Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , -A. каза:

Няма да слагам никакви клипове в спойлер таг - комунизма свърши преди години. Години наред не е имало проблем да се постват по няколко клипове на пост. 

И какво като говоря за хитове от преди 7-10 години ? Ти изкара, че кариерата и е свършила преди 20 едва ли не. ;) Пък и дори без хитове само като име Райна е много по-популярна сред масовия българин от всички изпълнители на алфа, мегастар и прочие.

пс: Ивана си е пуснала платена реклама на новата песен - така се прави. Много по-добре от купени гледания и фалшив трафик.

За какъв комунизъм говориш? Целта е да се намали зареждането на страницата, особено за мобилни устройства.  То преди години нямаше и интернет.  Наистина вече се държите като пубери. Дай да не пипаме нищо, щото сте като пенсионери - не може да се нагодите към елементарно обновление.

Сега е предупреждение, другият път ще е бан. И не защото е комунизъм, а защото има правила, които имат за цел да оптимизират, а не да ограничават. 

Песента на Ивана не става. Хвърлени пари на вятъра. По-добре да инвестира в следваща песен.

• Like 2
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Някой да провери кръвното на Рени!

Ще хапне няколко еклера и ще се оправи. Не я мисли чак толкова. Нека и други да имат възможност да се отъркат в звездната сръбска скара, оппп слава исках да кажа :3fdb8960598fa63e:

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

image.png.f48aba7d9ed2642626798d12e5fd139c.png

Драгойка изгледа нелепа с тоя моп на главата. Гримът напомня на този на траверсите от Ру Пол Драг рейс, но много по-зле направен. И до нея Глория изглежда много по-добре. И по-естествена.

Драгойка от толкоз филъри, дето си е набухала, не прилича на човек в главата, а на футболна топка, в очакване Валери Божинов да я ритне във вратата на Ники Михайлов.

• Like 3
  • Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Dstv са сменили името леко?

DSTV + MSAT = DM SAT
Българи + Сърби = ВНЛ. 

преди 54 минути, GriskoBeats каза:

Симона Загорова много е наедряла, бре. 

Има прилика със Симона Загорова. Та тя си е едра.

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

Това още през 2009 звучеше dated..

И твоята хомо пропаганда е dated, но продължаваш да ни я пробутваш.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Топ къртачка без клип и по случайност изтекла в нета. 

Тя на времето Преслава много обичаше така да й изтичат песните. Спомням си случаят с "Мъж на хоризонта", още нямаше клип, но като изтече звучеше от всякъде. ❤️ 

• Love 2

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Тя на времето Преслава много обичаше така да й изтичат песните. Спомням си случаят с "Мъж на хоризонта", още нямаше клип, но като изтече звучеше от всякъде. ❤️ 

На другия концерт (някой ден) искаме:
Дишай
Червена точка
Мъж на хоризонта
Моят нов любовник
Заклевам те
Предай се на желанието 1
Не ми пречи
Първи в сърцето
Жените след мен
Помощ
По моята кожа
От мен питието
Кажи здравей
Мръсно и полека
Феномен
Хайде, откажи ме

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

Драгойка изгледа нелепа с тоя моп на главата. Гримът напомня на този на траверсите от Ру Пол Драг рейс, но много по-зле направен. И до нея Глория изглежда много по-добре. И по-естествена.

Драгойка от толкоз филъри, дето си е набухала, не прилича на човек в главата, а на футболна топка, в очакване Валери Божинов да я ритне във вратата на Ники Михайлов.

Драгана винаги е била супер кичозна и без грам стил. Пера, пайети, мопове и разни такива са редовна част от гардероба й. Да не говорим, че не се съобразява какво облича с фигурата си. Глория наистина изглежда и се облича много по-добре. Жалкото е само, че Глория се държи сякакаш Драганка е някаква богиня, на която трябва да се поклони, гледа я като божество. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

На другия концерт (някой ден) искаме:
Дишай
Червена точка
Мъж на хоризонта
Моят нов любовник
Заклевам те
Предай се на желанието 1
Не ми пречи
Първи в сърцето
Жените след мен
Помощ
По моята кожа
От мен питието
Кажи здравей
Мръсно и полека
Феномен
Хайде, откажи ме

+ Финални думи и Завинаги твоя ❤️ 

• Love 1

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fengergana каза:

@GSA мами през 2024 пусна 4 различни песни. Прости ми мило и дуета с Камен бяха наистина изненада за мен. Знае ли се дали скоро ще пуска нещо? Говореше се за фоклорен и поп фолк албум,но тя до последно не казва и само отрича като я питат.

Миналата година кака се активизира на поп-фолк фронта, което и мен ме изненада. Генералната грешка обаче беше липсата собствен канал, силна стратегия за социалните и мрежи като промотиране на проектите и купените гледания, вместо платена реклама. 
Райна все още може да се впише, ако послуша правилните хора. Последния дует е супер силен, но трябваше да е с някой актуален от фамилия Стораро, качен в личен канал. 
Иначе за тази година, фолклорния албум е сигурен. За поп-фолк се надявам и аз, но и трябва хит да се мобилизира. Иначе има песни за такъв след “Една на милион” от 2019. 

преди 3 часа , Fast каза:

Това още през 2009 звучеше dated..

Типичен Денс клип на Райна си беше. Да - голям хит, в никакъв случай, но този клип и “Грешка” бяха в топ 5 на най-добрите за годината. Жалко, че никъде не ги отразиха. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , -A. каза:

Пък и дори без хитове само като име Райна е много по-популярна сред масовия българин от всички изпълнители на алфа, мегастар и прочие.

Да, известно е името Райна. Знае се като успешна, сериозна и уважавана от всички певица

-dsc8016-preview.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DarkChild каза:

Да, известно е името Райна. Знае се като успешна, сериозна и уважавана от всички певица

-dsc8016-preview.jpg

Доста се е подмладила, видно от тази фотография, след като Вергил (зоо лекарят) я заклати в матрака.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Какво стана с концерта на тази дама?

Изпреварили са я и не е успяла да запази клозета на читалището във Вакарел за провеждането. 

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Топ къртачка без клип и по случайност изтекла в нета. 

Лиса и слочаенос? Не мисла.

преди 1 час, Stela каза:

Драгана винаги е била супер кичозна и без грам стил. Пера, пайети, мопове и разни такива са редовна част от гардероба й. Да не говорим, че не се съобразява какво облича с фигурата си. Глория наистина изглежда и се облича много по-добре. Жалкото е само, че Глория се държи сякакаш Драганка е някаква богиня, на която трябва да се поклони, гледа я като божество. 

Гюр има ужасната нужда да се прекланя на по-големи нафталини от него самия. Драганка е сръбската Нели Рангелова.

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...