Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, GriskoBeats каза:

Мога да си представя как пуска билетите и пълни Арена-та за по-малко от 4   седмици. Но дали ще се вътри? Той от години кара наготово. Вечно в колаборации, които друг плаща.

Защото не му пука, той дори участията си не обявява. Всичко е пари при него. Но той сцени големи вижда. На Галена най - големите хитове за последните години са с него, значи ще пръсне на нейния концерт с двата й гигахита. На Глория е ясно, че е горе долу същото. Двете й масови песни са свързани с него - Ледена кралица, Не сме безгрешни. 

Стругара и той има заедно с цялото котило песни там. Той общо взето си е в топа непрекъснато, отделно дори флоповете му са по - големи хитове от на останалите. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, GriskoBeats каза:

Мога да си представя как пуска билетите и пълни Арена-та за по-малко от 4   седмици. Но дали ще се вътри? Той от години кара наготово. Вечно в колаборации, които друг плаща.

Е със сигурност би си избил парите за един концерт. Вярно е, че има и много разходи, но дори да не е на плюс поне ще си върне вложеното. А и това си е голяма реклама за един изпълнител.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Stela каза:

Е със сигурност би си избил парите за един концерт. Вярно е, че има и много разходи, но дори да не е на плюс поне ще си върне вложеното. А и това си е голяма реклама за един изпълнител.

Но кой ще го направи вместо него? То е организация, реклама, туй-онуй. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

Защото не му пука, той дори участията си не обявява. Всичко е пари при него. Но той сцени големи вижда. На Галена най - големите хитове за последните години са с него, значи ще пръсне на нейния концерт с двата й гигахита. На Глория е ясно, че е горе долу същото. Двете й масови песни са свързани с него - Ледена кралица, Не сме безгрешни. 

Стругара и той има заедно с цялото котило песни там. Той общо взето си е в топа непрекъснато, отделно дори флоповете му са по - големи хитове от на останалите. 

Да де, но такъв няма. :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
Сподели в други сайтове

Между другото колко стреснато гледа момиченцето до сина на Галена от клипа на Руневски хахах 

И аз бях в шок. Не разбирам? Защо майка му подскача като кючекчийка около сина си? Защо се е облякла все едно е на участие? Нали е изтъпачнила синковеца си, за да е център на внимание, а тя му отнема ефирното време. Второ защо партито се върти около нея? Сякаш тя има имен ден. Супер криндж. Горките деца. Чудя се родителите на другите деца дали са били облечени като Галя?  

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GriskoBeats каза:

Между другото колко стреснато гледа момиченцето до сина на Галена от клипа на Руневски хахах 

И аз бях в шок. Не разбирам? Защо майка му подскача като кючекчийка около сина си? Защо се е облякла все едно е на участие? Нали е изтъпачнила синковеца си, за да е център на внимание, а тя му отнема ефирното време. Второ защо партито се върти около нея? Сякаш тя има имен ден. Супер криндж. Горките деца. Чудя се родителите на другите деца дали са били облечени като Галя?  

Подскача като нискоинтелигентна, невменяема циганка.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, GriskoBeats каза:

Но кой ще го направи вместо него? То е организация, реклама, туй-онуй. 

Другите да не би да се занимават сами. Имат си екипи за тая работа 😁 Ти пък за съвсем мързелив го имаш. Не че не е такъв де, ама нали работи с хора за всичко, ще направят организацията. Ако се постарае и с ефекти и шоу ще стане топ концерт. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Да де, но такъв няма. :3fdb8960598fa63e:

Ще обяви и тя, сега ще трябва. Готви се женицата, нищо че грам я няма в пеенето. 

преди 2 минути, Stela каза:

Другите да не би да се занимават сами. Имат си екипи за тая работа 😁 Ти пък за съвсем мързелив го имаш. Не че не е такъв де, ама нали работи с хора за всичко, ще направят организацията. Ако се постарае и с ефекти и шоу ще стане топ концерт. 

Е то на него много реклама няма да му трябва. За седмица е продала билетите мангасарката. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Е то на него много реклама няма да му трябва. За седмица е продала билетите мангасарката. 

Реклама не. То достатъчно да пусне в социалните си мрежи. И аз мисля, че бързо ще продаде билетите. Аз говорех за самата организация, че ще си наеме екип да се занимават с нея. Той май никога не е говорил за концерт, че би направил? Поне аз нямам такива спомени. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Stela каза:

Имат, но нали трябва да репетира. Много неща са. По-лесно е да кара по евтината лайсна. Наготово.

преди 6 минути, Stela каза:

Реклама не. То достатъчно да пусне в социалните си мрежи. И аз мисля, че бързо ще продаде билетите. Аз говорех за самата организация, че ще си наеме екип да се занимават с нея. Той май никога не е говорил за концерт, че би направил? Поне аз нямам такива спомени. 

Азис имаше концерт на стадион още 2004 или 2003. Май беше събрал хора колкото Софка първия път в Арената - 8-10к. Все пак в ония години си беше брутална смелост. Като се замисля се подигравахте на Графа, че е направил 20к на стадион, но това е три пъти повече от Азис в най-пиковите му години.

Сподели в други сайтове

Бях на участие на Галена в събота, когато пуснаха сигнал за бомба и изпразниха клуба. Беше си попяла около 40 минути преди това и направи брутално шоу. Говори си с публиката, купона беше на макс, искаше й се да пее още, но нямаше как.

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Fast каза:

"Нещо неморално" беше тотално копие на "Може би точно ти" - затова нарекох песента dated, защото е закъсняла с 3-4 години. Никаква оригиналност. Предната година Димана им показа как се прави чалга-рап като хората.

с тази песен Димуша акустира на дъното.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Lelqtian каза:

Либия явно се гласи за главната женска роля в задаващия се римейк на този кино шедьовър!

Емрах и Азо ще са в главните роли. Азия ще вземе Оскар, а Емрах - семената на Азо в червата си.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, GriskoBeats каза:

Имат, но нали трябва да репетира. Много неща са. По-лесно е да кара по евтината лайсна. Наготово.

Азис имаше концерт на стадион още 2004 или 2003. Май беше събрал хора колкото Софка първия път в Арената - 8-10к. Все пак в ония години си беше брутална смелост. Като се замисля се подигравахте на Графа, че е направил 20к на стадион, но това е три пъти повече от Азис в най-пиковите му години.

Е той имаше и в НДК преди това. Самостоятелен концерт в НДК 2002, напълни още две зали после и сектор Г на стадион Васил Левски.

Ето това май му е от концерта, вижте как се е пушело и пиело в залата :D

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

това е от сборния с Деса в Зимния дворец, ноември 2004. Залата е била полу-празна.

На тоя клип дори не липсинква като хората.

Сподели в други сайтове

Ние с @Emanuela.Carey на концерта на Мария по случай 25 години на сцена, в читалището на село Долно Уйно:

Screenshot_13-1-2025_193843_www.ramania-bg.com.jpeg

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Каквато и да е Драгана, тя е легенда. Пее в 5 държави и пълни арени. Нито  една българска звезда не може да го направи, да не говорим, че реставрира замък, има законен бизнес, а не укрива данъци, не пее на черно, и т.н. Нали сега няма как да кажем на черното бяло. Наще са си мутрулеси до една - на дребно си пеят, на дребно си играят. Каква звезда е Преслава? Каква звезда е Глория или Галена. Единствено Азис може да мине за звезда в пълния смисъл на думата. Другите са кръчмолани. 

Ок, прочетох целия коментар и имам чувството, че @adorable се е вселил в теб. Май трябва да викаме екзорсист.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Willy каза:

Бях на участие на Галена в събота, когато пуснаха сигнал за бомба и изпразниха клуба. Беше си попяла около 40 минути преди това и направи брутално шоу. Говори си с публиката, купона беше на макс, искаше й се да пее още, но нямаше как.

Аз подадох сигнала!

Чух, че много се дере и реших да ви спася. :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ок, прочетох целия коментар и имам чувството, че @adorable се е вселил в теб. Май трябва да викаме екзорсист.

Е не, просто казвам, че наще са толко зле. Дори големите ни, виж ги кви са смотли човек. Една никаква Северина ги прави смешни. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Willy каза:

Кармата на @FikLena за дето искаше да пуска сигнал за бомба на концерта на Преслава

spacer.png

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GriskoBeats каза:

Аз подадох сигнала!

Чух, че много се дере и реших да ви спася. :D 

Чудесно е, че хората подават сигнали за бомби на участия на Галена. Народът започна да се пробужда!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Е не, просто казвам, че наще са толко зле. Дори големите ни, виж ги кви са смотли човек. Една никаква Северина ги прави смешни. 

Еми ние имаме една лидерка, която от миналата година твърди, че ще прави концерт в зала Арена през пролетта на 25-та година, ама я е страх да обяви дата. Уж щеше за Коледа да зарадвала феновете си, ама йок. И какво се пригтовя, гласа ли си пази, какво? Ако е така, защо продължава да се надвиква по участия? С всеки изминал ден вероятността този концерт да се случи намалява. Да видим дали си прав. До кога залагаш, че некадърната ще обяви дата?

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Азис продължава за кой ли пореден ден да е номер 1 в страната с "Мръсница". Голям хит, не може да се отрече, че още владее масите този високомерен мангасар. Ивана се изкачва до номер 2 с новата си песен, още 500 гледания и щеше да има първия си номер 1 сингъл от много, много време. Рекламата определено й помогна. На Илиян и Щилян песента се откроява в топ 5, а Янева губи сили, но още е в топ 5. Кючекът на Бурето Бенд продължава да се отчита със стабилен трафик, голям хит излезе.

В топ 10 още се отчитат с "Нервите съм зле" и "Сбърка адреса"

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Еми ние имаме една лидерка, която от миналата година твърди, че ще прави концерт в зала Арена през пролетта на 25-та година, ама я е страх да обяви дата. Уж щеше за Коледа да зарадвала феновете си, ама йок. И какво се пригтовя, гласа ли си пази, какво? Ако е така, защо продължава да се надвиква по участия? С всеки изминал ден вероятността този концерт да се случи намалява. Да видим дали си прав. До кога залагаш, че некадърната ще обяви дата?

То за нея няма да е проблем да направи един концерт, 10к са нищо. Арената не побира повече. Тя една Глория докарва по 6к в доста по - малък град, а Галена е доста по вървежна. Всички гейки ще се затичат там. 

Сега ще трябва да заложи на шоу, не на пеене. Ма пак е нещо, те дамите й фенки (не говоря за жените) искат мода, и пош, не пеене. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...