FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Добро утро бедняци ! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 часа , DarkChild каза: Искала е да каже а ла диаре. Дано само не го е показала ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 14 часа , Stela каза: Тя пък Симона като може да пее каква й е ползата? Остана си незабелязана и без пукнат хит. Единствената й файда е, че я канят по участия и си изкарва пари от хонорара. Демек не е безработна. ?????? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 часа , DarkChild каза: Искала е да каже а ла диаре. Пъщърнак и фенел за нея са нови думи. преди 7 часа , Lelqtian каза: От маймуни не беше ли? Само че са различен сорт от посраната мамасита и с нейните няма да стане. Снощи беше голям смях! След толкова смях смятам за първи път от много време тази седмица да следя Черешката на тортата! Даже ще върна епизода от понеделник. Нямам търпение за нейното участие! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 30 минути, DevilWish каза: Снощи беше голям смях! След толкова смях смятам за първи път от много време тази седмица да следя Черешката на тортата! Даже ще върна епизода от понеделник. Нямам търпение за нейното участие! Само видях че едва-едва пробва от всяко нещо, май вчерашната домакиня и тя го забеляза. Ако е на диета и ще яде по хапка от нещата - защо изобщо се е съгласила да участва?! 🙄 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: ?????? От тоя пенсионерски клуб май още никой не е пукнал, че да видят хит? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 10 минути, Just_Me каза: Само видях че едва-едва пробва от всяко нещо, май вчерашната домакиня и тя го забеляза. Ако е на диета и ще яде по хапка от нещата - защо изобщо се е съгласила да участва?! 🙄 Използва че по-погрешка са се обадили на нея, вместо на Бейба и затова. Кой изобщо ще се сети за тая посерка иначе, извън нас тука. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @Willy : Галена направи невероятно шоу и пърформанс Галена междувременно: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 😆 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 11 минути, Гальо каза: @Willy : Галена направи невероятно шоу и пърформанс Галена междувременно: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 😆 Напоследък влизаш тук само, за да солиш Галена 😂 голям трън, ей 😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 10 часа , Jake каза: Само аз ли чакам на Людмил новата песен, няма ли други фенове на Токича? ХАХА Малко познати му звучи мелодията и с тия банални текстове на жената на Токича.... И на Малина новата песен е от Токича. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Just_Me каза: Само видях че едва-едва пробва от всяко нещо, май вчерашната домакиня и тя го забеляза. Ако е на диета и ще яде по хапка от нещата - защо изобщо се е съгласила да участва?! 🙄 Сигурно не иска камерата да я снима как ходи до тоалетната. Специална диета на малки хапки против диария. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 31 минути, Just_Me каза: Напоследък влизаш тук само, за да солиш Галена 😂 голям трън, ей 😂 Ама аз нямам проблем с Галена, даже я харесвам. Имам проблем с възхваляването и, което е далеч от реалната ситуация. То са едни милиони, едно чудо, големи шоута едно друго, ще помисли човек че е превърнала илюжън в холивуд сцена, а тя просто скача и вика, нищо по-различно от това което може да направи и танцьорката отзад😃 А че не коментирам друго, просто не са ми интересни Глории, Ивани, Камелии и такива 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 11 часа , Jake каза: Само аз ли чакам на Людмил новата песен, няма ли други фенове на Токича? ХАХА Малко познати му звучи мелодията и с тия банални текстове на жената на Токича.... И аз я очаквам. Радвам се, че в крайна сметка ще е нова песен, а не римейк на Губя те бавно. Ще трябва да направят добра реклама, за да се разчуе евентуално tho. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Песента на Людмил има потенциал да се забележи защото Y2K звука в момента е на мода. Но не съм сигурен колко ще е успешен като продукт самият той. Гласът му лично на мен ми е странен, а визията и поведението му не са това което се търси в момента. Не знам Токича на каква база си подбира изпълнителите… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Песента на Людмил има потенциал да се забележи защото Y2K звука в момента е на мода. Но не съм сигурен колко ще е успешен като продукт самият той. Гласът му лично на мен ми е странен, а визията и поведението му не са това което се търси в момента. Не знам Токича на каква база си подбира изпълнителите… Какво значи този звук? На мен ми звучи с много аутотюн, чак дразни.. Иначе да и Малина ще има песен от Токича, което е много интересно, той я създаде реално преди години и имаха много добри песни, беше създал собствен стил за нея, после тя го напусна и превърна в цигания... След 2003-та не е имала песни от него..... Един непопулярен факт, знаете ли, че аранжимента на "Бяла роза" също е на Токича? Реално този човек е бил супер талантлив, докато не се изчерпа в един момент към 2007-а..Издаваше по три албума на година и явно бърнаутна тогава. Колкото и талантлив да си няма как да правиш по 20-30 песни на година, това е кошмар! ТОва е последната му песен за Гергана Ето това е от Токича 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 19 минути, Jake каза: Ето това е от Токича Токича само е поразбутал музиката, иначе оригиналът е на Antique - Time To Say Goodbye 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На мен гласът на Людмил ми звучи като на типичен западен тийн идол тип Джъстин Бийбър, Шон Мендес и т.н. В настоящата разпаднала се картинка на чалгата звучи необичайно насред комерсите и напевите от махалите, но според мен има нужда от нещо такова, по-свежо. Надявам се и песента на Токича с Малина да е яка, но същевременно някак не ме кефи, че това би означавало, че само ДС, разбира се, се е издънила при завръщането си към него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 13 минути, Just_Me каза: Токича само е поразбутал музиката, иначе оригиналът е на Antique - Time To Say Goodbye Аранжимента прави песента съвсем друга, но да той крадеше доста тогава, но правеше по-добри аранжименти от оригиналите. "Тръгвам си" на Малина също е ми допада, въпреки, че Малина е една от най-противните чалгаджийки. Иначе аз също мисля, че имаме нужда от някой като този Людмил, въпреки че си личи, че е гейче, няма типичната чалга визия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Това някаква нова мода ли е? Като онзи тест "от кои храни пълнеем" 😄 Но тук целта каква е 🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 24 минути, Jake каза: Аранжимента прави песента съвсем друга, но да той крадеше доста тогава, но правеше по-добри аранжименти от оригиналите. "Тръгвам си" на Малина също е ми допада, въпреки, че Малина е една от най-противните чалгаджийки. Иначе аз също мисля, че имаме нужда от някой като този Людмил, въпреки че си личи, че е гейче, няма типичната чалга визия. За радост, ако не с много масови хитове, то поне с визия Алфа и Даймънд в последните години малко промениха типичната представа за мъжете в чалгата - и Людмил им следва тази линия, но като саунд е повече поп, в стила на Токича. По-добре това, отколкото само да ни се внушава какъв топъл певец на народа е Тони Стораро или да се възхищаваме какво готино аверче по пияно-наркомански е Константин. Мен песента на Людмил ме кефи още от тийзърчето. От новите Токичови мисля, че само на Анелия ме е грабвала толкова, а най-малко съм слушал... Айван. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 9 минути, Just_Me каза: Това някаква нова мода ли е? Като онзи тест "от кои храни пълнеем" 😄 Но тук целта каква е 🤔 Генетичен тест за потекло. Показва от кои географски ширини са предците ти от преди определен брой поколения. Не е нещо ново, просто мисля че в България хората не си правят такива защото ги е страх да не покаже че са роми. Също не съм сигурен до колко са акуратни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Jake каза: Какво значи този звук? На мен ми звучи с много аутотюн, чак дразни… Y2K е периода 1997-2005 в поп културата. В случая песента на Людмил има елементи точно от този период и звучи като нещо на Руши, Каризма и другите поп изпълнители от онова време. (поне от тийзърите де) 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Чудя се как ли се чувства Айван след като Токича започна да продуцира друг изпълнител и го остави... Иначе, токичовите чалгарки от Про Мюзик си се различаваха от другите. Макар и да имаха песни с балканско звучене, по-голямата част от репертоара им беше повече поп/ поп рок. Не трябва да е учудващо, че и сега се опитва да направи нещо различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 41 минути, Just_Me каза: Това някаква нова мода ли е? Като онзи тест "от кои храни пълнеем" 😄 Но тук целта каква е 🤔 Беше мода преди 5 години, явно чак сега стига БГ 🤭 преди 28 минути, Emanuela.Carey каза: Генетичен тест за потекло. Показва от кои географски ширини са предците ти от преди определен брой поколения. Не е нещо ново, просто мисля че в България хората не си правят такива защото ги е страх да не покаже че са роми. Също не съм сигурен до колко са акуратни. Няма как да покаже ромски произход, защото включва само държави. Ама ако включи Индия, работата е ясна 🤣 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 25 минути, Karma93 каза: Чудя се как ли се чувства Айван след като Токича започна да продуцира друг изпълнител и го остави... Иначе, токичовите чалгарки от Про Мюзик си се различаваха от другите. Макар и да имаха песни с балканско звучене, по-голямата част от репертоара им беше повече поп/ поп рок. Не трябва да е учудващо, че и сега се опитва да направи нещо различно. Аз се чудя как въобще е решил, че Айван под каквато и да е форма би се вписал във формата на днешния жанр. Чалгата, че има нужда от радикална промяна - факт, но този младеж просто си е за друг стил музика, в този не би му се получило дори и Губя те бавно да излизаше за първи път днес в негово изпълнение. Все още се надявам, че с мъжките изпълнители и последните колаборации с легендите Токича загрява за някоя нова млада и свежарска певица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар