Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 5 часа , Runevski каза:

Чудех се кой я има тази песен на български. А то “авторската” балада на Преслава “Умирам” :D 

Балада, по-стойностна от цялото творчество на Еклерени.

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.
WWW.FACEBOOK.COM

Последна бройка - 1000 лева За хора ценители и истински фенове. За контакт: +359 889 56 50 96 Или на лично съобщение

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Секси Иви влиза в тренда с купените гледания. Знаех си че тези цифри няма как да са реални с 4к палци.

Screenshot-20250122-182207-Chrome.jpg

Беше пускнала реклами в ЮТ. Непрекъснато излизаше. Между другото онзи ден като никога си бях пуснал Спотифай и ми тръгна автоматично. Естествено бързо я разкарах.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, GriskoBeats каза:

Беше пускнала реклами в ЮТ. Непрекъснато излизаше. Между другото онзи ден като никога си бях пуснал Спотифай и ми тръгна автоматично. Естествено бързо я разкарах.

Какво мислиш за Сандо и Мандо?😛

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, xroflx9 каза:

Какво мислиш за Сандо и Мандо?😛

Уха! Гордея се с теб. Щом вече и до тях стигна. 

Това си беше доста сериозен хит по ковидно време. Малко им мина времето.

Олеее...супер яка песен:

Spoiler

• Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, GriskoBeats каза:

Уха! Гордея се с теб. Щом вече и до тях стигна. 

Това си беше доста сериозен хит по ковидно време. Малко им мина времето.

Олеее...супер яка песен:

А как оценяваш чалга опитите им?

Spoiler

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, xroflx9 каза:

А как оценяваш чалга опитите им?

Свий скритото съдържание

Alelei не е лоша. Даже съм си я пускал няколко пъти. Аудито не ми харесва. Като цяло бяха опити за оцеляване, но отпаднаха бързо. Торино и Пашата бяха по-добри в това направление. Макар че и те от 2025 изглежда са пенсионери. 

Много ми е чудно как ги откри толкова години по-късно? :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GriskoBeats каза:

Alelei не е лоша. Даже съм си я пускал няколко пъти. Аудито не ми харесва. Като цяло бяха опити за оцеляване, но отпаднаха бързо. Торино и Пашата бяха по-добри в това направление. Макар че и те от 2025 изглежда са пенсионери. 

Много ми е чудно как ги откри толкова години по-късно? :D 

Един познат си беше качил Алелей на notes в Инстаграм и реших да я чуя,изкефи ме,а след това реших да им чуя и останалото творчество и почти всичките им песни ме изкефиха и ги въртя от няколко дни.🫠 Преди това им знаех само кавъра,който Пепа Ханс им беше направил на тази песен.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

Обаче Ванюша каква влюятелна бе, с няколко мегахита в сезон, а сега едвам връзва милион гледания за месеци....

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Обаче Ванюша каква влюятелна бе, с няколко мегахита в сезон, а сега едвам връзва милион гледания за месеци....

Това и днес ми звучи като песен за треторазрядни. Много тъпа и гадна. Помним ли кога излезе? Преди или след турнето?

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Фаталната красавица Малена изостави "Пайнер" и вече е новото бижу на "Ара Мюзик".  Атрактивната изпълнителка е новото попълнение в каталога на

Дали Малена сбърка като влезе в Ара или Ара сбъркаха като взеха Малена?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:
SIGNAL.BG

Фаталната красавица Малена изостави "Пайнер" и вече е новото бижу на "Ара Мюзик".  Атрактивната изпълнителка е новото попълнение в каталога на

Тая е сбъркана по рождение, че изобщо досажда. Ара са си сбъркани от край време, но в тоя случай са сбъркали като са я взели за певица, вместо чистачка на офиса им. Поне имат опит с плашещите неща като това, все пак май още държат Ана Мария Чернева. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Тая е сбъркана по рождение, че изобщо досажда. Ара са си сбъркани от край време, но в тоя случай са сбъркали като са я взели за певица, вместо чистачка на офиса им. Поне имат опит с плашещите неща като това, все пак май още държат Ана Мария Чернева. 

Нямат бюджет за чистачка. Касъмов сам подмита пода, особено след като Мара затварачката го пръсна в съда. :D 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, GriskoBeats каза:

Това и днес ми звучи като песен за треторазрядни. Много тъпа и гадна. Помним ли кога излезе? Преди или след турнето?

Преди, в албум през Декември, с клип като сингъл - Февруари/Март, около награждаването за Мега звезда.

преди 25 минути, Karma93 каза:
SIGNAL.BG

защо вместо "красТавица" са написали "красавица"?!

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Дългата конска зъбла Трифонова как се мазни на Мара :D Що не й врътна една шпакла в ефир ма?

Фейса на Мара е като все едно е целувала замръзнал пилон в Сибир :D

"Кой е най-големия ти връх за тези 25 години на сцена?"

Кой е най-големия ми враг ли ммммм... :D Ние знаем Светлана :D

"По отделно няма да изброявам нали песните ми които са в златната ми колекция" :D

Тия двамата кауни от спортните новини сигурно си представят генгбенг с тия :D 

image.png.421dcb5f0a272cf54d434cd3fc071644.png

• Haha 2

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Lelqtian каза:

Скоро засякох този господин в една Билла, в един столичен мол, като част от персонала:

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Jake каза:

Последната песен и клип на Гица. Сега всички питат за нея, но тогава никой не оцени двете песни които кралица Гуца пусна. ;/

Бяха и все още са много тъпи. Гуци мое повече. 

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...