Emanuela.Carey Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Яшаа майче! Пълни гушата в Дубай докато Селина заработва в Пловдив ♥️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, asylum каза: направо 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 21 минути, asylum каза: Преса пак залезе, нищо се не чува за нея. Явно концертът е бил бенефисен ❤️ На почивка е със семейството си при Коце в Тайланд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 14 минути, GriskoBeats каза: На 14.02 ще го пуска. Аз дето не я следя го разбрах Жената защо да дава пари за ваш кеф, че да става по-бързо? И накрая пак ще я анатемосате. И аз знам, че уж ще излезе на 14.02, но 8 месеца монтаж нормално ли е според теб? Говорим за талантлива певица, която не би трябвало да се нуждае от толкова фалшифициране. Дори няма да излезе в годината на юбилея егати. Защо да я анатемосвам? Да не би да я познавам лично, да ми е направила нещо лошо? ОчакваХ с интерес да видя записа на концерта - вече ми се отщя честно казано. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Голям ден за неподражаемата фолк звезда Камелия! От "Пайнер" със специален жест към нея | Signal.bg SIGNAL.BG 10 януари е голям ден за фолк звездата Камелия! На днешния ден тя навършва 54 години, радвайки се на щастливо семейство, очарователен малък син и нестихващ ❤️ От Пайнер са уважили Камелия ❤️ 2 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 9 минути, Gerganafen каза: И аз знам, че уж ще излезе на 14.02, но 8 месеца монтаж нормално ли е според теб? Говорим за талантлива певица, която не би трябвало да се нуждае от толкова фалшифициране. Дори няма да излезе в годината на юбилея егати. Защо да я анатемосвам? Да не би да я познавам лично, да ми е направила нещо лошо? ОчакваХ с интерес да видя записа на концерта - вече ми се отщя честно казано. ?????? Не е певица, а шъмаро-терапевтка! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: ?????? Не е певица, а шъмаро-терапевтка! Тихо ся, "певица" е за пред хората, иначе си я знаем, че си е обикновена трактористка и шъмаро-раздавачка 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 7 минути, Gerganafen каза: Тихо ся, "певица" е за пред хората, иначе си я знаем, че си е обикновена трактористка и шъмаро-раздавачка Нека първо се научи как правилно се държи микрофон, а след това да пее на него. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 последните 2 месеца спуквам тоя хит от въртене. Заслужава поне 10 милиона гледания. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 часа , Gerganafen каза: И аз знам, че уж ще излезе на 14.02, но 8 месеца монтаж нормално ли е според теб? Говорим за талантлива певица, която не би трябвало да се нуждае от толкова фалшифициране. Дори няма да излезе в годината на юбилея егати. Защо да я анатемосвам? Да не би да я познавам лично, да ми е направила нещо лошо? ОчакваХ с интерес да видя записа на концерта - вече ми се отщя честно казано. Нормално е и да не го пусне въобще. Да си си взел билет да я гледаш на живо. Щом ти се е отщяло, значи не си имал здрав интерес. Ето аз например, нямам никакво любопитство какво е било. Гло е силно лимитирана в пеенето, във визуализацията, поведението, дори в разнообразието на песни. От 2007 насам пее една мелодия със сходен текст. Изключвам 2-3. Но за 20 години си е мъка. Нейната активна кариера приключи 2004та. След това ако е имала постижения са на база носталгия. При Ивана приключиха нещата 2008. При Андреа 2014. При Райна - 2007ма. При Гергана 2016 окончателно. Иначе 2008. И така можем да си изброяваме. Впрочем забелязваш ли, че повечето топ имена на 2000-2010 са несъстоятелни към 2025. А след още 10 години ще са новата Ина, Джина Стоева, Валентина. Ще ходят по кръчмите и дотам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 И Ивана не е в Пайнер, очевидно. Ивана започва годината с "Красиви приказки", но без "Пайнер" и въпрос към феновете / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Ивана започва годината силно с първия от серията нови проекти - "Красиви приказки". Видеоклипът направи премиера в онлайн канала IVANA OFFICIAL и предизвика Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 29 минути, GriskoBeats каза: Нормално е и да не го пусне въобще. Да си си взел билет да я гледаш на живо. Щом ти се е отщяло, значи не си имал здрав интерес. Ето аз например, нямам никакво любопитство какво е било. Гло е силно лимитирана в пеенето, във визуализацията, поведението, дори в разнообразието на песни. От 2007 насам пее една мелодия със сходен текст. Изключвам 2-3. Но за 20 години си е мъка. Нейната активна кариера приключи 2004та. След това ако е имала постижения са на база носталгия. При Ивана приключиха нещата 2008. При Андреа 2014. При Райна - 2007ма. При Гергана 2016 окончателно. Иначе 2008. И така можем да си изброяваме. Впрочем забелязваш ли, че повечето топ имена на 2000-2010 са несъстоятелни към 2025. А след още 10 години ще са новата Ина, Джина Стоева, Валентина. Ще ходят по кръчмите и дотам. Пак този нелеп аргумент "като ти е толкова интересно, да беше отишъл". Може пък да съм имал причина да не отида, но все пак да ми е интересно как се е получил концерта. Не съм длъжен да съм лудо запален по всички стотици чалгаджийки. Аз пък мога да ти отговоря така: Като не иска да пуска запис и този концерт да си е бил само за 3-те хиляди присъстващи, за какво е ангажирала камери, оператори и т.н.? Също така като не иска да я дават по телевизора/Ютуб, да си е стояла в кръчмата. И да, това че бави концерта, доста спомага да е несъстоятелна. Ако иска да я знаят и следващите поколения, не трябва да пее само за 3-те хиляди души (от 6 милиона), които отиват да я слушат на живо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 7 минути, Gerganafen каза: Пак този нелеп аргумент "като ти е толкова интересно, да беше отишъл". Може пък да съм имал причина да не отида, но все пак да ми е интересно как се е получил концерта. Не съм длъжен да съм лудо запален по всички стотици чалгаджийки. Аз пък мога да ти отговоря така: Като не иска да пуска запис и този концерт да си е бил само за 3-те хиляди присъстващи, за какво е ангажирала камери, оператори и т.н.? Също така като не иска да я дават по телевизора/Ютуб, да си е стояла в кръчмата. И да, това че бави концерта, доста спомага да е несъстоятелна. Ако иска да я знаят и следващите поколения, не трябва да пее само за 3-те хиляди души (от 6 милиона), които отиват да я слушат на живо. Еми Гло-то сигурно е егоцентрична и е искала да се види как ще седи разтеглена на камера на 51 години. Все пак много години минаха откакто си отстрани ребро. Кокалите й се променят. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 6 минути, GriskoBeats каза: Еми Гло-то сигурно е егоцентрична и е искала да се види как ще седи разтеглена на камера на 51 години. Все пак много години минаха откакто си отстрани ребро. Кокалите й се променят. Викаш - нищо, че е махнала едно ребро, друго й е израсло на негово място 💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 10 минути, GriskoBeats каза: Еми Гло-то сигурно е егоцентрична и е искала да се види как ще седи разтеглена на камера на 51 години. Все пак много години минаха откакто си отстрани ребро. Кокалите й се променят. Да си отстрани още едно и да ги изравни, ако това ще помогне да намали комплексите. 2024 можеше да бъде И годината на Глора: "Уоу, Глория е напълнила Зала 1 на 30-тата си година от кариерата! Записът от концерта ми припомни толкова любими песни. Голяма е!" - ето това можеха да си мислят мнозинството от чалга феновете. Но реалността е, че масата едва ли дори вече помни, че е имала концерт, тъй като си остана само с някакви статийки в разни сайтове и никакъв официално качен материал до ден днешен, 7-ми месец. Хитрото Преси ще бъде запомнено като певицата с голям концерт през 2024. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 10 минути, Gerganafen каза: Да си отстрани още едно и да ги изравни, ако това ще помогне да намали комплексите. 