Karma93 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Тая колко време ще го рекламира това събитие “25 години на сцена”? Човек ще си помисли, че е планирала да пълни Арена София или Стадион Васил Левски. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Излязла е да пасе козите. Не се срамува да работи като нас! ♥️ 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 28 минути, Emanuela.Carey каза: Излязла е да пасе козите. Не се срамува да работи като нас! ♥️ Мяза на Михаела Маринова. Коя козичка е Цера Янева? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 9 часа , fengergana каза: трио е-ТЮД!!! m@lko к@т тр@верси са излезли на тая фотография. Тодореску изглежда объркана от гледката, Юни - напушена, а Джин Стоев - гледащ, но не виждащ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 че ре де на най-сексапилната куйн в чалгата, да йе зрава, щастлива, обичана и оценена:* @Balkandji1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 7 часа , Stela каза: Ще отидеш да пресъздадеш клипа на Анелия ли? Помня, че ти беше любимка преди. И визията явно ти е любима. 😁 Има нови правила за постването на видеа, прочети ги: Не са достатъчно в любимото и червено. Пък и ще се измори да се кьори в екрана, ще я заболят очи, глава, мигли и крака, защо си толкова лоша и дискримираш хората като нея! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 10 часа , asylum каза: Всичките гримирани еднакво. Аман от тоя Бони И нито една не прилича на нея си. Особено Джин Стоев, все още си мисля кога пак Кема Тодорова се е остригала толкоз. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 @xroflx9 пристига апокалипсис!!! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Честит Рожден Ден, Камелия! ❤️ 2 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Василка кой заблуждава, че има къща в Щатите 🤣 5 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 обаче трябва да си призная, въпреки че Ало база база стана голям хит, Лято 24' ще се помни с О КАДАР 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Представям си какво си мислят като го гледат такъв оръфан и мургав да бие кючеци по паркингите. Безвреме някой последовател на Тръмп ще го депортира в Мексико по погрешка. 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: Представям си какво си мислят като го гледат такъв оръфан и мургав да бие кючеци по паркингите. Безвреме някой последовател на Тръмп ще го депортира в Мексико по погрешка. И не спира да повтаря "thank you' на всяко клипче, да го чуем че "знае" английски 🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Toni Storaro, Kiril Kirilov & Alisia - "Топ, Топ, Топ" Galena - Докторе Maria - Ако жена изневери Diona - Не трябва (feat. Konstantinos Nazis) Andrea - Podludyavash me Dj Damyan & Emanuela - Окадар Tita - Ела Ела Azis - Mrasnica Bilyanish - По бельо Desi Slava - Такъв Е Животът Tedi Aleksandrova & Silver - AMG Истерия Galin - В играта Konstantin & Tomas - Моята принцеса Ivayla - "Честито, скъпи!" Anelia - Не можеш да ме замениш Gery-Nikol - Пусни Location Selina & Medi - Откачила DONIKA - Ненормален Камелия - Топа на Европа Fiki - Mayko Emanuela - Сиромах Djena - Как боли SIMONA & MIRELA - Moy Si Merak Krisko - Tuka Tuka Galena & Tzanka Uraganu - Delta Force Alisia - На Екс Lorena & SYPER SA6 - Кармата Dj Damyan & Mile Kitic - Ти си топ Tsvetelina Yaneva - Питаш ли ме Lidia & Azis - Лудница Sofi Marinova - Целуни ме Ani Hoang - Как боли ме (feat. Gloria) Desi Slava - Taxi (feat. Fiki & Gamzata) Преслава - Писмо Andrea - Nyamam Surtse Emilia - Сбърка адреса Bilyanish & Diona - Lepa Brena Maria - Няма Да Ти Дам Alex Robov & Tedi Aleksandrova - Снайпера DJORDAN - Мераклия SIMONA - Хапи Ме Anelia - Буря VANE$$A & Konstantin - Влака Dj Damyan & ork Salih Hamburg - 1 милион Райна - Тихо ти Galena - Играй Emanuela - Мазаляк (feat. Monkey) Tea Tairovic & Azis - Katastrofa YouTube, YouTube Music, Apple Music, Spotify Надявам се да ви хареса! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 48 минути, Just_Me каза: И не спира да повтаря "thank you' на всяко клипче, да го чуем че "знае" английски 🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 час, Just_Me каза: И не спира да повтаря "thank you' на всяко клипче, да го чуем че "знае" английски 🤣 А в бг сигурно и мерси никъде не казва. Въшка. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Мерси е толкова българска дума, колкото thank you. Азис говори английски на базисно ниво. Никога няма да стане световна звезда с подобно смехотворно владеене. В последните години си личи, че вече се е отказал да се пробва навън. Осъзна, че не става за тая работа. Достатъчно са му балканските участия. Ако нещо му се получи е бонус, но няма да даде и лев повече за интернационална популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 kakво иска да ни каже Галин с тази снимка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: kakво иска да ни каже Галин с тази снимка? А какво е това розово/червеното? И какво опитва да скрие с него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 След периода на Лидия и Десита, Селина определено се очертава най-сензационната от новите имена. Има голям брой фенове и хейтъри, и създава доста спорове. Симона и Данна също бяха в тази категория, но бързо увяхнаха заради продуцентите си. Меди и Сашка трябва да обмислят повече нейните проекти, за да не свърши като тях. Според мен ще ползват Галена или Преслава за дует тази година, за да ѝ вдигнат акциите още повече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: След периода на Лидия и Десита, Селина определено се очертава най-сензационната от новите имена. Има голям брой фенове и хейтъри, и създава доста спорове. Симона и Данна също бяха в тази категория, но бързо увяхнаха заради продуцентите си. Меди и Сашка трябва да обмислят повече нейните проекти, за да не свърши като тях. Според мен ще ползват Галена или Преслава за дует тази година, за да ѝ вдигнат акциите още повече. За момента Селина е популярна в Тикток, но не мисля, че има истински разпознаваема песен (макар гледанията). Не знам дали се възприема като певица или кючекчийка. Ако не следях жанра, след всички пъти, в които ми е излизила в Тикток, щях да заключа, че е танцьорка. Между другото на всяко видео не мога да й позная физиономията - или е тотална безличница, или е свръхфотогенична Така че не бих я причислил към "сензациите". При Десита и Лидия имаше истерия, масов интерес, който излизаше извън чалга средите. Просто имаше глад за нови. Симона гръмна с първата си песен и макар да си остана с нея - пак има интерес. Данна остана най-провалената. Първа песен-хит и след това флоп след флоп. Има 2 фактора - харизма и песни. Ако дори едно от двете липсва - потъват. В този смисъл не виждам потенциала в Селина. Малко ми е като Ария. Много шум за нищо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Има нещо приятно в тая песен. Бабите биха танцували валс на нея. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Представям си какво си мислят като го гледат такъв оръфан и мургав да бие кючеци по паркингите. Безвреме някой последовател на Тръмп ще го депортира в Мексико по погрешка. Е той самият е грозник. Иначе се подиграва с хората. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Защо така не бяхте направили тема за Ивана?😭 Хубава е песента. Гледам пише "1/5", явно ще има и още от тази "лайв сесия". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Започва ударно - с едно голямо аки! Татяна 2 ч · Започвам ударно. 3 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар