Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 14 минути, SG каза: Аз се чудя как въобще е решил, че Айван под каквато и да е форма би се вписал във формата на днешния жанр. Чалгата, че има нужда от радикална промяна - факт, но този младеж просто си е за друг стил музика, в този не би му се получило дори и Губя те бавно да излизаше за първи път днес в негово изпълнение. Все още се надявам, че с мъжките изпълнители и последните колаборации с легендите Токича загрява за някоя нова млада и свежарска певица. Да си признаем, че без визия - няма успех в днешни дни.. Айвън е грозничък, пълничък и с говорни дефекти на шшшшшш.. Не мисля, че би пробил, в който и да е жанр. Също както и Стефан Илчев, който е успешен само с имитациите си. Ако не бяха Капките никой нямаше да чуе за него. Даже преди формата сигурно беше навъртял десетилетка в опити за кариера. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 46 минути, Karma93 каза: Чудя се как ли се чувства Айван след като Токича започна да продуцира друг изпълнител и го остави... Мисля че Айван сам се е отказал, личеше си че не е неговото. Не само в чалгата, ами като цяло за музикалната сцена си се изисква да си по-отворен. Него го е срам да погледне камерата в клип, камо ли да излезе да пее в дискотека. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 10 минути, GriskoBeats каза: Да си признаем, че без визия - няма успех в днешни дни.. Айвън е грозничък, пълничък и с говорни дефекти на шшшшшш.. Не мисля, че би пробил, в който и да е жанр. Също както и Стефан Илчев, който е успешен само с имитациите си. Ако не бяха Капките никой нямаше да чуе за него. Даже преди формата сигурно беше навъртял десетилетка в опити за кариера. Мисля, че изпълнители като тях и като много други подобни трябва да правят нещо тип естрада. Не че им е гаранция за огромни хитове, но ще им отива повече от опитите да се правят на комерсиални, пък било то с умерени песни в стил Токичова ретро чалга. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час , SG каза: Аз се чудя как въобще е решил, че Айван под каквато и да е форма би се вписал във формата на днешния жанр. Чалгата, че има нужда от радикална промяна - факт, но този младеж просто си е за друг стил музика, в този не би му се получило дори и Губя те бавно да излизаше за първи път днес в негово изпълнение. Все още се надявам, че с мъжките изпълнители и последните колаборации с легендите Токича загрява за някоя нова млада и свежарска певица. Айвън е талант, просто няма харизма и визия. Музиката беше хубава, но с този банален текст, липсва на реклама и изпяване като жена, нямаше как да станат нещата. Аз харесвам всички нови песни Токичови песни, но аз просто съм му голям фен и съм свикнал на начина на музициране. Ако вземат истински текстописец ще са топ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Jake каза: Айвън е талант, просто няма харизма, визия и Хфактор в гласа си. Музиката беше хубава, но с този банален текст, липсва на реклама и изпяване като жена, нямаше как да станат нещата. Айвън участва на детската Евровизия 2015.. Знаем как пее. Но нито е изчистил говорните дефекти, нито визуално би увлякъл някаква малка аудитория, нито психологически се е развил. На Евровизия видях как се натягаше да спечели при Слави, после опита да надпищи Габриела. С днешна дата виждам сломената му физиономия. Може би за пиано бар би бил адекватен, не знам. Жалко е, че на много хора им е дадено да пеят, но без допълнителни екстри като визия и никога не успяват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, GriskoBeats каза: Айвън участва на детската Евровизия 2015.. Знаем как пее. Но нито е изчистил говорните дефекти, нито визуално би увлякъл някаква малка аудитория, нито психологически се е развил. На Евровизия видях как се натягаше да спечели при Слави, после опита да надпищи Габриела. С днешна дата виждам сломената му физиономия. Може би за пиано бар би бил адекватен, не знам. Жалко е, че на много хора им е дадено да пеят, но без допълнителни екстри като визия и никога не успяват. Ами за съжаление е така, по тази логика вокалните педагози щяха да са най-големите звезди. Тя и Гергана беше с оскъдни гласови данни, но замести с чар, харизма, визия и енергия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 13 минути, Jake каза: Айвън е талант, просто няма харизма и визия. Музиката беше хубава, но с този банален текст, липсва на реклама и изпяване като жена, нямаше как да станат нещата. Аз харесвам всички нови песни Токичови песни, но аз просто съм му голям фен и съм свикнал на начина на музициране. Ако вземат истински текстописец ще са топ. Този тип текстове са запазена марка за Токича. Едно време много ревахме и наричахме песните 'бози', а днес сериозно ни липсват, докато ни залива морето от още по-еднакви (и далеч по-малко смислени) комерс бози и кючеци. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, SG каза: Този тип текстове са запазена марка за Токича. Едно време много ревахме и наричахме песните 'бози', а днес сериозно ни липсват, докато ни залива морето от още по-еднакви (и далеч по-малко смислени) комерс бози и кючеци. Неговия стил трудно би се вписал в днешно време, но както казах по-горе, беше се изчерпал към 2006-7 година след толкова албуми на Гергана, Анелия и Малина. Това доведе до бозите. То и Оцко правеше само хитове, но се изчерпа. Същото става и с Даниел Ганев напоследък. Голяма криза е за композитори... Може би само Драганински не се изчерпа, но и работи само с малък брой песни, предимно за Преса. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 ,,Обучен’’ на Цветина ми е директно сред любимите песни. Едва я дочаках да дойде, но изобщо не ме разочарова, даже надмина очакванията ми, които от двата short-а бяха завишени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 20 часа , Sunlight каза: За мен това не е почивка. Почивка е да сте само двамата, а не да се помъкнат всички. Т.е. ти и Ники, или Ники и жена му? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Какво стана с албумите на Меди и Фики? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 36 минути, Jake каза: Неговия стил трудно би се вписал в днешно време, но както казах по-горе, беше се изчерпал към 2006-7 година след толкова албуми на Гергана, Анелия и Малина. Това доведе до бозите. То и Оцко правеше само хитове, но се изчерпа. Същото става и с Даниел Ганев напоследък. Голяма криза е за композитори... Може би само Драганински не се изчерпа, но и работи само с малък брой песни, предимно за Преса. И по-утвърдените композитори биха могли да намерят начин да са оригинални, но самите изпълнители твърде много ги глезят като също не проявяват каквато и да е оригиналност и просто искат 'хит' по шаблона. Необходими са и нови композитори, да, по възможност такива, които да мислят извън клишето. Малко вероятно, уви. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 54 минути, SG каза: И по-утвърдените композитори биха могли да намерят начин да са оригинални, но самите изпълнители твърде много ги глезят като също не проявяват каквато и да е оригиналност и просто искат 'хит' по шаблона. Необходими са и нови композитори, да, по възможност такива, които да мислят извън клишето. Малко вероятно, уви. Ами и тях ги разбирам....ако правиш експерименти и различно от модерния чалга ритъм в клубовете, няма да имаш участия и пари...Само богаташки като Галена могат да си позволят това. В България ако си прохождащ попаджия може да си умреш от глас...Ако някой направи песните на Хари Стайлс и Тейлър Суифт в България сигурно и 100 хиляди гледания няма да събере... Тук сме си ориентало-балкански манталитет. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, Jake каза: Ами и тях ги разбирам....ако правиш експерименти и различно от модерния чалга ритъм в клубовете, няма да имаш участия и пари...Само богаташки като Галена могат да си позволят това. В България ако си прохождащ попаджия може да си умреш от глас...Ако някой направи песните на Хари Стайлс и Тейлър Суифт в България сигурно и 100 хиляди гледания няма да събере... Тук сме си ориентало-балкански манталитет. Списъкът с чалгарки с пълен график без актуални песни е изключително дълъг. Участията не зависят от хитовете, особено когато си наложено име. При новите - да, но при старите - всички е според Сашка Ангелчето. Така че спокойно могат да налагат ново звучене, ако желаят. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, GriskoBeats каза: Списъкът с чалгарки с пълен график без актуални песни е изключително дълъг. Участията не зависят от хитовете, особено когато си наложено име. При новите - да, но при старите - всички е според Сашка Ангелчето. Така че спокойно могат да налагат ново звучене, ако желаят. Това е съвсем различно. Това са стари и наложени имена, хора като Деси Слава, Ивана, Преслава и тн могат да имат участия до живот и без една нова песен... Тази Сашка може да е всякаква, но клуба няма да плати за Айвън. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Jake каза: Това е съвсем различно. Това са стари и наложени имена, хора като Деси Слава, Ивана, Преслава и тн могат да имат участия до живот и без една нова песен... Тази Сашка може да е всякаква, но клуба няма да плати за Айвън. Както казах - зависи от старите чанти. В това число Мегастар, Алфа, Даймънд - те си имат участия и без хитове. Не само ГИКД и тн. Фактически 99% от чалгарките могат да променят жанра, ако пожелаят. Сашка може да пробута всеки, просто хонорарът ще е 500 лева. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Karma93 каза: Какво стана с албумите на Меди и Фики? Меди е пуснал тийзър за албума на 6ти септември 2023 - тоест преди почти година и половина. Сега ще има нов клип, но не мисля че ще е от албума защото е част от рекламна кампания. Или не може да подбере силен материал за албум или го изпипва. Предполагам е първото. Фики от доста по-дълго планира албум, така че не вярвам и тази година да е. За момента май се опитва да нацели някой ТикТок хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Фики от доста по-дълго планира албум, така че не вярвам и тази година да е. За момента май се опитва да нацели някой ТикТок хит. Уж подготвя четворен албум (фолклор, поп, поп-фолк, турбо кючеци) така бе казал в интервю за радио Веселина. И при Алпер бе казал нещо подобно. Чакаме 😄 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: Меди е пуснал тийзър за албума на 6ти септември 2023 - тоест преди почти година и половина. Сега ще има нов клип, но не мисля че ще е от албума защото е част от рекламна кампания. Или не може да подбере силен материал за албум или го изпипва. Предполагам е първото. Фики от доста по-дълго планира албум, така че не вярвам и тази година да е. За момента май се опитва да нацели някой ТикТок хит. Фики ще издаде албума си на 3.03, защото тогава прави 30 и ще е троен или четворен. Това го е обявил сигурно от година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Jake каза: Това е съвсем различно. Това са стари и наложени имена, хора като Деси Слава, Ивана, Преслава и тн могат да имат участия до живот и без една нова песен... Тази Сашка може да е всякаква, но клуба няма да плати за Айвън. Мелето за жалост е прав, че вече може да си сред онези с ТОП заетост без дори някога да си бил ТОП име. Стига онези с връзките да те бутнат в пакета. Но пък тя и чалгата днес го позволява. Едно време (когато с Кити бяхме млади) имаше истински звезди, на които цялата държава им се интересуваше от хитовете - а дискотеките слушаха и публиката в тях не приемаше всичко без да им пука за името. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 gnal.bg 3 ч · Татяна се завръща на култово място за попфолка в компанията на сина си, влиза ударно в 2025-а! Повече информация може да намерите тук https://signal.bg/татяна-се-завръща-на-култово-място-за-п/ Venci Nikolov Тя и в "Черешката на тортата" влезе удърно ! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 От Алфа само Лиди участва 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Новият албум на Глория "Избирам любовта" ли ще се казва ? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 27 минути, FikLena каза: От Алфа само Лиди участва Страхотен помяр е Криско...Пак си направи реклама и забрави как отказваше да пее за благотворителност и пееше за аборт... Има милиони, да направи центъра, не го понасям изобщо....гнида. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Олеее какъв ген има Надя ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар