говори добре за вас. И аз качих доста килограми, защото бях на кортикостероиди заради автоимунното ми. Болестта на Бехтерев.

Колкото до снимката с тортичката, като гледам как е облечена, вероятно е по случай личен празник на някого. Не бих се подигравала. Ретро визията много и отива, изглежда прекрасно.😊:girl_in_love:

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 3.01.2025 г. от 15:25, FolkEmpire каза:

Лелката от столовата в даскалото пее песен на В.Найденов :D И траверса Анна зяпа :D

Кой е траверс, бе?:1000(15):

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 4.01.2025 г. от 12:39, Balkandji1 каза:

Боже, сега проверих, концертът й е в зала 1. WTF!? На тая песните й едвам правят 100-200К гледания, а се опнала да пълни зала 1?

Хаха, Рени с голям концерт през 2025, Галена - зеро! :sneaky2:

Рени винаги е имала високо самочувствие без покритие. Голямата звезда без "Пайнер" стана още по - зле. Не съм и забравила нелепия начин по който се похвали, че живее в бомбоубежище, като като беше в Израел.:blink: Не знам откъде и е това огромно самочувствие без покритие.:1000(23):Май избива комплекси някакви.:1000(23):

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

От 5.01.2025 г. от 13:51, Balkandji1 каза:

Вие нормални ли сте да защитавате тия две прасета, които са хванали чужди бебета и ги развяват като торби, танцувайки кючек, за да се запишели на стори за Инстаграм? Не се ли замисляте как биха се почувствали родителите на тези деца? Вие това ли бихте искали, ако имате деца? Невъзпитани, дебели селянки да ги развяват сякаш са чували. И това, докато са на работа.

Прекрасно е, че са ги уволнили.

Айде, айде, нищо им няма на дечицата. Навремето Новата 2005 година я посрещнахме в компанията на сестра ми, вече бившия ми зет и племенницата ми, тогава 7 месечно сладурче. Събудихме я малко преди фойерверките и я взех при мен във всекидневната  и, за да не се плаши, танцувах с нея на музиката от "Планета", даваха новогодишната програма и точно бяха пуснали Магда с "Има нещо". Въобще не се разплака, нищо и нямаше, прекарахме си добре, потанцувахме и после малко в кухнята при възрастните, изпуснах фойерверките тогава, но нямах против, щом ставаше дума да успокоя мишленцето ми!:girl_in_love::wub_anim:❤️

Жалко, че вече не се правят програми като тази. Едно време се правеха страхотни новогодишни програми!:1000(33):

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Runevski каза:

Ликувай! Завръща се визията от “Искам те” на Анелия от 2004г.!

IMG_8506.jpeg

Не стига, че и копират песните, а вече и визиите! Само марката превръзки остана да и вземат!

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

От 7.01.2025 г. от 0:33, DevilWish каза:
KO4.BG

Коцето така и не си взе поука от начина си на живот. Успя да направи семейство, но това не го отдалечи от отвратителния свят, в...

Коцето така и не си взе поука от начина си на живот. Успя да направи семейство, но това не го отдалечи от отвратителния свят, в който се набърка.

Константин е на 48 г., а продължава да употребява „бело“ и да пие по литър уиски всяка вечер. Точно това се е случило преди около седмица в последното за годината участие на певеца.

Коцето едва се е държал на краката си, твърдят очевидци. Изпял е фалшиво няколко песни, а накрая дори забравил текстовете. Излагацията е била пълна и го е спасил от още по-голям срам шофьорът му Велислав, който е брат на колегата му Борис Дали.

Срещу солидна заплата Вили разкарва Константин из цяла България, тъй като изпълнителят на „Черна роза“ е постоянно пиян или надрусан. Певецът не е шофирал от месеци, тъй като не изтрезнява.

Именно пороците на Коцето са в основата на раздялата му с Райна. Пилето на родната чалга топлеше леглото му цели 5 години, но накрая не издържала и го зарязала след един от поредните му запои.

Една вечер Коцето не се прибрал и не си вдигал телефона. Оказало се, че цяла нощ играел карти с приятели и се наливал. Това преляло чашата за Райна.

На Надя обаче явно всичко това не й пречи, защото търпи изцепките на певеца цели 15 години. Блондинката е вдигнала ръце от него и вече дори не му правела скандали след запоите, а просто си гледала дома и децата.

Тоя накрая ще си умре от тия пороци а децата му ще останат без баща. Добре, че Райна го заряза навреме, само не знам защо мълча толкова време за пороците на Коцьо и с това даде възможност на жълтурите да изпишат един куп глупости. Аз към такъв няма да съм бяла, мила и добра.

Малко офтопик, но ще ви помоля повече да не споменавате онзи идиот. Не уважава хората с увреждания. Фен е на всичко модерно и е минал на тревопасна диета. Като иска да си умре от анемия, прав му път!

Райна поне учи езици и пътува по света, а Надето си стои на едно и също ниво на развитие.:laughing:

• Love 2
  • Dislike 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...