Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

Сега ще трябва да заложи на шоу, не на пеене. Ма пак е нещо, те дамите й фенки (не говоря за жените) искат мода, и пош, не пеене. 

Щот имамИ вкус!

преди 5 минути, lucellent каза:

Нещо познато ми звучи

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, lucellent каза:

Нещо познато ми звучи

Исках да чуя с този противен глас как ще направи най-яката част от песента, вокалите към края, а то наготово просто са оставили гласът на Галена. 🤣

• Haha 3

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Balkandji1 каза:

Чудесно е, че хората подават сигнали за бомби на участия на Галена. Народът започна да се пробужда!

Да, затова нямаше място къде да се завъртиш от това колко пълен беше клуба. Сигнала 100% е от завист от конкурентни заведения. Така правят и тук.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, lucellent каза:

Нещо познато ми звучи

уж@ссссссссссссссссссссссссссссен г*з и виснали тситси

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Да, затова нямаше място къде да се завъртиш от това колко пълен беше клуба. Сигнала 100% е от завист от конкуренцията.

Да, ама е тъпо че не обявява концерта си. Верно, че не иска да е близо до тоя на Преслава за да не е състезание, но е време да го обяви. Сега голяма звезда е, Глория ще направи 7/8 концерта, Софа направи, Стругара направи, Преса направи, дори баба ти Рена ще проба. Време е на Галена. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Да, ама е тъпо че не обявява концерта си. Верно, че не иска да е близо до тоя на Преслава за да не е състезание, но е време да го обяви. Сега голяма звезда е, Глория ще направи 7/8 концерта, Софа направи, Стругара направи, Преса направи, дори баба ти Рена ще проба. Време е на Галена. 

Концерт ще има.🙂

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

Каквато и да е Драгана, тя е легенда. Пее в 5 държави и пълни арени. Нито  една българска звезда не може да го направи, да не говорим, че реставрира замък, има законен бизнес, а не укрива данъци, не пее на черно, и т.н. Нали сега няма как да кажем на черното бяло. Наще са си мутрулеси до една - на дребно си пеят, на дребно си играят. Каква звезда е Преслава? Каква звезда е Глория или Галена. Единствено Азис може да мине за звезда в пълния смисъл на думата. Другите са кръчмолани. 

Точно той не обявява участия от страх от данъчните и му плащат на ръка заради запорите, хъхъ.

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Е то на него много реклама няма да му трябва. За седмица е продала билетите мангасарката

• Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, WindWalkerMonk каза:

Разбра ли, че Глория се гласи за концерт в зала Колодрума в Пловдив това лято? Концертът ще е общ с Драгана Миркович. Много смелост е събрала след последните й концертни успехи.

Въпреки това ми се струва леко необмислено. Глория не можа да напълни летен театър в Пловдив миналата година след зала 1 на НДК. Добра посещаемост имаше, но не успя да продаде всичко от 2000 места, с които разполага театъра. Колодрума е с капацитет 6300 за концерти.

Което ме навежда на мисълта, че Глория има около 2000 запалени фенове в града, които биха й отишли на концерт. Откъде Драгана ще има още 4300 фена, за да напълни залата? Не е особено тачена в града ни Миркович.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Разбра ли, че Глория се гласи за концерт в зала Колодрума в Пловдив това лято? Концертът ще е общ с Драгана Миркович. Много смелост е събрала след последните й концертни успехи.

Въпреки това ми се струва леко необмислено. Глория не можа да напълни летен театър в Пловдив миналата година след зала 1 на НДК. Добра посещаемост имаше, но не успя да продаде всичко от 2000 места, с които разполага театъра. Колодрума е с капацитет 6300 за концерти.

Което ме навежда на мисълта, че Глория има около 2000 запалени фенове в града, които биха й отишли на концерт. Откъде Драгана ще има още 4300 фена, за да напълни залата? Не е особено тачена в града ни Миркович.

