Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 5 часа , Runevski каза: Чудех се кой я има тази песен на български. А то “авторската” балада на Преслава “Умирам” Балада, по-стойностна от цялото творчество на Еклерени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 19 реакции | Последна бройка - 1000 лева За хора ценители и истински... WWW.FACEBOOK.COM Последна бройка - 1000 лева За хора ценители и истински фенове. За контакт: +359 889 56 50 96 Или на лично съобщение 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Секси Иви влиза в тренда с купените гледания. Знаех си че тези цифри няма как да са реални с 4к палци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 минути, Willy каза: Секси Иви влиза в тренда с купените гледания. Знаех си че тези цифри няма как да са реални с 4к палци. Беше пускнала реклами в ЮТ. Непрекъснато излизаше. Между другото онзи ден като никога си бях пуснал Спотифай и ми тръгна автоматично. Естествено бързо я разкарах. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 4 минути, GriskoBeats каза: Беше пускнала реклами в ЮТ. Непрекъснато излизаше. Между другото онзи ден като никога си бях пуснал Спотифай и ми тръгна автоматично. Естествено бързо я разкарах. Какво мислиш за Сандо и Мандо?😛 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: Балада, по-стойностна от цялото творчество на Еклерени. Така и не разбрах какво е сложил Рьоневски. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 18 минути, xroflx9 каза: Какво мислиш за Сандо и Мандо?😛 Уха! Гордея се с теб. Щом вече и до тях стигна. Това си беше доста сериозен хит по ковидно време. Малко им мина времето. Олеее...супер яка песен: Spoiler 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 минути, GriskoBeats каза: Уха! Гордея се с теб. Щом вече и до тях стигна. Това си беше доста сериозен хит по ковидно време. Малко им мина времето. Олеее...супер яка песен: А как оценяваш чалга опитите им? Spoiler 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 i have only 2 moods: 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Софка с ТРЕТИ концерт в Арената. Gurultu Who? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 30 минути, xroflx9 каза: А как оценяваш чалга опитите им? Свий скритото съдържание Alelei не е лоша. Даже съм си я пускал няколко пъти. Аудито не ми харесва. Като цяло бяха опити за оцеляване, но отпаднаха бързо. Торино и Пашата бяха по-добри в това направление. Макар че и те от 2025 изглежда са пенсионери. Много ми е чудно как ги откри толкова години по-късно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: i have only 2 moods: I have only 1 mood: Diamonds & Money 1 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, GriskoBeats каза: Alelei не е лоша. Даже съм си я пускал няколко пъти. Аудито не ми харесва. Като цяло бяха опити за оцеляване, но отпаднаха бързо. Торино и Пашата бяха по-добри в това направление. Макар че и те от 2025 изглежда са пенсионери. Много ми е чудно как ги откри толкова години по-късно? Един познат си беше качил Алелей на notes в Инстаграм и реших да я чуя,изкефи ме,а след това реших да им чуя и останалото творчество и почти всичките им песни ме изкефиха и ги въртя от няколко дни.🫠 Преди това им знаех само кавъра,който Пепа Ханс им беше направил на тази песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Чухте ли новият хит? Краси Крачето 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Обаче Ванюша каква влюятелна бе, с няколко мегахита в сезон, а сега едвам връзва милион гледания за месеци.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Обаче Ванюша каква влюятелна бе, с няколко мегахита в сезон, а сега едвам връзва милион гледания за месеци.... Това и днес ми звучи като песен за треторазрядни. Много тъпа и гадна. Помним ли кога излезе? Преди или след турнето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Фатална красавица изостави "Пайнер", отваря нова страница с "Ара Мюзик" | Signal.bg SIGNAL.BG Фаталната красавица Малена изостави "Пайнер" и вече е новото бижу на "Ара Мюзик". Атрактивната изпълнителка е новото попълнение в каталога на Дали Малена сбърка като влезе в Ара или Ара сбъркаха като взеха Малена? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 час , DarkChild каза: Така и не разбрах какво е сложил Рьоневски. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 минути, Karma93 каза: Фатална красавица изостави "Пайнер", отваря нова страница с "Ара Мюзик" | Signal.bg SIGNAL.BG Фаталната красавица Малена изостави "Пайнер" и вече е новото бижу на "Ара Мюзик". Атрактивната изпълнителка е новото попълнение в каталога на Дали Малена сбърка като влезе в Ара или Ара сбъркаха като взеха Малена? Тая е сбъркана по рождение, че изобщо досажда. Ара са си сбъркани от край време, но в тоя случай са сбъркали като са я взели за певица, вместо чистачка на офиса им. Поне имат опит с плашещите неща като това, все пак май още държат Ана Мария Чернева. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 8 минути, Lelqtian каза: Тая е сбъркана по рождение, че изобщо досажда. Ара са си сбъркани от край време, но в тоя случай са сбъркали като са я взели за певица, вместо чистачка на офиса им. Поне имат опит с плашещите неща като това, все пак май още държат Ана Мария Чернева. Нямат бюджет за чистачка. Касъмов сам подмита пода, особено след като Мара затварачката го пръсна в съда. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Последната песен и клип на Гица. Сега всички питат за нея, но тогава никой не оцени двете песни които кралица Гуца пусна. ;/ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 27 минути, GriskoBeats каза: Това и днес ми звучи като песен за треторазрядни. Много тъпа и гадна. Помним ли кога излезе? Преди или след турнето? Преди, в албум през Декември, с клип като сингъл - Февруари/Март, около награждаването за Мега звезда. преди 25 минути, Karma93 каза: Фатална красавица изостави "Пайнер", отваря нова страница с "Ара Мюзик" | Signal.bg SIGNAL.BG Фаталната красавица Малена изостави "Пайнер" и вече е новото бижу на "Ара Мюзик". Атрактивната изпълнителка е новото попълнение в каталога на Дали Малена сбърка като влезе в Ара или Ара сбъркаха като взеха Малена? защо вместо "красТавица" са написали "красавица"?! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Дългата конска зъбла Трифонова как се мазни на Мара Що не й врътна една шпакла в ефир ма? Фейса на Мара е като все едно е целувала замръзнал пилон в Сибир "Кой е най-големия ти връх за тези 25 години на сцена?" Кой е най-големия ми враг ли ммммм... Ние знаем Светлана "По отделно няма да изброявам нали песните ми които са в златната ми колекция" Тия двамата кауни от спортните новини сигурно си представят генгбенг с тия 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 23 минути, Lelqtian каза: Тая е сбъркана по рождение, че изобщо досажда. Ара са си сбъркани от край време, но в тоя случай са сбъркали като са я взели за певица, вместо чистачка на офиса им. Поне имат опит с плашещите неща като това, все пак май още държат Ана Мария Чернева. Скоро засякох този господин в една Билла, в един столичен мол, като част от персонала: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 12 минути, Jake каза: Последната песен и клип на Гица. Сега всички питат за нея, но тогава никой не оцени двете песни които кралица Гуца пусна. ;/ Бяха и все още са много тъпи. Гуци мое повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар