Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 14 минути, Willy каза: Това ми е най-слушаната песен на Галена за всички времена! 🧡 Какво стана с концерта? Вече се обърках - ще има ли такъв? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 19 часа , Jake каза: Факт....ако беше продължила, най-вероятно щеше да пуска бози. Въпреки, че последните и песни не бяха толкова зле изобщо, Гергана винаги е правила добри клипове и обмислени неща, но накрая вече нямаше и финанси. Помня, че беше стигнала постоянен хонорар от 1200 лв. в Пайнер. С такива пари няма как да изкараш нещо. Правеше огромни паузи и все се "завръщаше". Най-големи бози обаче бяха около 2010-та, "Фейсбук", "Да започнем от средата", "Усещаш ли"....беше много зле и нищо не беше в нейния стил и визия. Стила на Гергана беше първия и втория и албум. Звучеше по-сериозно, дори като глас. После почнаха детски бози като "Карма", пъшкаше в песните и тн и замря. "Губя те бавно", "Както преди", "Измама", "БолИ", това е нейния стил...от по-нататък , може би - "Защото те обичам" и "Твоите думи"но все се луташе като стил и нищо не стана... Не знам защо започна да се лигави в пеенето, отиваха и по-нахакани песни и сериозен глас. топ хитачка! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, Ergeni каза: Какво стана с концерта? Вече се обърках - ще има ли такъв? Споко, ако си на работа, може да ти взема аз, няма да останеш без билети! ❤️ 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 часа , Lelqtian каза: Не че ще тая пача не си го е заслужила нали, но на тоя евгений му пожелавам еднопосочно посещение в бежански лагер и където да употрябят наличните му дупки по един път много пъти. Явно му се иска и го желае. А който го е метнал че може да пее - дори повече от един път много пъти. Дай Боже всекиму, нали @fengergana hitov хит. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 15 минути, Willy каза: Споко, ако си на работа, може да ти взема аз, няма да останеш без билети! ❤️ Много мило. Очаквам невероятно шоу с вани. Представих си вече декУорът - ще напомня на 2006-7ма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Защо обикаля като цветарка навсякъде? Поне някакъв топ хит да беше издал 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Почина бившото гадже на Малина Краси Кочев. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 7 минути, Ergeni каза: Защо обикаля като цветарка навсякъде? Поне някакъв топ хит да беше издал Той си "мисли", че е издал такъв! Секси със Щилян, а после акустичната версия на Секси. И сигурно ще има и трето Секси. Ремикс например? Как да не е издал? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, PHILIPP PLEIN каза: Почина бившото гадже на Малина Краси Кочев. RIP 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 10 минути, PHILIPP PLEIN каза: Почина бившото гадже на Малина Краси Кочев. Моделът от Студ и този клип? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Моделът от Студ и този клип? Той е. А мисля, че е автор на текста на "Друг път" също. 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Бил е болен от дълго време, но не пише от какво, сигурно рак. RIP! Само на 50 години и оставя малко детенце, което никога няма да познава баща си! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Десислсва днес пее тука в Софра в моя комплекс на една крачка от мен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 7 минути, DevilWish каза: Той е. А мисля, че е автор на текста на "Друг път" също. Това и Още палиш са едни от най-гадните песни на Малина! -Аз 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Това и Още палиш са едни от най-гадните песни на Малина! -Аз Аз не се сещам за нейна крайно лоша песен, честно казано. По-скоро мога да кажа, че "Леден свят" ми е любима, заедно с песните и от Оцко - "Виж какво" и "Ако ще да звънеш". "Тръгвам си" и още много които харесвам. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Това и Още палиш са едни от най-гадните песни на Малина! -Аз Точно това са най - страхотните песни на Малина! На мен са ми любими, заедно с "Леден свят", "Само ме обичай", двата варианта на "Музика" и "Обичам лудо". "Студ" също харесвам много. И "Тръгвам си", само видеоклипът към песента не ми харесва. "Само миг" също е страхотна. Миг, само за миг сме на Земята.............. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Kitty каза: Точно това са най - страхотните песни на Малина! На мен са ми любими, заедно с "Леден свят", "Само ме обичай", двата варианта на "Музика" и "Обичам лудо". "Студ" също харесвам много. И "Тръгвам си", само видеоклипът към песента не ми харесва. "Само миг" също е страхотна. Миг, само за миг сме на Земята.............. "Само миг" и на мен ми е една от любимите, а също и "Страст". ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Анадолия хита на Ана вълка се е запътил към първото място в канала на Планета. Галенови и 10-те останали фенове на Джесислава, do better! 💋 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 💅 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Kitty каза: Точно това са най - страхотните песни на Малина! На мен са ми любими, заедно с "Леден свят", "Само ме обичай", двата варианта на "Музика" и "Обичам лудо". "Студ" също харесвам много. И "Тръгвам си", само видеоклипът към песента не ми харесва. "Само миг" също е страхотна. Миг, само за миг сме на Земята.............. Не знам кой е писал текстът на "Само миг" - но толкова поетична и откровена песен относно битието на човека чисто философски едвали ще се роди отново в Б-я. "Раждам се с вик и откривам светлината, миг, само миг, за миг сме на Земята". 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Я да ви попитам, някой от вас да помни каква награда спечели тази песен през 2003 година? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не знам кой е писал текстът на "Само миг" - но толкова поетична и откровена песен относно битието на човека чисто философски едвали ще се роди отново в Б-я. "Раждам се с вик и откривам светлината, миг, само миг, за миг сме на Земята". За съжаление поезията вече не се цени. Дребситата след нас не ги разбират тези неща. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Kitty каза: Я да ви попитам, някой от вас да помни каква награда спечели тази песен през 2003 година? Аз слушам от 2004-та, но за 2003-та май е нямало награда за песен. "Губя те бавно" е взела нещо като песен и клип? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Kitty каза: Я да ви попитам, някой от вас да помни каква награда спечели тази песен през 2003 година? денс видеоклип или нещо от сорта, също имаше награда от евро денс награди. Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар