Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 17 минути, Jake каза:

Татяна имаше един добър албум с песни като тази:

Тук много евтино се опита да изимитира клипа на Глора към "Феникс". Песента е яка обаче:

Сподели в други сайтове

една провинциалистка връчва награда на друга провинциалистка

Гюрулту изглежда супер яко тук, а Тоца е като абитуриентка от прованса.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза:

Деса в тая ТВ версия изглежда невероятно:

Това беше нейната визия и най-добрата й форма, задържа се още години след това така, но стана по-чалгарска визията. Тук беше много добре. Пайнер бяха много долни към нея.......тогава бяха и монополисти и във върха си, трябва да си много силен да удържиш на това, то си е тормоз. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Единствената, която прокопса след Пайнер беше Деса. Всички други потънаха за година-две. Към днешна дата Кама има 2-3 хитови песни за 10 години и участие в Гласът - благодарение на ниския хонорар. И дотам. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, GriskoBeats каза:

Единствената, която прокопса след Пайнер беше Деса. Всички други потънаха за година-две. Към днешна дата Кама има 2-3 хитови песни за 10 години и участие в Гласът - благодарение на ниския хонорар. И дотам. 

5 са:
1. Дразни ме
2. Името ти
3. План Б
4. Искам да се напиеш
5. Иди си

Необходимо е да се отчете, че Камелия напусна на 18-тата година от кариерата си след дълга пауза без нови проекти, а Деса в самия си връх - на 5-мата година от кариерата си, след прясно получена награда за "Певица на годината".

Деса беше млада и амбицирана да прави чудеса. На Камелия й беше малко през п*тката вече и не й се занимаваше много-много.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

5 са:
1. Дразни ме
2. Името ти
3. План Б
4. Искам да се напиеш
5. Иди си

Необходимо е да се отчете, че Камелия напусна на 18-тата година от кариерата си след дълга пауза без нови проекти, а Деса в самия си връх - на 5-мата година от кариерата си, след прясно получена награда за "Певица на годината".

Деса беше млада и амбицирана да прави чудеса. На Камелия й беше малко през п*тката вече и не й се занимаваше много-много.

И да подчертаем, че Кама беше в поредна година, в която пускаше по 1 песен, която не ставаше хит - преди напускането. Може би 2011 последно имаше някакви успехи. Забележи, че когато няма медийни и сценични изяви, е тотално на дъното. Винаги е била повече шут, отколкото певица. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, GriskoBeats каза:

И да подчертаем, че Кама беше в поредна година, в която пускаше по 1 песен, която не ставаше хит - преди напускането. Може би 2011 последно имаше някакви успехи. Забележи, че когато няма медийни и сценични изяви, е тотално на дъното. Винаги е била повече шут, отколкото певица. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

1. Тази песен не стана кой знае какъв хит, когато излезе! Иначе е яка.

2. Кама е просто фийч и никога не се е приемало за нейна песен. 

Във въпросните години се чакаха нейните участията на сборните концерти като я слагаха в ретро блоковете. И евентуално представяше нова песен, която не ставаше хит.

• Like 1
  • Ooo 2
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Lelqtian каза:

Може и да не е била избухвация като Гергана, ама Море и суша определено се забеляза, за разлика от други дебютиращи по същото време.

а в баш в ония години, 2003,4,5, Счета си е мечтала да има хитове и кариера като Магда, при условие че дълбаеше дъното като първо като Деса от преди да има алиекспрес, а после като ефтина версия на Камелия като си оправи гърбицата и си сложи цици. 

Магда със сигурност се забеляза и задмина по-рано дебютиралата Тотя. Дори и сега Магда е по-известна от нея, макар че с излагациите в черешката, най-сетне хората научиха коя е тая Тотя.

Счета си имаше хитове онези години. Не е била неуспешна.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Интересното е,че червилата на Преслава изобщо не цапат, не оставят никакви следи, 

А спиралата е уникална, особено както съм със светли очи аз, погледа става уникален. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, DarkChild каза:

Магда със сигурност се забеляза и задмина по-рано дебютиралата Тотя. Дори и сега Магда е по-известна от нея, макар че с излагациите в черешката, най-сетне хората научиха коя е тая Тотя.

Счета си имаше хитове онези години. Не е била неуспешна.

Магда беше във връзка с мутра, затова. В момента, в който тя приключи, кариерата й отиде в Я група. Татяна имаше семейство.

WWW.FLAGMAN.BG

Певицата си тръгнала от апартамента на гаджето си на булевард „България

image.png.e2d3c27fba3a89b9037d18fa2b45ec0b.png

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

Магда си беше окей до 2008 някъде. Имаше си популярни песни.

Мисля, че ако по време на Оцковата ера (когато Яница се завърна в играта) Магда също имаше шанс, но в последните години пускаше по 1-2 песни на година и не много в тренда.

https://www.youtube.com/watch?v=tDvtTBaZoUc

Това беше доста добро!

• Like 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, -A. каза:

Мисля, че ако по време на Оцковата ера (когато Яница се завърна в играта) Магда също имаше шанс, но в последните години пускаше по 1-2 песни на година и не много в тренда.

Това беше доста добро!

Цитат

2007 – 08: Трети албум „Нежен прицел“

През 2007 г. Магда представя новия си попфолк проект „Лудост е“ и финализира годината с „Пусни ме“.

През 2008 г. Магда представя песента „Всичко се връща“ която е квинтет с Вероника, Елена, Димана и Илиян. Следващите ѝ попфолк проекти са „Огледалото не лъже“, „Не лягай сам“ и „Къде е любовта“. Магда представя третия си албум със заглавие „Нежен прицел“.

Толкова добре е била, че нито една от изброените не си спомняме как звучи. Ходи се лекувай пък я ползвахме за затапки във форумите, но никога не е била хит.

2006та й беше успешна, но пак не е била и в топ 20.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, GriskoBeats каза:

Толкова добре е била, че нито една от изброените не си спомняме как звучи. Ходи се лекувай пък я ползвахме за затапки във форумите, но никога не е била хит.

Ти не я помниш, аз например помня тази:

Не казвам, че е била в топ 20, но не е била някакво дъно. Тя дори 2006 приличаше на някаква строга даскалица и после като навлезнаха такива като Андреа и т.н. тя тотално изпадна в забрава.

пс А помня, че аз добавях ретро песни в нейбъла и смея да твърдя, че тогава ''Спаси ме, любов'' беше една от най-гледаните и запазили се песни. По-гледана от много проекти на Ивана, Глория, Галена, Анелия, Емилия и дори Преслава от 2005 или 2006.

• Like 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза:

Магда беше във връзка с мутра, затова. В момента, в който тя приключи, кариерата й отиде в Я група. Татяна имаше семейство.

WWW.FLAGMAN.BG

Певицата си тръгнала от апартамента на гаджето си на булевард „България

image.png.e2d3c27fba3a89b9037d18fa2b45ec0b.png

Да, точно "целомъдрена" е казала простито, а не "задръстена".

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, GriskoBeats каза:

Специално за ебавките и "Ходи се лекувай" тръгна от мен :D Обявих я за ХИМН на годината! :D :D :D 

преди 25 минути, -A. каза:

Ти не я помниш, аз например помня тази:

Не казвам, че е била в топ 20, но не е била някакво дъно. Тя дори 2006 приличаше на някаква строга даскалица и после като навлезнаха такива като Андреа и т.н. тя тотално изпадна в забрава.

пс А помня, че аз добавях ретро песни в нейбъла и смея да твърдя, че тогава ''Спаси ме, любов'' беше една от най-гледаните и запазили се песни. По-гледана от много проекти на Ивана, Глория, Галена, Анелия, Емилия и дори Преслава от 2005 или 2006.

Тук има грешка. "Пусни ме" е от есента на 2007ма година.
@GriskoBeats 2006-та година също има тотален хит "Хронична липса на любов"!

Супер си беше в годините! 
За 2003 не мога много да говоря, но достатъчно да кажем "Море и суша" и "Утре късно е".
2004 - "Нямам душа", "Случаен флирт", дуета с Вероника - "Не си сама". А без клипове се харесаха "Бог на любовта" и "Има нещо".
2005 - "Нали ти казах" и "Спаси ме, любов"
2006 - "Хронична липса на любов". Без клипове много въртяха "Любов на ръба" и "Не мога без теб", но не са тотални хитове като другите песни.

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Emanuela.Carey каза:

Когато Пайнер качиха случайна продавачка от малцинствата на сцената, за да покаже на А група как се правят концерти:

Тук е в ролята на перачка. Виж как ярко е избелила този чаршаф с логото на ТВ Планета:

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, -A. каза:

Това беше доста добро!

Помним ли, когато зададе въпрос на Кама в ОМ какво мисли за "чаршафа на Тотя" и тя се изсмя?

14:34

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Предлагам да е Тоти месец направо! Кога излиза новият й ударен хит?

Хит на Шумер, Вавилон, Ур и Акад!

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Обожавам как Деса напусна Пайнер с гръм и трясък и Митю Пайнера даде една от нейните песни 1:1 на Тоца. А Тоци само смени текста и направи клип. Естествено разликата в изпълненията е покъртителна. Деса пее като звяр, Тоца мучи:

К'ва ли е била реакцията на Деса като я е чула в ефира на Планета?

Тотя пее много по-добре от Деса този мегахит!!!

• Like 1
  • Love 1
  • skull 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, DarkChild каза:

Да, точно "целомъдрена" е казала простито, а не "задръстена".

може да е била миндилеса-интелектуалка. 🥰

• Haha 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...