Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 28 минути, Runevski каза: Ликувай! Завръща се визията от “Искам те” на Анелия от 2004г.! И какво и е на визията? Хубава е. А знае ли се кой е хотела във Варна, в който е сниман видеоклипа? Поне така помня че казаха, че е сниман в един хотел и на плажа във Варна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 20 минути, Kitty каза: И какво и е на визията? Хубава е. А знае ли се кой е хотела във Варна, в който е сниман видеоклипа? Поне така помня че казаха, че е сниман в един хотел и на плажа във Варна. Да, в един от хотелите, приютили семейства украински бежанци след нападението на руслямистите на Кадиров, за да избият православните украинци, защото искат далече от мизерна Русия с алкохолици и изратеняци. Сега хотела обяви забрана на пиратките в новогодишната нощ заради децата и животните и е запълнен за цяла година. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 минути, Thecranfan каза: Да, в един от хотелите, приютили семейства украински бежанци след нападението на руслямистите на Кадиров, за да избият православните украинци, защото искат далече от мизерна Русия с алкохолици и изратеняци. Сега хотела обяви забрана на пиратките в новогодишната нощ заради децата и животните и е запълнен за цяла година. ❤️ И кой е този хотел? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Kitty каза: И кой е този хотел? Какво значение има? Важното е, че собствениците са страхотни хора с големи сърца. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Счети ❤️ Много се кефя как Гала куфее на Сбърка адреса Галена как гледа след народната песен. Обаче докато не споменаха Фики не го забелязах до Галя хахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 @Kitty, какво мислиш за Емилия Стоянова и липсват ли ти нейните интервюта? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 14 минути, Kitty каза: Извинявам се, че ползвам отделен пост, но този пост е честитка. Малко със закъснение, но все пак...... Честита Нова година на всички! Пожелавам на всички съфорумци много здраве, щастие, успехи в учението, в личен и професионален аспект и да бъдат по - добри. Пожелавам и форумът да тръгне на по - добро с новите собственици и да бъде на нивото и популярността на обичния ни от всички форум на телевизия "Планета". Иска ми се през тази година да оценим подобаващо хитовете, излезли преди 20 години, през 2005 година. Също така и да се сетим, че тази година имаме кръгла тъжна годишнина - 20 години без Рейхан. Много ми е тъжно, че тя не беше почетена по същия начин като Румяна. Много ми се иска на лобното и място да бъде сложена паметна плочка, а в родния и град да и издигнат паметник. Жалко, че нямаше специален брой на "Нов фолк" за нея. Ще бъде хубаво и да разкажете ваши спомени за тази година - къде сте били на почивка, какво сте правили, интересни истории на песните от тогава, ако имате, за срещите Ви тогава с нашите поп - фолк любимци и разбира се, за турнето "Планета Прима 2005". Мен още ме е яд, че дневниците от това турне ги няма никъде, изпуснах дневниците от Варна насам, защото бях в болница за спешна операция. Разбрах, че във Варна е валяло много тогава и се е наложило да отложат концерта.Върнах се точно за концерта в Хасково. Ще се радвам, ако някой ги има, да ги качи в тубата, макар че вече не чувам................ По - късно и аз ще споделя мои спомени от тази година. Сега Ви поздравявам с две песни от една новогодишна програма, която ми се ще да качат цялата в тубата. Ти си лидерка и раздвижвачка на форума! 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 12 минути, asylum каза: @Kitty, какво мислиш за Емилия Стоянова и липсват ли ти нейните интервюта? Да, много, интервютата бяха много хубави и ги четях с огромно удоволствие. Най - обичах да чета интервютата с Анелия, Гергана, Глория, Деси Слава, Емилия, Ивана, Мария, Райна и Преслава. С Магда така и не съм чела. Май едно само. Купувах си списанието само, ако имаше специален брой или подарък диск. Беше скъпо да се абонирам за списанието. Любовта ми към музиката и броевете на "Нов фолк", които мама ми купуваше, като бях и двата пъти в болница за операция, много ми помогнаха по - леко да преживея нещата, че и двата пъти бях в депресия. Сега поне има интернет и таблети ( аз не ползвам мобилен телефон) и можеш да се информираш и да не изпуснеш нищо, но тогава...........Много ме беше яд, че изпуснах част от дневниците от турне 2005 година. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 15 минути, Kitty каза: Извинявам се, че ползвам отделен пост, но този пост е честитка. Малко със закъснение, но все пак...... Честита Нова година на всички! Пожелавам на всички съфорумци много здраве, щастие, успехи в учението, в личен и професионален аспект и да бъдат по - добри. Пожелавам и форумът да тръгне на по - добро с новите собственици и да бъде на нивото и популярността на обичния ни от всички форум на телевизия "Планета". Иска ми се през тази година да оценим подобаващо хитовете, излезли преди 20 години, през 2005 година. Също така и да се сетим, че тази година имаме кръгла тъжна годишнина - 20 години без Рейхан. Много ми е тъжно, че тя не беше почетена по същия начин като Румяна. Много ми се иска на лобното и място да бъде сложена паметна плочка, а в родния и град да и издигнат паметник. Жалко, че нямаше специален брой на "Нов фолк" за нея. Ще бъде хубаво и да разкажете ваши спомени за тази година - къде сте били на почивка, какво сте правили, интересни истории на песните от тогава, ако имате, за срещите Ви тогава с нашите поп - фолк любимци и разбира се, за турнето "Планета Прима 2005". Мен още ме е яд, че дневниците от това турне ги няма никъде, изпуснах дневниците от Варна насам, защото бях в болница за спешна операция. Разбрах, че във Варна е валяло много тогава и се е наложило да отложат концерта.Върнах се точно за концерта в Хасково. Ще се радвам, ако някой ги има, да ги качи в тубата, макар че вече не чувам................ По - късно и аз ще споделя мои спомени от тази година. Сега Ви поздравявам с две песни от една новогодишна програма, която ми се ще да качат цялата в тубата. Хелоу Кити. Виждам се те баннали от калдата ли беше се подвизаваше последно и си се присетила за нас, винаги си ни добре дошла! За много години! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не са ме баннали там, а в клюкарския на бг мама. Дето го раздават високоморални, слушат само класическа музика и опера, после обаче се оказва, че познават доста от поп - фолк звездите ни. Знаят всякакви клюки за тях, иначе се правят на висококултурни. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 33 минути, Thecranfan каза: Какво значение има? Важното е, че собствениците са страхотни хора с големи сърца. Просто ми е любопитно. Кой е хотела? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 6 минути, Kitty каза: Да, много, интервютата бяха много хубави и ги четях с огромно удоволствие. Най - обичах да чета интервютата с Анелия, Гергана, Глория, Деси Слава, Емилия, Ивана, Мария, Райна и Преслава. С Магда така и не съм чела. Май едно само. Купувах си списанието само, ако имаше специален брой или подарък диск. Беше скъпо да се абонирам за списанието. Любовта ми към музиката и броевете на "Нов фолк", които мама ми купуваше, като бях и двата пъти в болница за операция, много ми помогнаха по - леко да преживея нещата, че и двата пъти бях в депресия. Сега поне има интернет и таблети ( аз не ползвам мобилен телефон) и можеш да се информираш и да не изпуснеш нищо, но тогава...........Много ме беше яд, че изпуснах част от дневниците от турне 2005 година. Май я бъркаш с Марга Лозанова. Емилия водеше Открит микрофон по радио Сигнал + и после ютюб. Наскоро й използваха името за спекулации с новата собственост на форума, не знаем дали е верно. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 5 минути, asylum каза: Май я бъркаш с Марга Лозанова. Емилия водеше Открит микрофон по радио Сигнал + и после ютюб. Наскоро й използваха името за спекулации с новата собственост на форума, не знаем дали е верно. О, радиа не слушам изобщо. Откакто като бях дете и се разочаровах, че детското радио "Мики Експрес" няма да дойде веднага в нашия град, за радио не исках и да чуя. Аз се информирах за всичко ново от телевизия "Планета" и най - вече от инфо бюлетина "3+" . Чувах тогава, но не разбирах какво говорят, тоест, бях си с увреден слух, носех слухов апарат. С едното ухо не чувам от петгодишна, другото имаше намален слух, но го изгубих и него през 2018 година. От "Нов фолк" също се информирах много, после и от сайтовете на телевизия "Планета" и музикална кампания "Пайнер", както и от форума на телевизия "Планета". Страшно много ми харесваше чувството да съм в час с всичко ново в поп -фолка. Само още ме е яд за изпуснатите дневници от турнетата през 2005 и 2007 година. И че пропуснах от разсейване концерта за четвъртия рожден ден на телевизията. Липсва ми много приятелската и ведра атмосфера от форума та телевизията. 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 23 минути, Kitty каза: Не са ме баннали там, а в клюкарския на бг мама. Дето го раздават високоморални, слушат само класическа музика и опера, после обаче се оказва, че познават доста от поп - фолк звездите ни. Знаят всякакви клюки за тях, иначе се правят на висококултурни. все едно има няква разлика бгмама или калдата, марга лозанова или ванилия сметанова, нов фолк или закрит магнетофон, все един и същ дол дренки, важното е гюбек да има. Какво мислиш за хитовото ударно завръщане на Кати? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 27 минути, Kitty каза: Просто ми е любопитно. Кой е хотела? Голдън Православие Резиндънс енд Апартмънтс 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не чувам, не мога да я чуя и не мога да кажа. Ще пиша по - късно, ще излизаме да се почерпим за рождения ден на сестра ми. 4 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Галин пак се мазни на Галена. Простил ѝ е! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 35 минути, Kitty каза: Не чувам, не мога да я чуя и не мога да кажа. Ще пиша по - късно, ще излизаме да се почерпим за рождения ден на сестра ми. А визуално? Харесва ли ти Катюша към днешна дата? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 45 минути, Emanuela.Carey каза: Галин пак се мазни на Галена. Простил ѝ е! Той на нея ли? Че за какво? 😄 Той въртя ку***ските номерца и после се правеше на ощипана госпожица. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 минути, Just_Me каза: Той на нея ли? Че за какво? 😄 Той въртя ку***ските номерца и после се правеше на ощипана госпожица. Написах го така, понеже нали твърдяха по жълтите сайтове, че Галена била изпратила мутри да го бият 💀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сомболед Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Защо Payner никога не й издадоха албум на Мариана Славова? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 минути, Сомболед каза: Защо Payner никога не й издадоха албум на Мариана Славова? Защото тя беше прекалено голяма лъжица за тяхната уста! 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 час, Сомболед каза: Защо Payner никога не й издадоха албум на Мариана Славова? От много Мариани не стигнаха до нея. То не бяха Марияна Калчева Мариана и Виктория Марияна Славова 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 часа , Kitty каза: Извинявам се, че ползвам отделен пост, но този пост е честитка. Малко със закъснение, но все пак...... Честита Нова година на всички! Пожелавам на всички съфорумци много здраве, щастие, успехи в учението, в личен и професионален аспект и да бъдат по - добри. Пожелавам и форумът да тръгне на по - добро с новите собственици и да бъде на нивото и популярността на обичния ни от всички форум на телевизия "Планета". Иска ми се през тази година да оценим подобаващо хитовете, излезли преди 20 години, през 2005 година. Също така и да се сетим, че тази година имаме кръгла тъжна годишнина - 20 години без Рейхан. Много ми е тъжно, че тя не беше почетена по същия начин като Румяна. Много ми се иска на лобното и място да бъде сложена паметна плочка, а в родния и град да и издигнат паметник. Жалко, че нямаше специален брой на "Нов фолк" за нея. Ще бъде хубаво и да разкажете ваши спомени за тази година - къде сте били на почивка, какво сте правили, интересни истории на песните от тогава, ако имате, за срещите Ви тогава с нашите поп - фолк любимци и разбира се, за турнето "Планета Прима 2005". Мен още ме е яд, че дневниците от това турне ги няма никъде, изпуснах дневниците от Варна насам, защото бях в болница за спешна операция. Разбрах, че във Варна е валяло много тогава и се е наложило да отложат концерта.Върнах се точно за концерта в Хасково. Ще се радвам, ако някой ги има, да ги качи в тубата, макар че вече не чувам................ По - късно и аз ще споделя мои спомени от тази година. Сега Ви поздравявам с две песни от една новогодишна програма, която ми се ще да качат цялата в тубата. 4NG 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар