Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 14 часа , Stela каза:

Тя пък Симона като може да пее каква й е ползата? Остана си незабелязана и без пукнат хит. Единствената й файда е, че я канят по участия и си изкарва пари от хонорара. Демек не е безработна. 

??????

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Искала е да каже а ла диаре.

Пъщърнак и фенел за нея са нови думи.  :D :D :D 

преди 7 часа , Lelqtian каза:

От маймуни не беше ли? Само че са различен сорт от посраната мамасита и с нейните няма да стане. 

Снощи беше голям смях! След толкова смях смятам за първи път от много време тази седмица да следя Черешката на тортата! Даже ще върна епизода от понеделник. Нямам търпение за нейното участие!

• Like 1
  • Haha 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, DevilWish каза:

Снощи беше голям смях! След толкова смях смятам за първи път от много време тази седмица да следя Черешката на тортата! Даже ще върна епизода от понеделник. Нямам търпение за нейното участие!

Само видях че едва-едва пробва от всяко нещо, май вчерашната домакиня и тя го забеляза. Ако е на диета и ще яде по хапка от нещата - защо изобщо се е съгласила да участва?! 🙄

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Just_Me каза:

Само видях че едва-едва пробва от всяко нещо, май вчерашната домакиня и тя го забеляза. Ако е на диета и ще яде по хапка от нещата - защо изобщо се е съгласила да участва?! 🙄

Използва че по-погрешка са се обадили на нея, вместо на Бейба и затова. Кой изобщо ще се сети за тая посерка иначе, извън нас тука.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Гальо каза:

@Willy : Галена направи невероятно шоу и пърформанс 

Галена междувременно: 

VM.TIKTOK.COM

😆

Напоследък влизаш тук само, за да солиш Галена 😂 голям трън, ей 😂

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Jake каза:

Само аз ли чакам на Людмил новата песен, няма ли други фенове на Токича? ХАХА Малко познати му звучи мелодията и с тия банални текстове на жената на Токича....

И на Малина новата песен е от Токича.

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Сигурно не иска камерата да я снима как ходи до тоалетната. Специална диета на малки хапки против диария. 

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Just_Me каза:

Напоследък влизаш тук само, за да солиш Галена 😂 голям трън, ей 😂

Ама аз нямам проблем с Галена, даже я харесвам. Имам проблем с възхваляването и, което е далеч от реалната ситуация. То са едни милиони, едно чудо, големи шоута едно друго, ще помисли човек че е превърнала илюжън в холивуд сцена, а тя просто скача и вика, нищо по-различно от това което може да направи и танцьорката отзад😃

А че не коментирам друго, просто не са ми интересни Глории, Ивани, Камелии и такива

• Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Jake каза:

Само аз ли чакам на Людмил новата песен, няма ли други фенове на Токича? ХАХА Малко познати му звучи мелодията и с тия банални текстове на жената на Токича....

И аз я очаквам. Радвам се, че в крайна сметка ще е нова песен, а не римейк на Губя те бавно.

Ще трябва да направят добра реклама, за да се разчуе евентуално tho.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Песента на Людмил има потенциал да се забележи защото Y2K звука в момента е на мода. 
Но не съм сигурен колко ще е успешен като продукт самият той. Гласът му лично на мен ми е странен, а визията и поведението му не са това което се търси в момента.

Не знам Токича на каква база си подбира изпълнителите…

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Песента на Людмил има потенциал да се забележи защото Y2K звука в момента е на мода. 
Но не съм сигурен колко ще е успешен като продукт самият той. Гласът му лично на мен ми е странен, а визията и поведението му не са това което се търси в момента.

Не знам Токича на каква база си подбира изпълнителите…

Какво значи този звук? На мен ми звучи с много аутотюн, чак дразни..

Иначе да и Малина ще има песен от Токича, което е много интересно, той я създаде реално преди години и имаха много добри песни, беше създал собствен стил за нея, после тя го напусна и превърна в цигания... След 2003-та не е имала песни от него.....

Един непопулярен факт, знаете ли, че аранжимента на "Бяла роза" също е на Токича? Реално този човек е бил супер талантлив, докато не се изчерпа в един момент към 2007-а..Издаваше по три албума на година и явно бърнаутна тогава. Колкото и талантлив да си няма как да правиш по 20-30 песни на година, това е кошмар! 

ТОва е последната му песен за Гергана 

Ето това е от Токича

• Like 1
Сподели в други сайтове

На мен гласът на Людмил ми звучи като на типичен западен тийн идол тип Джъстин Бийбър, Шон Мендес и т.н. В настоящата разпаднала се картинка на чалгата звучи необичайно насред комерсите и напевите от махалите, но според мен има нужда от нещо такова, по-свежо.

Надявам се и песента на Токича с Малина да е яка, но същевременно някак не ме кефи, че това би означавало, че само ДС, разбира се, се е издънила при завръщането си към него.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Just_Me каза:

Токича само е поразбутал музиката, иначе оригиналът е на Antique - Time To Say Goodbye

Аранжимента прави песента съвсем друга, но да той крадеше доста тогава, но правеше по-добри аранжименти от оригиналите. "Тръгвам си" на Малина също е ми допада, въпреки, че Малина е една от най-противните чалгаджийки. 

Иначе аз също мисля, че имаме нужда от някой като този Людмил, въпреки че си личи, че е гейче, няма типичната чалга визия. 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Jake каза:

Аранжимента прави песента съвсем друга, но да той крадеше доста тогава, но правеше по-добри аранжименти от оригиналите. "Тръгвам си" на Малина също е ми допада, въпреки, че Малина е една от най-противните чалгаджийки. 

Иначе аз също мисля, че имаме нужда от някой като този Людмил, въпреки че си личи, че е гейче, няма типичната чалга визия. 

За радост, ако не с много масови хитове, то поне с визия Алфа и Даймънд в последните години малко промениха типичната представа за мъжете в чалгата - и Людмил им следва тази линия, но като саунд е повече поп, в стила на Токича. По-добре това, отколкото само да ни се внушава какъв топъл певец на народа е Тони Стораро или да се възхищаваме какво готино аверче по пияно-наркомански е Константин.

Мен песента на Людмил ме кефи още от тийзърчето. От новите Токичови мисля, че само на Анелия ме е грабвала толкова, а най-малко съм слушал... Айван.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Just_Me каза:

Това някаква нова мода ли е? Като онзи тест "от кои храни пълнеем" 😄 Но тук целта каква е 🤔

20250115_122603_1_65.jpg

Генетичен тест за потекло. Показва от кои географски ширини са предците ти от преди определен брой поколения. 
Не е нещо ново, просто мисля че в България хората не си правят такива защото ги е страх да не покаже че са роми.

Също не съм сигурен до колко са акуратни.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Какво значи този звук? На мен ми звучи с много аутотюн, чак дразни…

Y2K е периода 1997-2005 в поп културата. В случая песента на Людмил има елементи точно от този период и звучи като нещо на Руши, Каризма и другите поп изпълнители от онова време. (поне от тийзърите де)

• Like 3
Сподели в други сайтове

Чудя се как ли се чувства Айван след като Токича започна да продуцира друг изпълнител и го остави...

Иначе, токичовите чалгарки от Про Мюзик си се различаваха от другите. Макар и да имаха песни с балканско звучене, по-голямата част от репертоара им беше повече поп/ поп рок. Не трябва да е учудващо, че и сега се опитва да направи нещо различно.

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Just_Me каза:

Това някаква нова мода ли е? Като онзи тест "от кои храни пълнеем" 😄 Но тук целта каква е 🤔

20250115_122603_1_65.jpg

Беше мода преди 5 години, явно чак сега стига БГ 🤭 

преди 28 минути, Emanuela.Carey каза:

Генетичен тест за потекло. Показва от кои географски ширини са предците ти от преди определен брой поколения. 
Не е нещо ново, просто мисля че в България хората не си правят такива защото ги е страх да не покаже че са роми.

Също не съм сигурен до колко са акуратни.

Няма как да покаже ромски произход, защото включва само държави. Ама ако включи Индия, работата е ясна 🤣

• Haha 1
  • skull 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Karma93 каза:

Чудя се как ли се чувства Айван след като Токича започна да продуцира друг изпълнител и го остави...

Иначе, токичовите чалгарки от Про Мюзик си се различаваха от другите. Макар и да имаха песни с балканско звучене, по-голямата част от репертоара им беше повече поп/ поп рок. Не трябва да е учудващо, че и сега се опитва да направи нещо различно.

Аз се чудя как въобще е решил, че Айван под каквато и да е форма би се вписал във формата на днешния жанр. Чалгата, че има нужда от радикална промяна - факт, но този младеж просто си е за друг стил музика, в този не би му се получило дори и Губя те бавно да излизаше за първи път днес в негово изпълнение.

Все още се надявам, че с мъжките изпълнители и последните колаборации с легендите Токича загрява за някоя нова млада и свежарска певица.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...