THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 53 минути, Stela каза: Георги направи тези песни хитове, защото хвана вълната веднага след участието в Брадъра. Не мисля, че иначе някой щеше да го отрази до такава степен. Ще се изниже времето и ще го позабравят хората. Просто беше доста забележим в Брадъра, а и има голяма подкрепа от р**ска страна. Те бяха в мрежата още преди брадъра 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 3 часа , Willy каза: Концерт ще има.🙂 Да, бе, да. Обаче ще е за 50-тата годишнина на сцена, когато медицината вече ще е измислила присаждането на нови гласни струни. Няма да има концерт. Точка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Аре на хита Тубата ми го пусна. преди 14 минути, Stela каза: Той постоянно се пуска на лайф в тикток с Роксана и Ивоне. Нормално е да натрупа последователи. Гледат ги от етноса, които хич не са малко 😁 С Рокса са станали като дупе и гащи. Чудя се кой от кого има повече изгода. 😁 Оф, да. И двамата са ми антипатични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 13 минути, Stela каза: Той постоянно се пуска на лайф в тикток с Роксана и Ивоне. Нормално е да натрупа последователи. Гледат ги от етноса, които хич не са малко 😁 С Рокса са станали като дупе и гащи. Чудя се кой от кого има повече изгода. 😁 Събира ги омразата към българина.....Роксана е страхотен расист и изпитва огромна омраза към българина, винаги го демонстрирала. Реално те се оплакват от дискриминация, а са хората които изпитват страхотно озлобление.... Роксана е глупава и зла, за това и не успя много с кариерата. Смени сумати мъже и продуценти. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, GriskoBeats каза: Аре на хита Тубата ми го пусна. Ще му кажа нищо е НИЩООООООО ! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 12 минути, GriskoBeats каза: Аре на хита Тубата ми го пусна. Оф, да. И двамата са ми антипатични. Моан се е вдъхновил от "Нищо" на Преса. Дали е искал разрешение да си чопне от текста 😁 Георги на моменти ми беше много забавен в Брадъра, но и много повече пъти ме дразнеше с типичното за етноса му поведение. Рокса отдавна е ясна на всички, намелили са се групичката хаха.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Ще те запаля, паля, паляяяяяяяяяяяяяяяяя..... ❤️ Много е танцувална ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 44 минути, Stela каза: Той постоянно се пуска на лайф в тикток с Роксана и Ивоне. Нормално е да натрупа последователи. Гледат ги от етноса, които хич не са малко 😁 С Рокса са станали като дупе и гащи. Чудя се кой от кого има повече изгода. 😁 Не съм станал фен, ама на Георги песните и повечето гледанията в тубата са от преди участието му в Брадъра, явно има човека публика, пък била тя и в махалата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 19 часа , Balkandji1 каза: Да, бе, да. Обаче ще е за 50-тата годишнина на сцена, когато медицината вече ще е измислила присаждането на нови гласни струни. Няма да има концерт. Точка. Оф, може да си вече дърт, ама никога не е късно да си намериш хоби което ще ти изпълни душата и няма да има нужда да злобееш към всичко което диша. 😇 Това ме зариби! Тази песен е като експлозия от енергия, която ме залива от първата секунда. Усещам как сърцето ми започва да бие по-бързо с ритъма ѝ, а цялото ми тяло реагира инстинктивно – не мога да остана неподвижен. Мелодията е заразителна, а текстът сякаш говори директно на душата ми. Тя ме мотивира, вдъхновява и ми напомня, че животът е пълен с възможности. Сякаш за миг забравям всичко друго и се потапям изцяло в музиката, която ме кара да се чувствам свободен, уверен и несломим! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час , Willy каза: Оф, може да си вече дърт, ама никога не е късно да си намериш хоби което ще ти изпълни душата и няма да има нужда да злобееш към всичко което диша. 😇 Това ме зариби! @GriskoBeats Заяждане. Нарича ме "дърт" с цел да ме обиди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 8 часа , DevilWish каза: Татяна рече и отсече: Vladislav Yordanov Само не пей "Излел е Дельо хайдутин",че ще има много хейт пак Татяна Vladislav Yordanov Само не ми казвайте какво трябва да правяМоже да напуснете бързичко и да се ориантирате някъде, където ръчичката Ви ще благоволи да напише нещо позитивно ОриАнтирате ❤️ 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Напоследък преслушвам дискографията на ДжесиСлава - има брутални, ама наистина брутални песни. Жалко, че всички са зае ба ни и събират само мухъл и акари по архивите: "Сладки сънища" е един от най-добрите албуми в чалгата и бг музиката, без значение жанра, изобщо. Ако го беше направила визуален албум - щеше да убие абсолютно всички. Жалко, че преди него се разведе с Галин и кинтите за високобюдджетна продукция секнаха. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час , asylum каза: ОриАнтирате ❤️ Явно ша ходи на къра да ориАнтира, щото не може да си позволи трактористка с тия чайове. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Мегахит! Поправено! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 14 часа , GriskoBeats каза: Второ защо партито се върти около нея? Сякаш тя има имен ден. Супер криндж. Горките деца. Чудя се родителите на другите деца дали са били облечени като Галя? Ти не вярвай на всичко, което се пише по клипчета и тн. Това не е никакъв имен ден на детето, а посрещане на нова година (2023) в Доминикана, където Галена имаше участие. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 7 минути, Just_Me каза: Ти не вярвай на всичко, което се пише по клипчета и тн. Това не е никакъв имен ден на детето, а посрещане на нова година (2023) в Доминикана, където Галена имаше участие. Значи все пак е имало логика в действията и аутфита й Кой тогава внесе такава дезинформация? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 10 минути, GriskoBeats каза: Значи все пак е имало логика в действията и аутфита й Кой тогава внесе такава дезинформация? На самото клипче имаше надпис за имен ден на детето. Не знам с каква цел 🤔 За гледания и коментари сигурно, та си постигнаха целта явно 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 10 часа , Stela каза: Моан се е вдъхновил от "Нищо" на Преса. Дали е искал разрешение да си чопне от текста 😁 Георги на моменти ми беше много забавен в Брадъра, но и много повече пъти ме дразнеше с типичното за етноса му поведение. Рокса отдавна е ясна на всички, намелили са се групичката хаха.. Ама се е пипнала и Моана, не изглежда зле дамата, но все пак. Има бая корекции. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Напоследък преслушвам дискографията на ДжесиСлава - има брутални, ама наистина брутални песни. Жалко, че всички са зае ба ни и събират само мухъл и акари по архивите: "Сладки сънища" е един от най-добрите албуми в чалгата и бг музиката, без значение жанра, изобщо. Ако го беше направила визуален албум - щеше да убие абсолютно всички. Жалко, че преди него се разведе с Галин и кинтите за високобюдджетна продукция секнаха. За мен също е най-добрия албум в чалгата, заедно с "Любовта е само чувство". Деса и Йовко Петров бяха уникална комбинация.... явно доста са се скарали накрая.. Той познаваше стила и гласа на Деси Слава на 100%. Искам тази Деси Слава, сега и тя е залитнала по разни комерси с еднакъв ритъм... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 часа , asylum каза: ОриАнтирате ❤️ Грамотна жена! Както винаги! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 Malina 4 м · Очаквайте на 17 януари в 17.00ч., в моя YouTube канал Malina новия ми проект ,,Ти не си за мен, аз не съм за теб”! 3 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 2 часа , DevilWish каза: Malina 4 м · Очаквайте на 17 януари в 17.00ч., в моя YouTube канал Malina новия ми проект ,,Ти не си за мен, аз не съм за теб”! Да ги мисли по-добре другия път тия обявления, така 3 дена по рано да губя сън няма да стане! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 3 часа , DevilWish каза: Грамотна жена! Както винаги! Първа писта дрисла в ориАнтирането на мотиките по къра! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Няма само Лоренцо да е рапър, Фатме джуниър също се включва. Сега очакваме Ивон и Марая да станат народни певици. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар