Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 28 минути, Runevski каза:

Ликувай! Завръща се визията от “Искам те” на Анелия от 2004г.!

IMG_8506.jpeg

И какво и е на визията? Хубава е. А знае ли се кой е хотела във Варна, в който е сниман видеоклипа? Поне така помня че казаха, че е сниман в един хотел и на плажа във Варна.:1000(23):

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Kitty каза:

И какво и е на визията? Хубава е. А знае ли се кой е хотела във Варна, в който е сниман видеоклипа? Поне така помня че казаха, че е сниман в един хотел и на плажа във Варна.:1000(23):

Да, в един от хотелите, приютили семейства украински бежанци след нападението на руслямистите на Кадиров, за да избият православните украинци, защото искат далече от мизерна Русия с алкохолици и изратеняци. 

Сега хотела обяви забрана на пиратките в новогодишната нощ заради децата и животните и е запълнен за цяла година. ❤️

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Thecranfan каза:

Да, в един от хотелите, приютили семейства украински бежанци след нападението на руслямистите на Кадиров, за да избият православните украинци, защото искат далече от мизерна Русия с алкохолици и изратеняци. 

Сега хотела обяви забрана на пиратките в новогодишната нощ заради децата и животните и е запълнен за цяла година. ❤️

И кой е този хотел?:1000(23):

• Like 1
Сподели в други сайтове

Счети ❤️ Много се кефя как Гала куфее на Сбърка адреса :D 

Галена как гледа след народната песен. 

Обаче  докато не  споменаха  Фики не го забелязах до Галя хахаха

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Kitty каза:

Извинявам се, че ползвам отделен пост, но този пост е честитка. Малко със закъснение, но все пак......

Честита Нова година на всички! Пожелавам на всички съфорумци много здраве, щастие, успехи в учението, в личен и професионален аспект и да бъдат по - добри.

Пожелавам и форумът да тръгне на по - добро с новите собственици и да бъде на нивото и популярността на обичния ни от всички форум на телевизия "Планета".

Иска ми се през тази година да оценим подобаващо хитовете, излезли преди 20 години, през 2005 година. Също така и да се сетим, че тази година имаме кръгла тъжна годишнина - 20 години без Рейхан. Много ми е тъжно, че тя не беше почетена по същия начин като Румяна. Много ми се иска на лобното и място да бъде сложена паметна плочка, а в родния и град да и издигнат паметник. Жалко, че нямаше специален брой на "Нов фолк" за нея.

Ще бъде хубаво и да разкажете ваши спомени за тази година - къде сте били на почивка, какво сте правили, интересни истории на песните от тогава, ако имате, за срещите Ви тогава с нашите поп - фолк любимци и разбира се, за турнето "Планета Прима  2005". Мен още ме е яд, че дневниците от това турне  ги няма никъде, изпуснах дневниците от Варна насам, защото бях в болница за спешна операция.:cry2: Разбрах, че във Варна е валяло много тогава и се е наложило да отложат концерта.Върнах се точно за концерта в Хасково.  Ще се радвам, ако някой ги има, да ги качи в тубата, макар че вече не чувам................ По - късно и аз ще споделя мои спомени от тази година. Сега Ви поздравявам с две песни от една новогодишна програма, която ми се ще да качат цялата в тубата.

Ти си лидерка и раздвижвачка на форума!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

@Kitty, какво мислиш за Емилия Стоянова и липсват ли ти нейните интервюта?

Да, много, интервютата бяха много хубави и ги четях с огромно удоволствие. Най - обичах да чета интервютата с Анелия, Гергана, Глория, Деси Слава, Емилия, Ивана, Мария, Райна и Преслава. С Магда така и не съм чела. Май едно само. Купувах си списанието само, ако имаше специален брой или подарък диск. Беше скъпо да се абонирам за списанието. :cry2:

Любовта ми към музиката и броевете на "Нов фолк", които мама ми купуваше, като бях и двата пъти в болница за операция, много ми помогнаха по - леко да преживея нещата, че и двата пъти бях в депресия. Сега поне има интернет  и таблети ( аз не ползвам мобилен телефон) и можеш да се информираш  и да не изпуснеш нищо, но тогава...........Много ме беше яд, че изпуснах част от дневниците от турне 2005 година.:cry2:

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Kitty каза:

Извинявам се, че ползвам отделен пост, но този пост е честитка. Малко със закъснение, но все пак......

Честита Нова година на всички! Пожелавам на всички съфорумци много здраве, щастие, успехи в учението, в личен и професионален аспект и да бъдат по - добри.

Пожелавам и форумът да тръгне на по - добро с новите собственици и да бъде на нивото и популярността на обичния ни от всички форум на телевизия "Планета".

Иска ми се през тази година да оценим подобаващо хитовете, излезли преди 20 години, през 2005 година. Също така и да се сетим, че тази година имаме кръгла тъжна годишнина - 20 години без Рейхан. Много ми е тъжно, че тя не беше почетена по същия начин като Румяна. Много ми се иска на лобното и място да бъде сложена паметна плочка, а в родния и град да и издигнат паметник. Жалко, че нямаше специален брой на "Нов фолк" за нея.

Ще бъде хубаво и да разкажете ваши спомени за тази година - къде сте били на почивка, какво сте правили, интересни истории на песните от тогава, ако имате, за срещите Ви тогава с нашите поп - фолк любимци и разбира се, за турнето "Планета Прима  2005". Мен още ме е яд, че дневниците от това турне  ги няма никъде, изпуснах дневниците от Варна насам, защото бях в болница за спешна операция.:cry2: Разбрах, че във Варна е валяло много тогава и се е наложило да отложат концерта.Върнах се точно за концерта в Хасково.  Ще се радвам, ако някой ги има, да ги качи в тубата, макар че вече не чувам................ По - късно и аз ще споделя мои спомени от тази година. Сега Ви поздравявам с две песни от една новогодишна програма, която ми се ще да качат цялата в тубата.

Хелоу Кити. Виждам се те баннали от калдата ли беше се подвизаваше последно и си се присетила за нас, винаги си ни добре дошла! За много години! 

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Не са ме баннали там, а в клюкарския на бг мама. Дето го раздават високоморални, слушат само класическа музика и опера, после обаче се оказва, че познават доста от поп - фолк звездите ни. Знаят всякакви клюки за тях, иначе се правят на висококултурни.:laughing:

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Thecranfan каза:

Какво значение има? Важното е, че собствениците са страхотни хора с големи сърца. 

Просто ми е любопитно. Кой е хотела?

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Kitty каза:

Да, много, интервютата бяха много хубави и ги четях с огромно удоволствие. Най - обичах да чета интервютата с Анелия, Гергана, Глория, Деси Слава, Емилия, Ивана, Мария, Райна и Преслава. С Магда така и не съм чела. Май едно само. Купувах си списанието само, ако имаше специален брой или подарък диск. Беше скъпо да се абонирам за списанието. :cry2:

Любовта ми към музиката и броевете на "Нов фолк", които мама ми купуваше, като бях и двата пъти в болница за операция, много ми помогнаха по - леко да преживея нещата, че и двата пъти бях в депресия. Сега поне има интернет  и таблети ( аз не ползвам мобилен телефон) и можеш да се информираш  и да не изпуснеш нищо, но тогава...........Много ме беше яд, че изпуснах част от дневниците от турне 2005 година.:cry2:

Май я бъркаш с Марга Лозанова.

Емилия водеше Открит микрофон по радио Сигнал + и после ютюб. Наскоро й използваха името за спекулации с новата собственост на форума, не знаем дали е верно. 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Май я бъркаш с Марга Лозанова.

Емилия водеше Открит микрофон по радио Сигнал + и после ютюб. Наскоро й използваха името за спекулации с новата собственост на форума, не знаем дали е верно. 

О, радиа не слушам изобщо. Откакто като бях дете и се разочаровах, че детското радио "Мики Експрес" няма да дойде веднага в нашия град, за радио не исках и да чуя.

Аз се информирах за всичко ново от телевизия "Планета" и най - вече от инфо бюлетина "3+" . Чувах тогава, но не разбирах какво говорят, тоест, бях си с увреден слух, носех слухов апарат. С едното ухо не чувам от петгодишна, другото имаше намален слух, но го изгубих и него през 2018 година. От "Нов фолк" също се информирах много, после и от сайтовете на телевизия "Планета" и музикална кампания "Пайнер", както и от форума на телевизия "Планета".

Страшно много ми харесваше чувството да съм в час с всичко ново в поп -фолка. Само още ме е яд за изпуснатите дневници от турнетата през 2005 и 2007 година. И  че пропуснах от разсейване концерта за четвъртия рожден ден на телевизията. Липсва ми много приятелската и ведра атмосфера от форума та телевизията.

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 2
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Kitty каза:

Не са ме баннали там, а в клюкарския на бг мама. Дето го раздават високоморални, слушат само класическа музика и опера, после обаче се оказва, че познават доста от поп - фолк звездите ни. Знаят всякакви клюки за тях, иначе се правят на висококултурни.:laughing:

все едно има няква разлика бгмама или калдата, марга лозанова или ванилия сметанова, нов фолк или закрит магнетофон, все един и същ дол дренки, важното е гюбек да има. 

Какво мислиш за хитовото ударно завръщане на Кати? 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Не чувам, не мога да я чуя и не мога да кажа.

Ще пиша по - късно, ще излизаме да се почерпим за рождения ден на сестра ми.:bye1:

• Like 4
  • Thanks 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Kitty каза:

Не чувам, не мога да я чуя и не мога да кажа.

Ще пиша по - късно, ще излизаме да се почерпим за рождения ден на сестра ми.:bye1:

А визуално? Харесва ли ти Катюша към днешна дата?

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Emanuela.Carey каза:

Галин пак се мазни на Галена. Простил ѝ е!

IMG-1480.jpg

Той на нея ли? Че за какво? 😄 Той въртя ку***ските номерца и после се правеше на ощипана госпожица.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Just_Me каза:

Той на нея ли? Че за какво? 😄 Той въртя ку***ските номерца и после се правеше на ощипана госпожица.

Написах го така, понеже нали твърдяха по жълтите сайтове, че Галена била изпратила мутри да го бият 💀

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Сомболед каза:

Защо Payner никога не й издадоха албум на Мариана Славова?

Защото тя беше прекалено голяма лъжица за тяхната уста!

• Like 6

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Сомболед каза:

Защо Payner никога не й издадоха албум на Мариана Славова?

От много Мариани не стигнаха до нея.

То не бяха Марияна Калчева

Мариана и Виктория

Марияна Славова

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Kitty каза:

4NG

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...