Според мен ще я продадат двете, няма да имат никакъв проблем. То само Драгана ще си я продаде, Глория само ще я подгрява според мен. Сега тя е пяла из България и навсякъде пръска, Брена и Цеца също. Сигурно и други сръбкини. Глория ще е част от концерта, в което няма лошо, но дори 1000 човека да докара ще е бонус. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Татяна рече и отсече:

Vladislav Yordanov
Само не пей "Излел е Дельо хайдутин",че ще има много хейт пак
Татяна
Vladislav Yordanov Само не ми казвайте какво трябва да правя😉😂Може да напуснете бързичко и да се ориантирате някъде, където ръчичката Ви ще благоволи да напише нещо позитивно😘
  • Haha 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Ох, аман с тая Драгана. Лепа Брена и Драгана висят нон-стоп в България  и се чудят как да изкарат още пари след пенсионирането си. Адски противни лелки са ми.

Слушам на Глория "Его" и "Вълк", ако това бяха песни  на Преслава, Азис или Галена щяха да са тотален хит......За съжаление всичко е реклама, щом дори Георги Ман Гала направи хитове от гнусните си две песни които до преди Биг Брадър бяха гледани само от родата му.....

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Според мен ще я продадат двете, няма да имат никакъв проблем. То само Драгана ще си я продаде, Глория само ще я подгрява според мен. Сега тя е пяла из България и навсякъде пръска, Брена и Цеца също. Сигурно и други сръбкини. Глория ще е част от концерта, в което няма лошо, но дори 1000 човека да докара ще е бонус. 

Концерта е обявен като общ на двете под названието "Две кралици пеят". Няма да е Драгана с по-голямо участие. Според мен ще си пеят по равно. За сега не блестят с големи продажби на билети, но има достатъчно време. Гледам, че са пуснали и ВИП маси пред сцената на цени от 300-350лв. на човек. Аз не съм фенка на Драгана изобщо, но се радвам, че Глория продължава традицията с концертите. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Jake каза:

Ох, аман с тая Драгана. Лепа Брена и Драгана висят нон-стоп в България  и се чудят как да изкарат още пари след пенсионирането си. Адски противни лелки са ми.

Слушам на Глория "Его" и "Вълк", ако това бяха песни  на Преслава, Азис или Галена щяха да са тотален хит......За съжаление всичко е реклама, щом дори Георги Ман Гала направи хитове от гнусните си две песни които до преди Биг Брадър бяха гледани само от родата му.....

Георги направи тези песни хитове, защото хвана вълната веднага след участието в Брадъра. Не мисля, че иначе някой щеше да го отрази до такава степен. Ще се изниже времето и ще го позабравят хората. Просто беше доста забележим в Брадъра, а и има голяма подкрепа от р**ска страна.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Stela каза:

Георги направи тези песни хитове, защото хвана вълната веднага след участието в Брадъра. Не мисля, че иначе някой щеше да го отрази до такава степен. Ще се изниже времето и ще го позабравят хората. Просто беше доста забележим в Брадъра, а и има голяма подкрепа от р**ска страна.

Само дето има повече последователи в Тикток от Емануела. :D 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, GriskoBeats каза:

Само дето има повече последователи в Тикток от Емануела. :D 

Ти и на него ли си фен? Да не е изместил Графа? 😁

Харесва ли ти дуета с Роксана? Аз повече харесвам неговата си версия. 😁

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Ти и на него ли си фен? Да не е изместил Графа? 😁

Харесва ли ти дуета с Роксана? Аз повече харесвам неговата си версия. 😁

Не естествено. Просто ми излиза в Тикток. И видях че има 100к последователи :D Не можех да повярвам, че толкова хора го следват. На мен ми е смотан и го виждам като олицетворение на всичко негативно от етноса му

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 12.01.2025 г. от 10:58, fengergana каза:

мами и 2010-та гръмна с песен напред за времето си,както винаги!!! 😘😍

Ако тази година има Денсинг старс и участва, ще е на финал!!!

Няма да има! Спокойно 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, GriskoBeats каза:

Не естествено. Просто ми излиза в Тикток. И видях че има 100к последователи :D Не можех да повярвам, че толкова хора го следват. На мен ми е смотан и го виждам като олицетворение на всичко негативно от етноса му

Той постоянно се пуска на лайф в тикток с Роксана и Ивоне. Нормално е да натрупа последователи. Гледат ги от етноса, които хич не са малко 😁 С Рокса са станали като дупе и гащи. Чудя се кой от кого има повече изгода. 😁

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...