2024 можеше да бъде И годината на Глора: "Уоу, Глория е напълнила Зала 1 на 30-тата си година от кариерата! Записът от концерта ми припомни толкова любими песни. Голяма е!" - ето това можеха да си мислят мнозинството от чалга феновете. Но реалността е, че масата едва ли дори вече помни, че е имала концерт, тъй като си остана само с някакви статийки в разни сайтове и никакъв официално качен материал до ден днешен, 7-ми месец. Хитрото Преси ще бъде запомнено като певицата с голям концерт през 2024. приказката е винаги е била, че си е махала ребра, така че със сигурност се смята, че е махала повече от 1. А комплексите се дължат на това, че няма кой да я е*е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 13 минути, Gerganafen каза: Хитрото Преси ще бъде запомнено като певицата с голям концерт през 2024. Преслава затова и толкова се задържа, даже и задмина Глора като пътен знак - винаги е била адаптивна и е знаела най-добре кои са й плюсовете и как максимално да натърти на тях, карайки хората да забравят кофти качествата й. При Глора е точно обратното. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 @Gerganafen Лиди успешно е влязла в средите на Фолк -б̶а̶б̶и̶ч̶к̶и̶т̶е̶ легендите! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Emanuela.Carey каза: @Gerganafen Лиди успешно е влязла в средите на Фолк б̶а̶б̶и̶ч̶к̶и̶т̶е̶ легендите! Толкова млада, а вече похабена между краката и изхабена като образ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: @Gerganafen Лиди успешно е влязла в средите на Фолк -б̶а̶б̶и̶ч̶к̶и̶т̶е̶ легендите! Тя е и кучешка баба, Оги нали има потомство 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Снощи бях на участието на Селина и Андреа, на което Андреа така и не се появи по здравословни причини. Нямам търпение за пиянски сторита, в които обвинява Сашка, че ѝ е пратила писмо с антракс от Дубай, за да ѝ саботира изявата. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Симона води малката Гали при маминка на нова година 86г - Дом за нашите деца | Милата МАМИ... | By MUSIC хитове от... WWW.FACEBOOK.COM Милата МАМИ... 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Е, Джена си имаше своя силен период. Даже през 2014 тя трябваше да вземе Певица на година. След като роди нещо си загуби нюха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 9 часа , asylum каза: 14 хил. гледания · 101 реакции | Георги Фен Среща | By Меринджей |... WWW.FACEBOOK.COM Георги Фен Среща 55 хил. гледания · 373 реакции | Искам да съм кто Ваня Великова... WWW.FACEBOOK.COM Искам да съм кто Ваня Великова 👉https://youtu.be/StwmpkihN2U?si=xN6TxzjrVOV8yfp7 Не и се получава, но добре докарва досадния нерез от предишния сезон заради който Ванчето се изнесе от предаването! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 часа , GriskoBeats каза: Нормално е и да не го пусне въобще. Да си си взел билет да я гледаш на живо. Щом ти се е отщяло, значи не си имал здрав интерес. Ето аз например, нямам никакво любопитство какво е било. Гло е силно лимитирана в пеенето, във визуализацията, поведението, дори в разнообразието на песни. От 2007 насам пее една мелодия със сходен текст. Изключвам 2-3. Но за 20 години си е мъка. Нейната активна кариера приключи 2004та. След това ако е имала постижения са на база носталгия. При Ивана приключиха нещата 2008. При Андреа 2014. При Райна - 2007ма. При Гергана 2016 окончателно. Иначе 2008. И така можем да си изброяваме. Впрочем забелязваш ли, че повечето топ имена на 2000-2010 са несъстоятелни към 2025. А след още 10 години ще са новата Ина, Джина Стоева, Валентина. Ще ходят по кръчмите и дотам. Райна 2009 спечели Вип денс, чак тогава изпадна от борда и започна да прави песни по нейн вкус,които масовката не одобри, и спря интересът към името й. Андреа след 2014 пак има хитове - Полудей,Строго забранено, Егоист и последните й. А Ивана още 50 години може да се изхранва от хитовете си до 2008 по кръчмите. Алфа,Ария, Селина и компания могат само да си мечтаят за фурора,който е имало към Анелия,Преслава,Емилия,Райна,Гергана и т.н 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар