Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 21 минути, asylum каза:

Преса пак залезе, нищо се не чува за нея. Явно концертът е бил бенефисен ❤️

На почивка е със семейството си при Коце в Тайланд. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, GriskoBeats каза:

На 14.02 ще го пуска. Аз дето не я следя го разбрах :D Жената защо да дава пари за ваш кеф, че да става по-бързо?

И накрая пак ще я анатемосате.

И аз знам, че уж ще излезе на 14.02, но 8 месеца монтаж нормално ли е според теб? Говорим за талантлива певица, която не би трябвало да се нуждае от толкова фалшифициране. Дори няма да излезе в годината на юбилея егати.

Защо да я анатемосвам? Да не би да я познавам лично, да ми е направила нещо лошо? ОчакваХ с интерес да видя записа на концерта - вече ми се отщя честно казано.

• Like 3
Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

10 януари е голям ден за фолк звездата Камелия! На днешния ден тя навършва 54 години, радвайки се на щастливо семейство, очарователен малък син и нестихващ

❤️ От Пайнер са уважили Камелия ❤️ 

• Like 2
  • Love 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Gerganafen каза:

И аз знам, че уж ще излезе на 14.02, но 8 месеца монтаж нормално ли е според теб? Говорим за талантлива певица, която не би трябвало да се нуждае от толкова фалшифициране. Дори няма да излезе в годината на юбилея егати.

Защо да я анатемосвам? Да не би да я познавам лично, да ми е направила нещо лошо? ОчакваХ с интерес да видя записа на концерта - вече ми се отщя честно казано.

?????? Не е певица, а шъмаро-терапевтка! 

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

?????? Не е певица, а шъмаро-терапевтка! 

Тихо ся, "певица" е за пред хората, иначе си я знаем, че си е обикновена трактористка и шъмаро-раздавачка:Vishenka_05:

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Gerganafen каза:

Тихо ся, "певица" е за пред хората, иначе си я знаем, че си е обикновена трактористка и шъмаро-раздавачка:Vishenka_05:

Нека първо се научи как правилно се държи микрофон, а след това да пее на него.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Нормално е и да не го пусне въобще. Да си си взел билет да я гледаш на живо. 

Щом ти се е отщяло, значи не си имал здрав интерес. Ето аз например, нямам никакво любопитство какво е било. Гло е силно лимитирана в пеенето, във визуализацията, поведението, дори в разнообразието на песни. От 2007 насам пее една мелодия със сходен текст. Изключвам 2-3. Но за 20 години си е мъка. Нейната активна кариера приключи 2004та. След това ако е имала постижения са на база носталгия. При Ивана приключиха нещата 2008. При Андреа 2014. При Райна - 2007ма. При Гергана 2016 окончателно. Иначе 2008. И така можем да си изброяваме. 

Впрочем забелязваш ли, че повечето топ имена на 2000-2010 са несъстоятелни към 2025. А след още 10 години ще са новата Ина, Джина Стоева, Валентина. Ще ходят по кръчмите и дотам.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

И Ивана не е в Пайнер, очевидно.

SIGNAL.BG

Ивана започва годината силно с първия от серията  нови проекти - "Красиви приказки". Видеоклипът направи премиера в онлайн канала IVANA OFFICIAL и предизвика

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, GriskoBeats каза:

Щом ти се е отщяло, значи не си имал здрав интерес. Ето аз например, нямам никакво любопитство какво е било. Гло е силно лимитирана в пеенето, във визуализацията, поведението, дори в разнообразието на песни. От 2007 насам пее една мелодия със сходен текст. Изключвам 2-3. Но за 20 години си е мъка. Нейната активна кариера приключи 2004та. След това ако е имала постижения са на база носталгия. При Ивана приключиха нещата 2008. При Андреа 2014. При Райна - 2007ма. При Гергана 2016 окончателно. Иначе 2008. И така можем да си изброяваме. 

Впрочем забелязваш ли, че повечето топ имена на 2000-2010 са несъстоятелни към 2025. А след още 10 години ще са новата Ина, Джина Стоева, Валентина. Ще ходят по кръчмите и дотам.

Пак този нелеп аргумент "като ти е толкова интересно, да беше отишъл". Може пък да съм имал причина да не отида, но все пак да ми е интересно как се е получил концерта. Не съм длъжен да съм лудо запален по всички стотици чалгаджийки. Аз пък мога да ти отговоря така: Като не иска да пуска запис и този концерт да си е бил само за 3-те хиляди присъстващи, за какво е ангажирала камери, оператори и т.н.? Също така като не иска да я дават по телевизора/Ютуб, да си е стояла в кръчмата.

И да, това че бави концерта, доста спомага да е несъстоятелна. Ако иска да я знаят и следващите поколения, не трябва да пее само за 3-те хиляди души (от 6 милиона), които отиват да я слушат на живо.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Gerganafen каза:

Пак този нелеп аргумент "като ти е толкова интересно, да беше отишъл". Може пък да съм имал причина да не отида, но все пак да ми е интересно как се е получил концерта. Не съм длъжен да съм лудо запален по всички стотици чалгаджийки. Аз пък мога да ти отговоря така: Като не иска да пуска запис и този концерт да си е бил само за 3-те хиляди присъстващи, за какво е ангажирала камери, оператори и т.н.? Също така като не иска да я дават по телевизора/Ютуб, да си е стояла в кръчмата.

И да, това че бави концерта, доста спомага да е несъстоятелна. Ако иска да я знаят и следващите поколения, не трябва да пее само за 3-те хиляди души (от 6 милиона), които отиват да я слушат на живо.

Еми Гло-то сигурно е егоцентрична и е искала да се види как ще седи разтеглена на камера на 51 години. Все пак много години минаха откакто си отстрани ребро. Кокалите й се променят.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, GriskoBeats каза:

Еми Гло-то сигурно е егоцентрична и е искала да се види как ще седи разтеглена на камера на 51 години. Все пак много години минаха откакто си отстрани ребро. Кокалите й се променят.

Викаш - нищо, че е махнала едно ребро, друго й е израсло на негово място 💀

• skull 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, GriskoBeats каза:

Да си отстрани още едно и да ги изравни, ако това ще помогне да намали комплексите. 2024 можеше да бъде И годината на Глора: "Уоу, Глория е напълнила Зала 1 на 30-тата си година от кариерата! Записът от концерта ми припомни толкова любими песни. Голяма е!" - ето това можеха да си мислят мнозинството от чалга феновете. Но реалността е, че масата едва ли дори вече помни, че е имала концерт, тъй като си остана само с някакви статийки в разни сайтове и никакъв официално качен материал до ден днешен, 7-ми месец. Хитрото Преси ще бъде запомнено като певицата с голям концерт през 2024.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Gerganafen каза:

Да си отстрани още едно и да ги изравни, ако това ще помогне да намали комплексите. 2024 можеше да бъде И годината на Глора: "Уоу, Глория е напълнила Зала 1 на 30-тата си година от кариерата! Записът от концерта ми припомни толкова любими песни. Голяма е!" - ето това можеха да си мислят мнозинството от чалга феновете. Но реалността е, че масата едва ли дори вече помни, че е имала концерт, тъй като си остана само с някакви статийки в разни сайтове и никакъв официално качен материал до ден днешен, 7-ми месец. Хитрото Преси ще бъде запомнено като певицата с голям концерт през 2024.

приказката е винаги е била, че си е махала ребра, така че със сигурност се смята, че е махала повече от 1.

А комплексите се дължат на това, че няма кой да я е*е.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Хитрото Преси ще бъде запомнено като певицата с голям концерт през 2024.

Преслава затова и толкова се задържа, даже и задмина Глора като пътен знак - винаги е била адаптивна и е знаела най-добре кои са й плюсовете и как максимално да натърти на тях, карайки хората да забравят кофти качествата й.

При Глора е точно обратното.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

@Gerganafen Лиди успешно е влязла в средите на Фолк б̶а̶б̶и̶ч̶к̶и̶т̶е̶ легендите!

IMG-1692.jpg

Толкова млада, а вече похабена между краката и изхабена като образ.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

@Gerganafen Лиди успешно е влязла в средите на Фолк -б̶а̶б̶и̶ч̶к̶и̶т̶е̶ легендите!

IMG-1692.jpg

Тя е и кучешка баба, Оги нали има потомство :D:heart:

• Love 1
Сподели в други сайтове

Снощи бях на участието на Селина и Андреа, на което Андреа така и не се появи по здравословни причини. Нямам търпение за пиянски сторита, в които обвинява Сашка, че ѝ е пратила писмо с антракс от Дубай, за да ѝ саботира изявата.

• Like 1
  • Haha 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , asylum каза:

Не и се получава, но добре докарва досадния нерез от предишния сезон заради който Ванчето се изнесе от предаването! 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , GriskoBeats каза:

Райна 2009 спечели Вип денс, чак тогава изпадна от борда и започна да прави песни по нейн вкус,които масовката не одобри, и спря интересът към името й.

Андреа след 2014 пак има хитове - Полудей,Строго забранено, Егоист и последните й. 

А Ивана още 50 години може да се изхранва от хитовете си до 2008 по кръчмите.

Алфа,Ария, Селина и компания могат само да си мечтаят за фурора,който е имало към Анелия,Преслава,Емилия,Райна,Гергана и т.н

• Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...