Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Дадеш 6К, и после купиш и на камериерките униформи в същия цвят, за да се сливаш с тях💀

Тя нарочно, имала е планове да изпъкне на фона на плюссайзките, и пак го прави, но като ги бие по размери. Явно е решила да ходи в следващия сезон, поне пред винИлин продуцента да изглежда с нормални размери. Ще пее на разни извънземни, мАдами и други бездарници този хитов хит! 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Lelqtian каза:

Не се прави, а си е ударен. Тряя пак да викаме линейките, и колите полицейските, мани мани ... 

Много си орГинален :D Нужна ми е охрана също. Даваш непълна картина.

Няма да ме жегнеш. Но виж този дето ти лайква коментарите се жегва много лесно.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Като махнем буквичката Т.

Затова подбрах тази творба :D Можех и оная на Дебора - Банално ли беше, но щяха да се влюбят половината читатели във форума хххх

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , GriskoBeats каза:

Затова подбрах тази творба :D Можех и оная на Дебора - Банално ли беше, но щяха да се влюбят половината читатели във форума хххх

Дебора - Неморално :D 

• Haha 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

От 8.01.2025 г. от 8:31, Lelqtian каза:

все едно има няква разлика бгмама или калдата, марга лозанова или ванилия сметанова, нов фолк или закрит магнетофон, все един и същ дол дренки, важното е гюбек да има. 

Какво мислиш за хитовото ударно завръщане на Кати? 

Какво е това калда? За първи път го чувам.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Тая колко време ще го рекламира това събитие “25 години на сцена”?

Човек ще си помисли, че е планирала да пълни Арена София или Стадион Васил Левски.

IMG-1582.jpg

Като че ли не е ясно, че ще е поредният плейбек ""концерт"" в задимена чалготека. Както отпразнува и предишния си юбилей с "бест", в който беше наблъскала всички Костиеви комерси + 2-3 стари песни сложени по погрешка.:1000(10):

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

На това се надяваме истинските ценители на жанра!

spacer.png

Коментирай този юбилей!

Превъртях на 1:11:00 и връхлетяха Рени и Джин Стоев 🤣 шок олдум

• Haha 2
  • drunk 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Коментирай този юбилей!

За първи път я чувам и виждам тая саксия 😭 като гледам и публиката не са сигурни коя е.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Коментирай този юбилей!

Превъртях от любопитство що за събитие е това и попадам на 13:54 - о, чудо! говорят за Рени (уви, за еклери) :D 

Признавам си, че като чух "еклери" първосигнално помислих, че Рени излиза на сцената.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Гледам сте обсъждали Надя, че нямала развитие, била домакиня. Съвсем не е така. Има си кариера като адвокат.

https://lamlh.bg/д-р-надежда-славчева/

nadejda.jpg

Нов български университет – София, специалност “Право”
Научна степен – доктор по право 2020 г., Институт за държавата и правото, БАН

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

2021 – до сега Адвокат в Софийска адвокатска колегия
от Април 2015 – Инспектор – юрист към Инспекторат на Министерство на здравеопазването
от Март 2017 – до Октомври 2017 – юрисконсулт – МБАЛ „Национална
Кардиологична Болница”
от 2018- до декември 2020г. – юрисконсулт САГБАЛ „Д-р Щерев“ ЕООД

СФЕРИ НА ДЕЙНОСТ

Административно право и процес; Медицинско право и здравеопазване

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, amor_mio каза:

Гледам сте обсъждали Надя, че нямала развитие, била домакиня. Съвсем не е така. Има си кариера като адвокат.

https://lamlh.bg/д-р-надежда-славчева/

nadejda.jpg

Нов български университет – София, специалност “Право”
Научна степен – доктор по право 2020 г., Институт за държавата и правото, БАН

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

2021 – до сега Адвокат в Софийска адвокатска колегия
от Април 2015 – Инспектор – юрист към Инспекторат на Министерство на здравеопазването
от Март 2017 – до Октомври 2017 – юрисконсулт – МБАЛ „Национална
Кардиологична Болница”
от 2018- до декември 2020г. – юрисконсулт САГБАЛ „Д-р Щерев“ ЕООД

СФЕРИ НА ДЕЙНОСТ

Административно право и процес; Медицинско право и здравеопазване

И Ким К следва право.

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 8.01.2025 г. от 12:31, Kitty каза:

Деси Слава може да има хорманален проблем, а вие и се подигравате. Това не говори добре за вас. И аз качих доста килограми, защото бях на кортикостероиди заради автоимунното ми. Болестта на Бехтерев.

Колкото до снимката с тортичката, като гледам как е облечена, вероятно е по случай личен празник на някого. Не бих се подигравала. Ретро визията много и отива, изглежда прекрасно.😊:girl_in_love:

Снимайки се по този начин с торти и пасти и то с нейните килограми би трябвало да е наясно, че ще търпи подигравки. Има съвременни лечения дори за хормонални проблеми. Доста по-пълни хора са успявали да отстлабнат. Лечение в чужбина, операции, разни терапии, хранителен режим, много спорт... варианти да искаш. Който има склонност към качване на килограми не мушка торти, а се съобразява с какво се храни. 

• Like 3
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

От 8.01.2025 г. от 12:58, Kitty каза:

Айде, айде, нищо им няма на дечицата. Навремето Новата 2005 година я посрещнахме в компанията на сестра ми, вече бившия ми зет и племенницата ми, тогава 7 месечно сладурче. Събудихме я малко преди фойерверките и я взех при мен във всекидневната  и, за да не се плаши, танцувах с нея на музиката от "Планета", даваха новогодишната програма и точно бяха пуснали Магда с "Има нещо". Въобще не се разплака, нищо и нямаше, прекарахме си добре, потанцувахме и после малко в кухнята при възрастните, изпуснах фойерверките тогава, но нямах против, щом ставаше дума да успокоя мишленцето ми!:girl_in_love::wub_anim:❤️

Жалко, че вече не се правят програми като тази. Едно време се правеха страхотни новогодишни програми!:1000(33):

Как изобщо сравняваш нещата? 😂 7 месечно бебе, твоя роднина, в присъствието на родител е едно, а съвсем друго е някакви непазнати да ти размятат новороденото ... Общото тук е само танца на чалга. 😂

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

От 8.01.2025 г. от 14:29, Kitty каза:

И кой е този хотел?:1000(23):

Ще отидеш да пресъздадеш клипа на Анелия ли? Помня, че ти беше любимка преди. И визията явно ти е любима. 😁 

Има нови правила за постването на видеа, прочети ги:

Screenshot_20250105_210120_Chrome.jpg.f497159d75d643ecf7bb792360b24ce8.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...