Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.
WWW.FACEBOOK.COM

Любимата ми песен на Софи Маринова ❣️🥰💋.

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Jake каза:

Ох, докато Пайнер беше в пика си до 2020-та всички му целуваха задника.....сега когато вече е на издихания, изведнъж всички се оказа неоценени....Това започва да дразни, Само Рени и Деси Слава поеха риска да напуснат монопола. 

Цветелина първа. 
След тях Мира, Петра…

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Много ми харесва. Като гледам обаче има голяма вероятност да не получи необходимата реклама и да си остане при парчетата на Айван. Необходимо е да направят нещо по въпроса, а не да разчитат на името на композитора. Не може сериозно да очакват, че децата и тийнейджърите, които са целевата група на проекта, ще знаят и ще се интересуват какво значи това Токича.

Трябваше да направи като Алфа, Хит Микс и Мегастар - да включи във фийт някое познато име. Деса и Анелия никога не отказват дуети и без това.

Също уж дъщеря му се снимаше от конференция за дигитален маркетинг, пък една реклама в Ютуб не са пуснали.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, lucellent каза:

Защо изтриха дуета и качиха соло версия? 💀

Нали Джия нещо не си беше платила на Супер Саш и на Пит. Нареждаха я нещо със сторита. Само не знам Емануела какво общо има с тоя случай, ама карай :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Just_Me каза:

Нали Джия нещо не си беше платила на Супер Саш и на Пит. Нареждаха я нещо със сторита. Само не знам Емануела какво общо има с тоя случай, ама карай :D 

Джия се беше похвалила след Ергена 3, че “нейната песен Мамино Синче” пак е влязла в тренда. След това Супер Саш беше качил стори с песента и беше цензурирал нейното име.

Още тогава предположих че ще качат соло версията.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Emanuela.Carey каза:

Джия се беше похвалила след Ергена 3, че “нейната песен Мамино Синче” пак е влязла в тренда. След това Супер Саш беше качил стори с песента и беше цензурирал нейното име.

Още тогава предположих че ще качат соло версията.

Много лудо, и в каналът на Хит Микс я няма :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bunn каза:

Много лудо, и в каналът на Хит Микс я няма :D 

Сигурно ще я свалят и от стрийминг.

Изискваме оригиналната соло версия и на този хит:

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Трябваше да направи като Алфа, Хит Микс и Мегастар - да включи във фийт някое познато име. Деса и Анелия никога не отказват дуети и без това.

Също уж дъщеря му се снимаше от конференция за дигитален маркетинг, пък една реклама в Ютуб не са пуснали.

Фийтовете с познати имена попринцип са нож с две остриета. Може да дадат някакъв лек тласък, но и да обезличат изпълнителя и да го превърнат в Тройница още в началото - може би най-грешния ход на новите компании.

Токича иначе явно е решил най-силните проекти в началото на годината да са с негово участие. Това е брутално!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , SG каза:

Няма изненада, че преди са си мълчали и чак днес се обаждат. Монопола не позволяваше свободно слово на смачканите от системата в името на издигането на определени изпълнители. А да напуснеш Пайнер и да си позволиш да говориш можеше да завърши още по-зле, за такива като Магда пък съвсем.

Така е, ама нека все пак имат реална самооценка. Певици на годината и масови фаворитки като Глория, Ивана и Преслава не са били на всички М-телски турнета, някоя си Магда е тръгнала да се оплаква. Нелепо е. Никога не е била НАЙ, винаги някъде по средата най-много.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Emanuela.Carey каза:

Ох айде и Магда била недооценена. Вместо да е благодарна че изобщо някой ѝ е обърнал внимание, дори за кратко време. Иначе сега кой знае на кой битак щеше да продава турски реплики.

Очаквам скоро включване от Соня Немска и Димана - все централни лица в Пайнер, които са заслужавали Нобелова награда за чалга.

Само Валя им е все благодарна.

преди 43 минути, Emanuela.Carey каза:

Сигурно ще я свалят и от стрийминг.

Изискваме оригиналната соло версия и на този хит:

Може и Вая да остане. Киара, чиба!

• Like 2
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , lucellent каза:

Защо изтриха дуета и качиха соло версия? 💀

С нов монтаж на клипа и чак писали "2025". Честит нов соло сингъл на Емануела! Кралица!

• Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , asylum каза:

Цветелина първа. 
След тях Мира, Петра…

Тези никога не са били топ имена и даже не сме разбрали кога са си тръгнали..

Още от силните години на Пайнер ми е смешно как всички се възмущавахте как тая или оная била повече бутана от Пайнер. Ами логично! Пайнер беше частен бизнес, инвестира там където вижда, че има потенциал и ще му се върне печалбата. Ама защо Преслава, ама защо Ивана, ами защото така са решили и това е донесло печалби...Сега когато ги няма фирмите, защо Нелина, Екстра Нина и всички подобни не са сред хитовите? Защо Магда и всички "неоправдани" пак нямат успеха за който се мечтали? Беше лесно да се плюе по Пайнер, но сега пак същите имена са актуални и без Пайнер... Хората не разбраха, че е и до харизма, усет. Да, такива като Магда имаха своя успех, но това не значи, че са били за турне и награди..... Емилия също ми беше смешна, да, винаги е била актуална, но да реве със сълзи, че не била певица на годината?!!! За Бога, тя никога не е го заслужавала, но беше на всяко турне, имаше албум всяка година и десетки клипове с песни през 2 месеца.............Лесно е обаче да се мрънка. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Татяна с първа десятка! Ти да видиш!

KO4.BG

Снощи топ нумерологът Милена Иванова – Еа направи директна връзка с Космоса в „Черешката на тортата“. В кухнята всичко бе перфектно изчислено и съобразено с...

• Like 1
  • Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Gerganafen каза:

Така е, ама нека все пак имат реална самооценка. Певици на годината и масови фаворитки като Глория, Ивана и Преслава не са били на всички М-телски турнета, някоя си Магда е тръгнала да се оплаква. Нелепо е. Никога не е била НАЙ, винаги някъде по средата най-много.

Може би горчилката на такива като Магда идва от мисълта, че и те е можело да бъдат успешни като изпълнителите от турнетата, но не са били заради налагането на въпросните. За мен Магда е талантлива певица, която още тогава беше харесвана от хора в различни възрасти, но дебютът й е както в най-силната, така и в началото на най-нечестната ера за чалгата - промените в полза на Троянския кон, които после се пренесоха към Преслава, Галена, Янева и т.н. Да не говорим, че 2003 Митака още си имаше и лична любимка, Десислава, а нейното напускане го съкруши и така дойде тласъкът към други млади имена, като Гергана и Емилия, които веднага бяха сложени по турнетата.

Реално няма как да знаем дали днес Магда нямаше да е една от най-големите звезди ако беше получила привилегиите на други. 

• Like 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Jake каза:

Тези никога не са били топ имена и даже не сме разбрали кога са си тръгнали..

Още от силните години на Пайнер ми е смешно как всички се възмущавахте как тая или оная била повече бутана от Пайнер. Ами логично! Пайнер беше частен бизнес, инвестира там където вижда, че има потенциал и ще му се върне печалбата. Ама защо Преслава, ама защо Ивана, ами защото така са решили и това е донесло печалби...Сега когато ги няма фирмите, защо Нелина, Екстра Нина и всички подобни не са сред хитовите? Защо Магда и всички "неоправдани" пак нямат успеха за който се мечтали? Беше лесно да се плюе по Пайнер, но сега пак същите имена са актуални и без Пайнер... Хората не разбраха, че е и до харизма, усет. Да, такива като Магда имаха своя успех, но това не значи, че са били за турне и награди..... Емилия също ми беше смешна, да, винаги е била актуална, но да реве със сълзи, че не била певица на годината?!!! За Бога, тя никога не е го заслужавала, но беше на всяко турне, имаше албум всяка година и десетки клипове с песни през 2 месеца.............Лесно е обаче да се мрънка. 

Глупости. Цветелина им беше топ име преди да напусне

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

И като напусна какво стана...началото на края. Аз я харесвам, но не успя повече да се наложи. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, asylum каза:

Точно така. Цветелина беше директно зад Глория по едно време, преди Деса и Кама да настъпят. Иначе си имаше и тотални хитове след Пайнер: “Син си имам”, “Чалга до дупка”, “След дъжд качулка”, “Вече късно е”, “Спомени”. 
Направи си хитове и тогава момичето. 

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, GSA каза:

Точно така. Цветелина беше директно зад Глория по едно време, преди Деса и Кама да настъпят. Иначе си имаше и тотални хитове след Пайнер: “Син си имам”, “Чалга до дупка”, “След дъжд качулка”, “Вече късно е”, “Спомени”. 

тьотката

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Цветелина си беше голяма звезда. Със сигурност щеше да е на турне ако имаше такова през 2000. Не знам как допусна хората да я забравят. Наскоро ми излезе снимка на едно момче с нея и пишеше 'Цветелина - народна певица'.:helpsmilie:

• Like 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Jake каза:

И като напусна какво стана...началото на края. Аз я харесвам, но не успя повече да се наложи. 

Пак си беше ок и с хитове, преди да реши да стане скучна и да се премени в носия, в което пак си има нейните успехи. 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, SG каза:

Цветелина си беше голяма звезда. Със сигурност щеше да е на турне ако имаше такова през 2000. Не знам как допусна хората да я забравят. Наскоро ми излезе снимка на едно момче с нея и пишеше 'Цветелина - народна певица'.:helpsmilie:

Тя при Алпер като беше обясни защо е избрала фолклора и си е права. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, GSA каза:

Дори това беше хит. 

Мира също беше много хитова, след като отиде в Съни. Възроди си кариерата. Петра залезе, обаче.

Таня Боева също беше успешна след Пайнер и Ара.

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...